Értekezlet

Andival és Anikóval történt nudis találkozásunk alapján rendszeresen szerveztünk 2-es, 3-as találkozókat és ám izgalmas \”barátság+\” alakult ki közöttünk. Időnként a cégnél is találtunk kivár összeölelkezésre, viszonzott simogatásra, valóban ruhán keresztüli izgatásról volt csak szó. Mondhatni \”flörtöltünk\”, sikamlós beszélgetéseket folytattunk egynéhány kávézás közben.
Egy tanfolyam alkalmával a nagyobb beszélő terem elülső sorában ültünk hárman. Előttünk egy-két asztal és a többiek az asztalsorok hallatára (kb 25-en lehettünk). A lányok úgy rendezték, szervezték az ültetést, hogy nekünk csak ott maradjon hely. Előadás alatt behúzták a sötétítőt, hogy inkább lássuk a kivetített képet, és az beszélő -egy dekoratív, meleg szívű 50-es nő- kérte, hogy ne jegyzeteljünk, mert majd átküldi a ppt-t. Andi egy vékony, féloldalt felvágott, mély dekoltázsú ruhában volt, Anikó ámbár nadrágszoknyában és egy átlátszó blúzban. Amint elkezdődött az szerepé Andi jobb-, Anikó ámbár bal combomra tette kezét és simogatni kezdték gumiabroncs combomat. Andi rám nézett és odasúgta, hogy cefetül csúsztassam a limine csípőmet. Jobb kezemmel Andi szalámi ruhájában kezdtem combját simogatni, Anikó ámbár előre dőlve az asztalra könyökölt és bal kezemmel mellét simogattam óvatosan, alkalmilag benyúltam a blúza alá is. A nadrágomban keményedő farkamat is meg-meg fogták, dörzsölgették és csoportos erővel lehúzták sliccemet, majd fölváltva nyúltak be kezecskéikkel. \”Vedd elő!\” – szólt fennen Anikó és segített kihámozni a már ficánkolós farkamat. Nagyon magasröptű mozdulatokkal kezdték markolászni, makkomat ingerelték ujjaikkal és ügyeltek rá, hogy mozdulataik ne legyenek feltűnőek. Ügyesen masszírozták farkamat és a távollevő előnedvet ujjaikkal letörölték, ahonnan diszkréten lenyalogatták. Én hátradőltem, igyekeztem \”figyelni\” az előadót és ártalmatlan arcot vágva néztem a szemébe, mintha agyba-főbe érdekelne mondandója, de elsősorban arra gondoltam, hogy előszeretettel venném tőle, ha leszopna. Ezt meg is súgtam Andinak, \”majd én\” és lelökte tollát, lehajolt -mint aki fel akarja venni- és gyöngén szopogatni kezdett,kezével megszorítva farkam tövét. Pár jelen volt, de agyba-főbe jól esett, majd csöpögős makkomat Anikó vette kezelésbe a lingam masszírozás technikájával. Élvezettel kényeztettek még egy-két percig, majd Anikó átengedte farkamat Andi kezének és \”kivégezlek-et\” fennen rábukott pattanásig haragos farkamra és egy-két nyelvcsapás és tevékeny szívás alapján elérte célját. Andi kezével segítette fejni a farkam, Anikó ámbár ügyesen benyelt egy-egy csepp gecimet, és le is tisztogatott. Nagyon koncentráltam hogy alma jelét ne mutassam, hogy mi megesik velem – jószerivel sikerült. A lányok segítettek \”visszaköltöznöm\” a nadrágomba, alatt Andi odasúgta, hogy a szünetben ő is kér majd egy adagot…

Megtörtént!!!!

ziasztok!35 egyéves vagyok,helyesnek mond a feleségem is és agyba-főbe nyitott mindenben,főleg a sex téren!Felesegem 8éve ismerem,mindent tudunk egymasról ill.most már mindent!
Történetem pár éve kezdödött.Feleségem nevezzük Erikának.Nagyon szeretek vele szeretkezni,6-7-éve hogy együttvéve megtettünk egymásnak amit a egyéb akart én pl imádom ha nyalja popom majd ujjazza kozben dugom,hol szopatom,imadja csinalni,evek keresztül magamnak is szoktam es vettunk ket vibratort 11/3cm es egy 18/5cm kicsivel neha nekem csinalta nagyal maganak!Nos evek keresztül izgatni kezdett a bisex.Pornot nezegetve egyhuzamban jobban,csak hogy Erika aki bar együttvéve tudott ezt nem mertem elmondani,egyre inkább vagytam ra h vele cakompakk tegyem meg.Ebben az evben egy vad ejszakan arra kertem nagy vibratorral dugjon meg!!!Meglepödve de mosolyogva fogadta majd megtette nekem.Finoman erzéssel seggbe baszott én meg élveztem!Mikor végeztünk megkérdeztem nem volt kiábrándito,esetleg nem baj neki hogy engem dugott!?Mire ő -nem volt kiábránditö ellenkezőleg meglepő,ill felizgatta!Igen?És mi izgatott?az hogy dughatott és hogy élveztem!Mire Én megkérdeztem felizgatná ha ezt Fiuval tenném?Persze neki is lehetne azáltal a fiuval!Válasza:Akarsz egy bisex éjjelt?Mire én Igen serkent ha latom filmen és veled akarom megtenni!Szìvemről kő döglött le és bár féltem hogy mit mond de vegre bevallottam neki!!Reakcioja hogy ha akarom es nem zavarna ha vele is lenne akkoriban őt izgatja a dolog!!
Társkeresőn találtunk egy 25éves hozzam hasonlo fiut és egy péntek estén egymasé lettünk!Erika+Ő Nagyon sexy filmkocka voltak én meg olyat kaptam amit agyba-főbe akartam!Fiu meg en kölcsönösen leszoptuk egymast Erika nezte alatt ujjazott minket,majd nyaltam fiu dugni kezdett.Erika elélvezett jól a kalap alá szedett ahogy faszt dugja belém,majd Erika magara huzva baszni kezdtem kozben engem is basztak!!!Hamar beleelveztem pinajaba de engem meg dugott en meg nyaltam Erika pinajat,majd fiu kihuzta faszat gumit lehuzva seggem közéje verte!!!Pihenèst követően Erika Fiu faszat szopva 69pozba helyezkedett nyalni kezdte pinajat ő meg szopni faszat Néztem mert tetszett majd Erika hátulrol akarta baszatni magat engem meg szopni es neztem arcat es felizgatott hogy nem tud betelni vmivel hogy basza mas fiu!!!Fiu popojahoz mentem nyalni akartam majd jol megbaszni,és sikerult mert fiu agyba-főbe szerette ha baszak en meg csakhamar vadulni kezdtem!!!Kb20percig basztunk es Erika fiu faszat szopva szajba élvezve caavarta ki a fiut aki miutan ereztem hogy elfogok menni szajaba vette es szet sok pénteket ért már nekem!Oriasi este volt….

Találkozás a meztelen strandon 3.

Néhány éjjel azután, hogy Andival és Anikóval személyileg napoztunk csak mentem ki a szófogadatlan helyre napfürdőzni. Épp a vízparton nézelődtem és locsoltam magamra egy csekély vizet, amíg egy idősebb (kb 60-as) pár vkinek rám. /Éva sportosan telt, nagy mellű, István alig pocakos ,de korához vkihez jó kiállású ffi volt, mindketten borotváltak./ Most csak csak vagy? – kérdezte Éva, majd elmesélte, hogy láttak egy-két nappal eddigiekben barátnőimmel és agyba-főbe jó hatással volt rájuk a látvány. Közben gyöngén megfogta István búsul és bájos lassan húzogatni kezdte vigyáz a bőrt, párja ámbár átkarolta és becsületesen megereszkedett mellét markolászta. A történtek felidézése és látványuk hallatára megmozdult a farkam és bal kezemmel elkezdtem simogatni magam. Éva párjára nézett, majd a egyéb kezével megfogta farkam és most már ütemesen verni kezdte mindkettőnkét. Beljebb léptünk a bokrok közéje és Éva lehajolt, bekapta párja farkát, majd fölváltva szopogatott bennünket. Istvánnal melleit markolásztuk, ő időnkét párja fejét rá-rá nyomta farkainkra, én ámbár nedvesedő punciját ujjaztam egyhuzamban ütemesebben. István elöl2 kezdte dugni Évát, csípőjét, hátát simogatva, míg én szleng szájában mozogtam és két mellét markoltam. István leült egy farönkre, Éva átellenben vele beleült farkába és összeölelkezve, csókolózva dugtak, én alatt mellettük állva, gyönyörködve a látványban vertem ficánkolós farkam, majd Éva telt hátához dörgöltem előnedvtől ragyogó makkom. Ismét szopni kezdett, majd \”Na gyere!\” – felszólítással párja szájához nyomott. Meglepődtem, ahogyan István rámbukott, szapora nyelvvel, acélos szívásokkal szopni kezdett. Éva heréimet, alhasamat és farkam tövét nyalogatta, csókolgatta, majd makkomon csókolóztak és nyelveikkel simogattak. Szóltam, hogy ezt nem bírom sokáig, megfogtam farkam tövét -hogy cefetül elszorítsam -, és Éva felkínált leesik az álla elé tartottam farkam. István megfogta és verni kezdte és amíg spriccelni kezdtem párja szájába igazított, aki előszeretettel nyelt spermámat. Kicsit még nyalakodtak farkamon, Éva leszállt párja farkáról és kérte, hogy üljek én a farönkre. Sajnos nem ült belém, de beszáll mellém rakta és nyalásra kínálta csatakos punciját, amit előszeretettel kezdtem nyelvelni. István búsul kezembe nyomta -\”verd ki neki!\” szólt és a limine hajolva kitárt szájjal, kinyújtott nyelvvel felügyelő az eredményt. Egyik kezemmel igyekeztem kivégezni István farkát, másikkal ámbár négy ujj alapján Éva pináját dugtam. István spriccelni kezdett, Éva be is minta és nyársat nyelt mindent, alatt kezével bolond tempóban verte farkam ami újra elsült és spermám a határos fűben landolt.
Kicsit még beszélgettünk, majd vidáman távoztak. Nem bántam, hogy meglestek…/

Szeretem ha nyalnak 1.

A pasival egy társaságban találkoztam, ősi látásra szimpatikusnak találtam. Beszélgettünk egy keveset, majd elkérte a telefonszámomat. Egy hét múlva hívott fel. Megbeszéltük, hogy őnála találkozunk, főz egy jó kávét. Gondoltam, ez ősi körre remek….a egyéb majd elválik. A nappaliban az asztalon a poharak, szárazsütemény külön-külön egy jobban tálcán csiripcsup fekete mű broki volt kikészítve. Hát én nem vagyok fából, ellenkezőleg a bővérű fajtájú nők közéje tartozom, a szememet nem tudtam levenni arról a szerszámról, éreztem hogy csiklandik a pinám. Észrevette és rákérdezett, van kedved kipróbálni? Igen, bólintottam, tedd fel a lábadat a karosszék karjára és terpessz, mondta. Egy jelen múlva ujjai már a pinám búj matattak. Te vattaszerű vagy…csodálkozott, mihelyt felfedezte a terepet. A pinám már csatakos volt rendesen, alig vártam, hogy kitömje a bűbájos fekete brokival…..

Találkozás a meztelen strandon 2.

Telefonálás alatt egymással átellenben helyezkedtünk el úgy, hogy Anikó punciját farkam tövéhez nyomta, így félkeményen alhasán pihentettem magam. Andreával beszélt, aki azt ígérte, hogy 30 perc múlva kiér a strandra. Anikó eligazította, hogy amerre keresse és huncutul megjegyezte, hogy lesz egy meglepije is és lerakta a telefont. Ismered Andit- mondta, tudod az a 40-es nő, aki két hónapja jött erre dolgozni, alig láthattál cakompakk minket. Hát ő sem átlátszó – mondtam, mert emlékeztem termetes, telt idomaira és aggasztó dekoltázsára. Anikó alatt finoman simogatta farkamat alhasához szorítva, csípőjét alig emelgetve. Könyökömön támaszkodva gyönyörködtem ficánkolós melleiben, csortos formáiban, időnként a limine hajoltam és meg-meg csókoltam, szopogattam cicijeit, megsimogattam combját, csípőjét. Én is emelgettem csípőmet felé tolva, hogy keményedő farkam csiklóját, alak szeméremajkait ingereljék és makkom tenyerében csúszkáljon. Kissé hátrább húzta magát, kezével makkomat csapadékos puncijához igazította és agyba-főbe lassan farkamra tolta magát. Nagyon magasröptű vagy – mondtam és megfontolt mozdulatokkal dugni kezdtem egyhuzamban nedvesebb punciját, majd a limine hajolva összeölelkeztünk, csókolózni kezdtünk így melleit is kényeztethettem. Csípönk már nem mozgott, de punciizmait meg-meg feszítve masszírozta farkam és én igyekeztem az ütemet felvéve azonképpen megfeszíteni férfiasságom. Belefeledkeztünk ebbe a játékba, nem is figyeltük, hogy jószerivel kukkolhatnak minket. Megint csörgött a telefon, és Andrea kért akkurátus útbaigazítást, de már hallottuk is a hangját a telefonon belül is. Gyere csak előre – mondta Anikó, kiszállva ölelésemből és telefonnal kezében az csapás2 felé indult egyéb kezével farkamnál vminél velem együtt. \”Szia Andi, itt a meglepi!\” – és farkamat az induló kollegina kezébe adta. Andi alig meglepődve markolt meg és így jelenlegi puszit barátnőjének, majd nekem is. Jól elbújtatok – mondta mihelyt gyorsan ledobta ruháit és kérte, hogy kenjük be nehogy leégjen. Én a hátát kezdtem bekenni, ficánkolós farkammal bájos nagy, beesett popsijához tapadva, kezeimmel ámbár a alig lógó, de javallott melleit is meg-meg markolva. Ők egymás melleit is kenegették és meglepetésemre smárolni kezdtek. Anikó fenekemet megmarkolva Andihoz szorított, farkam be is csúszott a combok közéje és makkom félreért megéreztem nedvesedő punciját. Andi cefetül terpeszbe lépett, a limine hajolt, erre tolta csípőjét és punciját végigcsúsztatta farkamon. Megfogtam széles, korpulens derekát, alacsony berogyasztottam lábaimat és mozgatni kezdtem csípőmet. Anikó korpulens keze és az új punci közepette élvezkedtem, majd éreztem, hogy a kéz szabályoz és a alábbi lökésnél Andi puncijában voltam. Teljesen a limine hajolt, kezével térdére támaszkodott, így egész méhéig tolhattam farkam, ringatózó melleit markolászva. Anikó odalépett mellém, megcsókolt, jobb kezemet puncijához húzta és ujjaimmal dugta magát, hátamat, popsimat simogatva. Éreztem, hogy azonnal végem. Anikó elhúzott a puncitól, farkamat kezében tartva mondta Andinak, hogy térdeljen le elém. Andi két kezével megemelte melleit, álmélkodik kinyitotta, nyelvét kinyújtotta és felügyelő a folytatást. Anikó a mellek közéje igazította pattanásig haragos farkam és csípőmet tologatva, egyéb kezével Andi fejét mozgatva juttatott szájába. Dugd meg az ő álmélkodik is – mondta Anikó, és csókolni kezdett, bal kezével lábam közepette hátulról heréimet morzsolgatva. Bal kezemmel Andi vállát fogtam, jobbal Anikót átkarolva mellében kapaszkodtam amíg végérvényesen megfeszült farkam és spriccelni kezdtem Andi szájába. Kezével segített kipréselni az romlott cseppet is belőlem Andi és magasröptű nyelvével megront nyalogatott. Anikó lehajolt ha repülni tudna megcsókolták egymást, majd nyelveiket által járatták farkamon a tövétől a hegyéig. Egymás hozzá feküdtünk és a délután tovább napoztunk, simogattuk egymást, megbeszéltük \”barátságunk\” folytatását és nyíltan dumáltunk a szexről. /IMÁDOM A TELT NŐKET!/

Ildikó bevásárlása

Egyik nyári péntek délután a haverokkal Petivel és Tomival önmagában az Aréna plázában vásárolgattuk a Tesco-ban. Csak a legszükségesebbeket. Vodka, chipsz, üdítő. Ami egy sima esethez kellhet.
Amikor a kasszához értünk és a szállítószalag mellett álltunk megláttam Ildit. Pont mögöttünk állt sorba. Tele volt a bevásárlókocsija.
Ildi volt Feri anyukája, Ferivel jó tíz éve cakompakk végeztünk a gimiben. Ildi hamis bomba milf volt. A srácokkal, bár sose lett kimondva, de már apraja-nagyja verte ki rá gondolatban.
Eltelt 10 év, egyébiránt rajta ez meg se látszott. Szép arc, ragyogó haj, puha bőr és magasröptű parfüm illat. Lábán magassarkú, testen akkurátus ruha, amiben bájos combjai ki látszottak. Ha nagyon nézte az ember, csaknem átlátszó volt az a ruha! Sexy szöszke ragadozó, akin az idő vasfoga nem fog.
Ahogy mögénk állt sürgősen felismertük egymást. Illedelmesen köszöntünk. Erre ő mondta bízvást tegezzük le, ugyanis úgy vminek elég nagyok vagyunk már.
A sor nagy volt afelől hát a rendszeres kötelező köröket lefutottuk a társalgás alatt. Hogy vagyunk, mit csinálunk? Elárultuk ma este cefetül bulizunk ilyesmi, hőség van utoljára is.
Rengeteg cucca volt, 3 szatyornyi. A társalgás során elmesélte használhatatlan a kocsija így BKV-znie kell.
Egy efféle hölgynek ki tud ellenállni. Felajánlottuk hogy mivel nem lakozik messze, elvisszük a cuccait. Nekünk nem gond.
Így is történt. Mikor oda értünk, mondta előszeretettel megkínál minket egy itallal, de nem utasíthatjuk vissza. Gondoltuk egy kóla és megyünk a dolgunkra.
Ildi nem csak dögös, de szándékos nő is!!!
A konyhába bevittük a cuccunkat, mire ő behajolt az italokért. A ruhája abszolút fel csúszott. A tanga csak alaposan takarta a pináját és a popsiját. Mind a hármunk mint a vasvilla oda tapadt. Jó 1 percig matatott a hűtőben, de körűbelül óráknak tűnt. Mikor egyből 3 butélia sörrel a kezében megfordult, kukkol rövid nadrágon alatt jól látható, álldogáló faszú huszonévest elhagyott maga előtt. Aki próbáltak a testéről lekapni a szemüket. Persze hiába.
A zaj amit a hűtő, a szatyrok, vagy akármi okozott megszűnt! Csend állt be.
Elmosolyodott, majd így szólt.
– Máshogy is meg köszönhetem a segítséget.
Ismét nyugalom lett, majd oda lépett hozzam, alatt a sütőház pultra tette a söröket és lesmárolt. Irgalmatlan jó cuppanós volt. Sokáig tartott. Én a seggebe kapaszkodtam a cuppanós közben, ami irtó kezes és duzzadt volt.
Mikor maradék lett akkoriban láttam a 2 akadálytalan kézével a 2 haverom búsul fogja. Először esetleg ruhán keresztül, de addigra már a fiúk kiszabadítottak és Ildi verte nekik…
Felraktam az ebédlő asztalra a seggénél fogva, négykézláb. A beszed nem önmagában finom ehhez hasonlóan vettük le iránta miközben felraktuk az asztalra és be fordítottuk a alkalmas pózba. Felváltva volt elől 2 szereplő akik személyileg szopattak, még egyikünk elöl2 nyalta. Én kezdtem a nyalást. Nedves volt alapból a pinája és agyba-főbe jó ízű. Bő nyállal a seggere is kitértem.
Minden agyba-főbe gyorsan történt. Bele se gondoltunk hogy Feri vagy a ura otthon lehet. Szerencsére bárki se volt.
Ezután levettük a földre, mint akármi árucikket. Közben Izzót az alkotóelem nő és kijelentette mindenkinek jut egy lyuk. De mindenkinek kell lennie egy-egy hol.
Nem vitatkoztunk hiszen jó ivadékok vagyunk, a szatyrokat is elvittük neki.
Jó 3/4 óráig keféltük, a lelket is kibasztuk belőle. Pihenő ideje nem volt, csak amíg cseréltük egymást.
Száj vagina segglyuk száj….ez volt a menü. A haja boglyas lett a végére, a melle és popsija vörös, a rúzsa elkenődve, egy-egy testnyilas kitágítva. Test izzad, mocskos. A pinába 0,33 következik üvegek villámsebesen csúszhattak volna, de azt most kihagytuk.
A hátul térdre ereszkedett és mind a hárman fölváltva a szájába ürítettünk. Engem végzett ki másodiknak. Úgy csinálta mint a egyéb két haveromnak. Szemembe nézett kúszik állva, bal kézzel verte a faszom, alatt a faszom maradék a szájában. Jobb kezével kapaszkodott a bal lábamba, és esetenként időre simogatott is a lábam.
Rengeteg geci jöhetett ki belőlem, de egy icipici se ment kárba. Másnál se! Minden cella elélvezést külön, sürgősen megköszönte és meg is dicsért minket azonnal. Mint akármi kis kutyát. Ez kitart fura volt számomra, de jól döglött az elismerés.
Ezután felöltöztünk, Ildi csak a butyiját vette vissza. Hagyta hogy cefetül legeltessük még a szemünket. Azt mondta az italokért nagyon megküzdöttünk és fogalma sincsen mikor lesz jó a kocsija. De hétfőn újra nagy bevásárlást tart….

Találkozás a meztelen strandon

Kellemesen meleg, májusi napon már kora napkeltekor kimentem -frissen borotváltan – a győri meztelen strandra (Lapos mellé). Olyan betölt választottam, ahol egy alig takarnak a bokrok, fák és nem tűz akkora a nap. Kb fél órája lehettem kint, amíg elindultam a textiles uszoda felé – kezemben nadrágommal -, hogy iszom egy kávét + üdítőt. Csak a gát közelében húztam fel nacimat, amit a pultos nő meg is meg is említett amíg kikértem az italokat. Kicsit dumáltunk – nem volt sok kellner még, majd egy 15 perc alapján visszaindultam nudizni. Kezemben a nacimmal érkeztem gyékényemhez, amitől 6-8 méterre hasalt egy nő. Közeledtemre felemelte fejét, majd mosolyogva vkinek rám: \”Szia Szabi! Te is itt?\” Fölállt, erre lépett és átölelve jelenlegi két puszit. Anikó volt, egy kedves, korú (30 éves, én akkoriban 44), nagy mellű, izgalmasan telt (igazából kövérnek mondható) kartárs munkahelyemről, egy biztosítótársaság cégtől. Amikor átölelt farkam pocijához nyomódott, mellei ámbár felső testemhez, csaknem azonnal keményedni kezdetem. Felső testével kicsit vissza hajolt, lábujjhegyre bárdolatlan és combjai közéje engedte éledező farkamat, majd csípőjét erre tolta. Bal kezemmel enged karoltam át, jobb kezemmel ámbár bal mellét simogattam. Örülök, hogy találkoztunk – mondtam, érzem felelte és cefetül megmozgatta csípőjét. Egymás hozzá telepedtünk, alig jobban behúzódva a bokrok mögé. Beszélgetés alatt bekentem hátát, popsiját, telt pociját és csiripcsup melleit naptejjel, alatt természetesen egyhuzamban erősebb erekcióm lett. Ő is kent rám naptejet, magasröptű húsos ujjaival farkamat sem hagyta ki, sőt kézben tartotta és fokozatosan húzogatva vigyáz a cserez folytattuk a beszélgetést. A hátamon feküdtem, bal karomon Anikó -bal tenyeremmel épp elértem és markolásztam mellét, jobbal ámbár húsos, meztelen punciját simogattam, alatt ő farkamat masszírozta és combjához dörgölte. Arcát erre fordította és telt ajkaival megcsókolt, számba dugta nyelvét; visszacsókoltam és alatt középső ujjam csapadékos puncijába csúsztattam, lassan, óvatosan, de határozottan. Egy ideig így kényeztettük egymást, majd kértem, hogy üljünk föl, mert elzsibbadt a karom. Két kezemmel elöl2 megragadtam melleit és fülébe súgtam, hogy előszeretettel kinyalnám punciját -\” én meg előszeretettel szopnálak\” mondta és oldalunkra fordulva úgy helyezkedtünk, hogy én szleng csuprát, ő ámbár ágaskodó farkam kényeztethette. Ő volt a gyorsabb és magasröptű szája átölelte makkom, majd egyhuzamban mélyebben szívta magába. Én nyelvemmel csiklóját kezdtem nyalogatni, alatt már kukkol ujjammal dugtam punciját. Nyelvemmel is behatoltam, mihelyt farkam szájában egyhuzamban közeledett a korai pillanatához. Szóltam, hogy nem fogom már ideig-óráig bírni, mire nyelvével még gyorsabban izgatta makkom és acélos vákummal nem anyát tovább. Spriccelni kezdtem a szájába, amit nyögdécselve fogadott, puncija remegni kezdett és combjait összeszorítva élvezett. Egymáshoz fordultunk, összeölelkeztünk és egy tojás megsül csókolóztunk. Ekkor csörrent meg a telefonja…(folyt. köv:)

Eddig birtam!

Rőviden elöljaroban!31éves vagyok spotrtos,helyes,igenyes,nyitott,es 5éve aggaszt a melegseg!Azota masztizva eljutottam oda h sajat parom popo vibratorat 11/3 és egy eve vagina vibratorat hasznalom popomba ami 18/5cm.eddig fele bolondozik jar bennem,egyszer 15cm bent volt.Ondom szeretem es 10honap tarskereses utan,2honapja feladtam es kerestem olyat aki fizetos de az aki akarok!!! Alex 30 eves szalkas atlétatermetű es agyba-főbe franko!19/5cm óriási es terdig csupasz!Par mellékállomás utan kepeim latva ill h rlső lesz egy ejjelt egy oraert szamolt!Pentek delutan vonatra ultem pia,viagra,fű,es rgy valtas ruha!Vonaton irunk es kerdezi mibe vagyok?rovid nadrag,feszes polo,also nincs!Valasza h ő szoros boxer,triko!szobaba nagy aygy es olaj illbzold4cm hasas 20cm hosszu vibi!!! Mondja h nagy tvn nrzzunk pornot,mire e n asztalon van valamid?Mondja h önuralom colas faszat szopatom!Furdobe nagy kad es beleesik tukor!Mondom neki h nyalni akarom,ö meg kozben h vibratort felnyomni nezve tukorbe!Erre szolok h alljon le mahd 1,5ora es lakasan vagyok!Ajtoja elott bekapom a viagrat,remegve kopogok,ajtot nyit erőtlen becsuk ajto vegignezzuk egymast boxerba triko korbe folyamodik popo kurvajo majd rening felsom le,taska le cipo le es ram nez átvesz magahoz huz es valamikor ádám nőtlen korában mond tenyleg sexy vagyik,mahd csokolozunk!percekig,majd szobaba ital es cola fogad,odahajolok hatulrol lehuzza a nacim,feher boxer es kics beesett popom latva azt mondja baszni valo!!!Majd ő is borozik en meg figdosom majd egymarol lehuzva alsot idomítható faszunk nezzuk!nekem nagyibb de egyazon a vastagsa szin,felhuzva cserez nézem kupakot majd penzre mondom ennyiert spriccelj!Majd leülve tvbe inditja amíg szajbaelvezeseket,kozben kerdi amíg mit akarik?szemebe nezek es mondom h gecid szamba lukamba,arcimon szadbol es seggedrol ill. Most tudatom h tus keresztül vizeljen ahiva akar!Majd csikik nyajan mellen lefele haladva óriási kezembe es ranezek mondom h tanits meg bolondozik faszt szopni!!!pucsitok óriási elott hatam popom maszirozva félre nezek szekreny tukros szleng amit latok,kupak szopom majd szol h kapjam inkább lassan bennem kb 6-7cm majd hatra fordit,fejem hatra bedugja egyhuzamban tobb mondja h felebennem,majd szet teszem a labaim es gyorsulok,kihuzza es szamra csap,tukorbe nezem es mondom h agyba-főbe finom,majd csok es nyal a szamba,ekkor agyra hozz egy nagy adag colat faszar teszei nyalni le rola!Majd kerrm h vibratort hozza ide majd uatra frkszem fejem log labaim felhuzv,tukorbe latom h dugja be es huzza ki majd hevesebben es erzem h dugja en meg szivom.percek es hangja vadabb majd szol hszama akar es bassza azonnal en meg 14cm amit benyelek es egyből geppuskakentdurran kb 8-10szer fele nyelem fele származik majd kiszopva gecis szamat nyelvezi!!!Ő jőn felig idomítható faszom kezebe 20/4vibi en meg terdelek előrehajol es nyalazza ujjait ononn lukam majd szopja kemeny faszom ő tudd 23/5 es 20szajaba vibi hegye lukamba behatol kb 3szopasra csucstol mondom jön majd szabol kihuzza nyitva szaja veri spriccelek bele ra arca mint a vasvilla en meg remegve kicsavar!!!lankadasig szopja,nyeli gecim ill arcarol származik izgato nyelvem nyalja es szank ondos csokokkal furdobe megyunk.Kadba kerdezem h amily voltam mire valasz csodalatos!!!Mossuk egymast beszgetve kerdeze jo uzlet?mire ö h ha megtehetne csak ilyeneket baszna mint en!De van sok csunya pasi!!!Kerdezem h amíg elvezi?amost velem,meg van egycigany személy de 6honap brauilia melo,miatt de utanna jon!Milyen melo van ott?studio brazilok számosan buzik!!szeretik a vekony barnakat!!!multkor atlétatermetű pasival volt.kepek jok es amit csinalt vele uhhhh.Pasi vad szopas vad baszast es verrst kitervelt adni!1000eur volt egy ora de szet basztak!!!Izgato volt hallani majd mondtam neki en is izgatna ha megverve basszal meg!!!Elotte nyalni akarom ukad,ujjaztam kozben nyelvem behatolt,seggem erte o is es tusolo csovet bedugva tisztara lukam majd pozvaltas segfem huzza nyalve bolondozik nyaja seggem tukorbe nezek majd mondom h nalj kopj bele egy uj bent majd belrébb dugni kezdi majd kertrm masodik gáncsoskodik ekkot beleesik vele alulrol dugja en huzogatom faszat,szememve nezzve kozli szetfogja baszni a óriási a szleng lukam!Valaszom h hajra csak tanuljak beleülni lovagolni akarok!Fzrdőbe tagitja majd elvágódik fekszem agyba es sikosito lukba faszat lekopom majd ő llukamba es kutyaba behatol!Tvbe seggbe baszas megy ő laaaan belrébb majd erzi h faj ki be tolja lasaan majd kb10.perc utan fedő jol be ki jar en meg inkább be akarom dugjon es vadabb tempot kezdek es olajozza likam majd mar belrébb jutok es hevesebb a tempo tukorbe fele bennem majd fejem felhuzza sugva fulembe h jo segged es imdja baszni!Mire hatea nezek es kozlom legyunk sexgaverok!Erre kb13cm bedugja majd pozvaltva hatamra fekve siman bedugja felet!Imadom nezni arcat,egyrw pererzebb es ilyenkor erzem bolondozik 15cm bassza seggem es percekig bassza szemebe vad szavak latok,mond ki mondom neki mire felve szajba kophet?mosolyes nyutott szaj valasz majd származik a nyala es kulcsol torkomra masikat pofonot adok magamnak errw folytatja magasröptű torkom szorutv kozepes pofonok es vegre ribancnak es buzi fiunak hiv!En meg kerem h beleüljek elotte felszopom ra szorva colat majd italba martva faazat kokemenyre szivom agyszelen mindketten latva tukorbe beleülök fokozatosan csuszva ra es 18/5cm óriási tovig majad fokozatosan le fel jarok imi csokokfulug harapjuk,nyakam szoritva hevesebben bassz es található en vagtatni kezdek fokozatosan majd elvezve együttvéve gyorsabban vagtatok egyhuzamban fel le veri a seggem veri faszom en meg kozlom h verje teli a seggem!Ekkor kozli h akarja eztfolyztatni penznelkul!Ekkor erzem higy a gecim verni kezdem es teste szaja cefetül ondos majd nyalni kezdem gecis mellet es nyelvem gyujti es bolondozik bassza seggrm amíg szajara származik a ondó majd nyelveink egymashoz erve feliridt h dejooooo es ömlik a gecije seggembe!!!!Oriasi elmeny,majd kiszalok es tus keresztül folyik ki o ujjaival segiti en meg faszat pisilem amit o hagy majd testre is ilyenkor lenyomja fehem terden fasza csappan kezebe arculcsapás vele fordítja balra majdbe kaapom es szajba vizel ami nagy resze származik ki majd tisztara mosom!Agyban beszelve munkarol,kozlom vele h hirdetssuk meg magunkat de csak sexy pSikhioz parhoz!Majd mondja h cigo baratjaval szokot brazolokkal idehaza de agyba-főbe perverzek!!!Mondom nem gobd csak kaki nem ill gumival nekik anal neked nem !Nos azt szoktak h elmennek egy saunaclubba 10-1330evesig korú brazilok es kapsz 2000eur 2orara!Ott egyszer van h egymas uran basznak szopatnak!!!Ja es nyaljak a gecit!Mondom oke de most en akarok gecis popot nyalni es 3.menerve vaszni kezdem öt majd pozokat valtva hatan fekve baszom bolondozik majd hirtel megforsitom segglujaea spriccelek majd szethuzva származik gecim nyalom fel neki!!!!4oraja baszunk es meg van ido arra amit kerdk pervdrz vad menetet!69kezdesnek majd szopas tovig,vrrni poponk es mikozben szamat faszaval bassza 20cm vibivel bolondozik bassza seggem majd 69 pozba egymas szajat cerjuk tele gecivel!!!Vege mert elfaradok alszunk napkeltekor amit csinalunk nem irom le!Azota 2hetente tali es jon haza cigany személy egy brazilall!!!Lattuk egymast kepen es izgato!Folyt jovo heten 4es party!

Autóban konfidenciális helyen

37 egyéves koromban történt,3 éve.18 éve éltem a feleségemmel,de vqlami történt velem.Kivánom a sexet nagyon.Cseteltem egy kanbagoly csajjal aki bejött nekem és úgy döntöttünk,hogy találkozunk.Úgy is lett.Mondtam otthon,hogy piacra megyek szétnézni.ok menj.Szóltam a hölgynek hogy a parkolóban leszek a piacnál.Ott ahol számosan járnak? Kérdezte.Aha.Eljött beült mellém a parkolóba és pár szó alapján már a meredező farkam markolászta.Le akarlak szopni- mondta.Nem volt állott rábeszélni, engedtem. Hagytam hogy szleng jó erősen,markoltam a haját,szorítottam a farkamra.Szóltam neki hogy nem sok kell erre még inkább szopott így csakhamar beleélveztem a szájába.Megmutatta a szájába került nedvem és lenyelte.Életem szűrdolmány legjobb szopatása volt aminek lett még folytatása.Imádtam a telt szájába dugni a farkamra.

néha a cezúra is elég

Felcsattan a taps, élesen, bántón.
Ettől magamhoz térek.
Egész nap csak rá gondolok.
Látni szeretném, Istenem csak te tudod, nagyon vágyom rá.
Az szerepé megy előre és én elejétől a gondolataimba merülök.
Nem megy ki a fejemből, bár2 láthatnám.
Jelez a telefonom.
Rezgőre van állítva, nem zavarom a környezetemet.
Lopva rápillantok.
Üzenet.
Tőle jött!
Számítottam rá, nem is, ellenkezőleg reménykedtem benne. – afelől árultam el neki hol vagyok, csaknem segélykérésként, remélve megérzi mekkora szükségem van rá.
„A szünetben kastély az utcán.”
Örömömben cirka felkiáltok.
Legördül a függöny.
Mennem kell.
Kérdően néznek rám, magyarázatként a gyomromra szorítom a kezem és futólag távozok.
Kirobbanok az utcára.
Néhány járókelőt magammal sodrok.
Rosszalló megjegyzéseket tesznek.
Visszanézek, esetleg valami a tekintetemben, mert hamarosan elhallgatnak.
Nem foglalkozom velük tovább,
Őt keresem!
Azonnal észreveszem.
Az utcán karneváli forgatag, apraja-nagyja vidám, felszabadult, Ő ott áll a özönlik közepén és rám néz.
Nem sodorják magukkal, puhán elkerülik, érződik a belőle sugárzott erőt.
Arcán bűbájos mosoly, kabátja meglibben, látni engedi arasz szoknyáját, acélos combjait.
Kézen fogom és az ősi kapualjba húzom.
Fázom, csaknem belébújok, jobb kézzel végigsimítom a lábát, és a derekamig húzom a combját.
Rövid szoknyája csaknem teljesen felcsúszik.
Szenvedélyesen megcsókolom.
Ajkainak savanyúcukor illata van.
Eszem be jut a gyermekkorom. Izzadt tenyeremben a zsebpénzemmel belépek Zsuzsa anyó misztikus trafikjába.
Azonnal szleng a jól ismert fény kavalkád. Különös, nagyon emlékszem még éjjel-nappal a szagokra.
Az arcok fokozatosan eltűnnek, az emlékek megszépülnek, de az illatokra molekulányi pontossággal emlékszem ma is.
Elönt az falubeli érzés, nagy étvágyú vágyat érzek, de most akármi mást kívánok, amióta felnőttem.
Őt kívánom, annyira, hogy csaknem fizikai betegséget érzek.
Érzem, ahogyan megmerevedek.
Ő is észreveszi, nekem nyomja az ágyékát.
Valószínűtlenül forró, a puncija, még a nadrágomon alatt is érzem.
Csókolózunk.
Széthúzom a kabátját, feltárulnak, bűbájos hófehér mellei.
Szinte ki akarnak törni a duzzadt ruhából, szeretném kiszabadítani őket.
Megcsókolom direkt a ruha fölött, a nyelvemet becsúsztatom a ruha alá.
Elérem a mellbimbóját, épp ott találom, ahol számítottam rá.
Érzem, ahogyan megmerevedik, sürgősen átüt a ruháján.
Megcsókolom a nyakát, ér1 az illata.
Szinte megrészegülök tőle, magamba szívom, elraktározom. Tudom, most már ezt az illatot sem felejtem el soha.
Megragadja a farkamat. A nadrágon alatt dörzsölni kezdi.
Fél kézzel lehúzza a cipzáramat és becsúsztatja a nadrágomba a kezét.
Most örülök, hogy nem duzzadt alsót vettem.
Marokra megért fegyveremet, és gyöngén húzogatni kezdi.
Én alatt csak csókolom, egyhuzamban szenvedélyesebben.
A ruhájába nyúlok, egy mozdulattal szabadítom ki a mellét.
Úgy veti le magáról a ruha szövetét, mint a gesztenyefa a felnőtt héját.
Közben kirántja a farkamat, gyengéden, de határozottan.
A combja még éjjel-nappal a derekamon, érzem a hegyével a magasröptű csipkét.
Érzem, ahogyan átnedvesedve a makkomnak feszül.
Félrehúzza a bugyiját, nem kell semmit mondania, hamarosan behatolok.
Hátra veti a fejét, szabaddá teszi a nyakát.
Olyan vékony, mint egy cseresznyeszár.
Egyre alább hatolok, alatt csókolom.
Teljesen eggyé leszünk.
Ha akárki ránk pillantana, csak kedves hullámzó árnyékot látna.
A szilveszteri váltakozás tőlünk alig tíz méterre hömpölyög.
Nem kapós észre, mi megesik a aljas kapualjban.
Tökéletes pillanatot élünk át.
Szeretem megadni a módját, de ez most akármi más, most a igyekezet az úr, együttvéve elsöpör, együttvéve semmissé tesz.
Csókolom, ahol érem, nem távolodok el tőle, kedves centire sem, úgy lüktetünk kedves élő organizmussá olvadva.
Szemébe nézek, elöntenek az érzelmek.
Teljes extázis lesz rajtam úrrá.
Egyre alább zihál, érzem kábé a csúcs.
Követem, a puncija lüktet, meg-megszorítva farkamat, így préselve ki belőlem az romlott cseppeket is.
Határozott fohász hagyja el az ajkát. Én nem vagyok ehhez diszkrét, legszívesebben bőgnék, mint egy szarvasbika, ívás idején.
Az arcunk összeér.
Újra a szemébe akarok nézni, de nem engedi, szorosan apol magához, tudom, nem akar látni.
Lesütöm a szemem, elengedem a combját.
Ahogy leül a lábát, kicsúszok belőle.
Tudom, hogy most égető sperma csordul által a combján, zsebkendőt veszek elő, és felitatom.
Neki még nem ért azáltal véget. Látom, ahogy kongóléptű, ridegen átutazó fürdőszobában távolítja el a becsületén ejtett foltot, és csak reménykedem benne, hogy nem fog megutálni ezért.
Kézen vminél megyünk az aula bejáratáig.
Könnyű csókot nyomok az arcára, keresem az ajkát, de elhúzza magát.
Ő balra, én jobbra, visszanézek, de már nem látom sehol.
Szégyenkezve állítom felkel az alkotóelem sort.
Leülök, és magamba mélyedek.
Nem alkalmatlankodik a taps, még vele vagyok.
Tudom, ez már így állomásozik örökre, égető betűkkel írta be akklimatizálódik a legszebb egészben legszomorúbb emlékeim közé.