Egy lány

Egy égető nyári nap este, elmentem az ismerõsömhöz. Megbeszélt találka volt. Mind a ketten tudtuk, hogy mit akarunk a másiktól. Amikor odaértem hozzá, agyba-főbe feszültek voltunk mind a ketten. Beszélgettünk, kávéztunk. A testvérével gazdátlan egy panelházban. Szerencsére csak voltunk, és nem is vártuk haza a testvérét. A nagy melegtõl, és a falakból szertelen hõtõl, mind a kettõnk verejtékes volt. Hosszas társalgás után, mondtam neki, hogy kellemetlenül érzem magam, és ha akadálytalan lefürdenék. Neki sem kellett két ízben mondani. Engedett egy kád vizet, beletett akármi fantasztikus illatú, és kielégítően simogató habfürdõt. Mind a ketten levetkõztünk, nem voltunk szégyenlõsek egymás elõtt.
Teste vékony, feneke agyba-főbe szép formás. Mellei bár2 kicsik, de hihetetlen kemények, és mellbimbója igen ficánkolós volt. A filmkocka nagyon beindított. Borotvált puncija egyszerûen hihetetlen nézett ki. Hozzáteszem én is megborotvált farokkal mentem.
Beültünk a kádba. A égető víz végigsimogatott mind a kettõnket. Rövid fürdõzés után, kikászálódtunk a kádból. Bementünk a szobába. Azt kérte, hogy csak gumiba szeretkezzünk. Az ágyra tepertem, csókolóztunk. Finoman simogattam testét. Melle kezes volt, bimbói meredtek az égnek. Nem bírtam megállni, hogy ne vegyem a számba õket. Végigcsókoltam a nyakát és fokozatosan haladtam a hõn áhított mellek irányába. Elértem célomat, és a számba vettem, szopogattam õket. Kezdett hevülni testünk, az úgy is égető éjszaka. Egyre alá és alá haladtam testén, le a hasán, által az ágyékán, kikerülve csapadékos illatos égető punciját. Végig a combján, beszédes finom csókokkal koronáztam meg szeretkezésünket. Éreztem, hogy agyba-főbe kíván, kezd egyhuzamban jobban beindulni. Lassan visszahaladtam puncija felé. Azt hitte, most csakhogy megcsókolom, megnyalom, és megadom neki azt az örömöt, hogy nyelvemmel kielégítem. de én még egy cefetül húztam. Finoman megnyalogattam dagadt szeméremajkait, csínján szétnyitottam õket, hogy nyelvemmel inkább hozzáférjek. Lucskos volt, égető és illatos. Nyalogatni kezdtem barlangja bejáratát, és a csiklóját. Egyre jobban, és hevesebben vette a levegõt, és én egyhuzamban mélyebbre nyaltam be neki. Fel-fel dugtam nyelvemet a hüvelyébe. Hamarosan beleélvezett a számba. Kihasználva az alkalmat följebb tápászkodtam, és csínján becsúsztattam kezes farkamat a nedves, de duzzadt hüvelyébe. Lassan és gyöngén tettem. Rövid ideig lehettem felül. Hirtelen megfordított. Felém kerekedett, kezeimet lefogta a fejem mellett. Lehúzta akklimatizálódik rólam, gyanítható pár pillanatot, majd fokozatosan rám ereszkedett, de csak önmagában a makkom engedte magába. Itt bevált2 fel alá, és élvezte helyzetét, hogy ez engem mennyire tûzbe hozott. Õ sem maradt el tõlem. Amikor mind a ketten kezdtünk hevesebben gerjedni, egyből teljesen rám csúszott. Valami abszurd érzés ez. Majd folytatta acogat csak a makkomon a mozgást. Nem kelleti magát sok és agyba-főbe bevadultunk mind a ketten ettõl. Engedett a kezem szorításából és meg tudtam fogni fenekét. Csak kísérnem kelleti magát farkamon a mozgását. Hamar elélveztünk mind a ketten. Lihegve dõlt le rám. Hasra feküdt, és az kihány az ablakon beszûrõdõ fényben teste maga volt a gyönyör. Rövidke pihenõ alapján már nem bírtam magammal.

Azon az éjszakán lassan szeretkeztünk még. Többször elélvezett és agyba-főbe tetszett neki, amit nyújtottunk egymásnak.

Ahogy elkezdõdött

Fülledt augusztusi nap volt. A békés estére sem csökkent, csak kóvályogtunk a lakásban. A ivadékok a TV-t nézték, nekünk eddig sem volt kedvünk.
Feleségem, Éva egy alkalommal csak megszólalt.
Menjünk el valahova, nem esetleg a lakásban kibírni ezt a meleget.
Egyetértettem vele. Gyorsan lezuhanyoztunk, felöltöztünk. Mindketten könnyû kis hűs ruhát vettünk fel. Éva a viruló virágmintás ruhája alá, mely olyan csodálatosan kiemeli az úgy is szleng alakját, csak egy kis bugyit vett. A gyerekeknek megmondtuk, hogy késõbb jövünk feküdjenek le.
A folyóparti sétányon lévõ zenés presszóba mentünk. Kértünk egy sört, és hallgattuk a zenét. Csak páran voltunk, a félhomályos helyiségben. Egy-két pár ült a közelünkben, a bárpultnál két szleng várta, hogy fuvara legyen.
Nem sok sikerre, mert társtalan férfit nem láttam. Egyszer csak a felszolgáló egy butélia pezsgõt hozott. Kérdõn néztünk rá, õ szó kétségtelenül mutatott az szűrdolmány asztal felé. A félhomályban egy személy alakja látszott, intettem neki, hogy jöjjön ide hozzánk.
Elindult. Mikor már csak pár lépésre volt vettük észre, hogy pezsgõs barátunk nem más mint Józsi a atyafiság régi barátja. Megköszöntük az italt. Kérdésünkre elmondta, hogy csak van fel kitervelt csípni valakit. Mikor minket meglátott elállt ettõl.
Ez számunkra a érthetõ volt, mert tudtuk, hogy Józsinak agyba-főbe tetszik a feleségem. Mikor egyszer-egyszer feljött erre szemével csaknem levetkõztette a könnyû kis otthonkában lévõ Évát. Ha tehette alkalmilag hozzáért a combjához, megsimogatta a haját. Mikor a kihallgatás végén elbúcsúzott a búcsúpuszit a szájra adta, keze mihelyt fogta Éva kezét beleért a melléhez. Én ezeket jól a kalap alá szedett többször javasoltam Évának egy háromszoros partit. Õ errõl hallani sem akart, éjjel-nappal monogám volt.
Józsi odaült az asztalunkhoz, a felszolgáló neki is örökletes poharat. Ittunk a pezsgõjébõl a elpártolás örömére. Hamar elfogyott, kértem még egy üveggel.
Józsi formába lendült. Egymás alapján mesélte a vicceket. Nagyokat röhögtünk. A feleségem hasát fogta a nevetéstõl. Mikor elõrehajolt a ruhája mellénél elõrebukott, a mellbimbójáig be lehetett látni. Józsi mint a vasvilla oda-oda tévedt és elidõzött a gyönyörû halmokon.
Egyszer csak felugrott, és megkérdezte
Attila, elvihetem a feleséged táncolni? Jössz Éva?
Menjetek-feleltem.
Kimentek a mancsaft elõtti kis placcra. Rajtuk belül csak egy pár táncolt. Éva gyengéden partneréhez simult. Józsi elejétől elkezdte a viccmesélést. Ezt abból gondoltam, hogy Éva nagyokat kacag. Fejét, törzsét hátrahajtotta, de csípõjével közvetlen tapadt a enged átkaroló férfihoz. Közben a zene ütemére körkörösen mozgatta fenekét, ezáltal dörzsölve Józsi ölét. A mancsaft egy megfontolt andalító számba kezdett. Éva szorososan tapadt Józsihoz, karjaival átölelte a nyakát, a két arc együvé simult. Józsi kezei egyhuzamban lejjebb csúsztak, simogatták, majd gyengéden megmarkolták a javallott segget.
Én már a látványtól felizgultam.
Talán most összejön! -gondoltam.
A mancsaft befejezte a számot, cezúra következett.
Éva és Józsi kipirulva jöttek vissza. Látszott, hogy felizgatták egymást.
Menjünk el sétálni -kérte Éva- még éjjel-nappal olyan helyiség meleg van.
Lementünk a folyóparton lévõ sétányra. Két oldalról Évába karolva andalogtunk.
Jó lenne megfürödni -javasolta Józsi.
Persze ebbe a utolsó vízbe, egyébként sincs fürdõruhánk -feleselt huncutul Éva.
Neked nem is szükségeltetik -mondtam- Ilyen jó mellekkel nem kell szégyenkezned. Nézd csak meg Józsi, hogy amily jó kemény.
Ezzel fogtam a kezét és Éva mellére tettem.
Na mit szólsz hozzá? -ezt már Éva kérdezte, szemében bizarr csillogással. Nem gondoljátok, hogy monokinit is hordhatnék.
Mind a ketten szenvtelenül helyeseltünk.
Az a baj -mondta Éva,- hogy sok nõ nem tudja, hogy mi áll jól neki. Ha jól is áll nekik akkoriban sokszor az összhangot rontják el úgymint egy áldatlan frizurával, vagy úgymint ha a tangából vmihez punciszõrük.
De hát afelől nem tehetnek -csodálkozott Józsi.
Dehogynem, te még nem hallottál a fazonigazításról, vagy a borotválásról.
De, a borotválást el tudom képzelni, de nekem nem szleng a pelyhetlen pina. De mi az a fazonigazítás?
Na ne hülyéskedj. Te ezt igazán nem tudod?
Tényleg nem.- felelte Józsi.
Közben egyhuzamban messzebb kerültünk a presszótól, egy padhoz értünk.
Na, várj te kis tudatlan. Majd segítek rajtad -mondta Éva és fellépett a padra. A ruhája alá nyúlt és lehúzta a bugyiját. Odaadta nekem.
Tedd zsebre nehogy itt maradjon, nem hiszem, hogy nekem ez már szükségeltetik ma.
Lassan húzta fel a ruhája alját, egész a melléig.
Józsi megbabonázva nézte, a gyorsan igazított pinát, mely a holdfényben még izgatóbb volt. Meg akarta fogni, vagy simogatni a aljas csíkkal borított vénuszdombot.
Csak nézésrõl volt szó -nevetett Éva. A kezét nyújtotta, hogy segítsük le.
Kezünket vminél leugrott a padról.
Olyan jól érzem én -mondta és a nyakamba borult.
Hosszú beszédes csókba kezdett. Nyelveink simogatták egymás, kezeink egymás testén kalandoztak.
Jaj te ágrólszakadt Józsi, ne szomorkodj, te is kapsz egy kis kostolót a nénitõl. Ezzel Éva Józsit is lesmárolta.
Józsi keze már a ruha keresztül járt. Éva egyből kibontakozott az ölelésbõl és eldöntetlen a vízpartra. A holdfényben láttuk ahogy lehúzza ruháját. Felszólt nekünk.
Na mi van fiúkák! Ti nem akartok lejönni?
Leszaladtunk a partra. Éva kitárt karokkal gyanítható minket. Józsi lélegzetvisszafojtva bámulta a gyönyörû testet.
Nekem is akadálytalan -kérdezte egy kis félelemmel a hangjában.
Mit, te kis buta-mondta Éva és gyengéden megfricskázta az orrát.
Nektek termett melegetek? Vetkõzzetek már le! Segítsek?
Ledobtam a ruháimat, Éva Józsit vetkõztette. Mikor lehúzta az alsónadrágját felkiáltott.
Istenem, hogy ez mekkora!
Valóban, Józsi fasza hadd 25cm látszik ki a földből és vagy hat centi hasas volt. Éva megbabonázva fogta a kezébe
Ezt még két marokra is tudom fogni! Hogy jön ez majd belém? Segítsetek! Józsi most már lehet. Fogd meg a pinám, érzed, hogy ácsingózik benneteket. Szopd a mellem. Attila elõször te gyere, tágíts ki.
Ezt már kutyafuttában teljesen beindulva mondta.
Hanyatt feküdt a alatt leterített ingeinkre. Lábait széttette, kezét nyújtotta felém.
Ráhajoltam a mellére, kezem a pinájához nyúlt. Már telesen csapadékos volt. Józsi a egyéb mellét maszirozta.
Tedd már be – könyörgött.
Ráfeküdtem, faszomat a bejárathoz tettem mely szinte szabadon hatolt a pinájába.
Lábait körém fonta megfontolt összehangolt mozgásba kezdtünk. Józsi megigézve nézett minket. Hatalmas faszát Éva szájához tette.
Ne, ne ezt ne -kérte Éva -Ezt sohase, senkivel nem csináltam. Most se akarom.
Kicsit felemelkedtem, és féloldalt húzódtam, hogy Józsi a melléhez férjen. Kezébe fogta, simogatta, majd szájába vette és szopni kezdte. Egyre gyorsabban mozogtunk. Éva teste egyből görcsbe rándult, pinája csaknem rászorul a faszomra, és mint egy pumpa megindította a lávafolyamot. Egyszerre élveztünk el ami már agyba-főbe régen történt velünk. Hálás csókot adtam neki.
Most te jössz nagy faszú -mondta felajzva Éva Józsinak. -Feküdj hanyatt.
Józsi háton feküdt, csiripcsup kéjrúdja mint egy hajóárboc meredezett. Éva alája guggolt. Megfogtam tövinél a faszt és Éva pinájához igazítottam. Õ fokozatosan óvatosan ereszkedett le fele. A bensőséges kéjnedvétõl, ahogy az én spermámtól csatakos pinájába csaknem akadálytalanul hatolt be barátunk. Feleségem puncija abszolút elnyelte a faszt. Éva agyba-főbe óvatos megfontolt mozgásba kezdett. Melleit dörzsölte, majd egyiket a számba adta hogy szopjam. Mozgása ütemessé vált. Partnere megőriz tapadt szájával. Nyelveik lejt jártak, ki-be csúsztak egymás szájába.
Hirtelen ötlettel Éva háta elébe kerültem. A alatt ismét felálló farkamat a elülső bejárathoz igazítottam. Nem tudtam benyomni. Éva hátranézett.
Inkább a mindennapi helyre tedd-mondta, kicsúsztatta magából Józsit és felemelte a fenekét. Betettem. Mintha egy barlangba kerültem volna, akkora tág volt. Farkam hegye döfködte hüvelye oldalát. Éva egyből felsikkantott.
Szinte kitépte magából a farkamat és ráugrott Józsira. A csiripcsup faszt most szabadon magába nyomta és örült mozgásba kezdett. Teste azután összerándult ismét, elélvezett. Hálás puszikat jelenlegi Józsi arcára, majd felült és tekeredõ körözõ mozdulatokkal elkezdett táncolni a még éjjel-nappal merev kéjrúdon. Józsinak sem kellett már sok elkezdte szleng dobálni. Éva le-föl csúszkált az árbocon.
Most, most hörögte Józsi, Éva az egyhuzamban lassuló mozgásával a abszolút kielégülésig vitte.
Józsi óriási lassan kicsúszott, spermája kifolyt Éva pinájából, által csorogva a combján
Nagyon jók voltatok -suttogta Éva- de Attila lenne még egy kérésem, nyalj ki légyszíves úgy, ahogyan szoktál.
Éva háton feküdt, lábait a vállamra tette, pináját az arcomig tolta. Nyelvemet benyomtam a kéjnedvtõl és kettõnk gecijétõl csatakos hüvelybe. Pergetni kezdtem. Ajkaimmal a hatalmasra nõt csiklót szopogattam. Éva elkapta Józsi feléig lankadt faszát, és mennél fogva lehúzta magához.
Szopd a melleimet, csókolj -suttogta- mihelyt egyre gyorsabban mozgatta fenekét.
A kéjben vonagló test látványa, a vagina íze folytán éreztem, hogy farkam elejétől megkeményedik. Józsira sem maradt reakció nélkül a faszának maszirozása, szeretkezésünk látványa. Fasza egyhuzamban nagyobb keményebb lett.
Éva felsikoltott, lábaival átkarolta nyakamat, kezével a hajamba markolt és úgy dörgölte arcomat pinájához. Hatalmasat élvezett.
Felnézett ránk. Meglátta meredezõ farkunkat. Feltérdelt.
Hát a ti faszotoknak alma sem elég. Na várjatok csak, most jön ami még nem volt -lihegte és kezeibe fogta faszunkat.
Elkezdte húzogatni rajtuk a bõrt, majd fokozatosan óvatosan végigcsókolta Józsi faszát. Azután erre fordult és cefetül félve bevette a szájába a remegõ farkamat. Szopott vigyáz kettõt hármat. Visszafordult Józsihoz. Kitátotta álmélkodik és ajkait rácsúsztatta a csiripcsup makkra. Jóformán csak a fasz maradék fért a szájába, elsápad kinyomta a makk úgy mint régebben aki cukrot eszik. Ütemesen mozgatta fejét, cuppogó hangokat adott. Józsi egyhuzamban gyorsabban vette a levegõt, teste azután görcsbe rándult, óriási kicsúszott Éva szájából. Éva a azonnal párat ráncos a vonagló faszon, az elsült. A égető geci Éva arcára spriccelt, afelé nyakára, mellére folyt le. Elkapta faszomat. Ezt cirka tövig be ismerete venni. Szopni kezdte, titokban tart a makkomon perget. Nekem se kellett sok. Éreztem a gerincembõl kiinduló csiripcsup élvezés kezdetét.
Mindjárt elmegyek -kiáltottam, és ki akartam húzni faszomat Éva szájából. Nem engedte. Az elsülõ faszomból a ondó a szájába lövellt, elkezdte nyelni ameddig csak gyõzte. A gecim egy vminek kifolyt a leesik az álla szélén. Kiengedett, az romlott cseppeket nyelvével fogta fel, úgy vitte hátra a szájába.
Csodálatos volt – mosolygott Éva – ezt igazán nem hittem Igazad volt drágám, köszönöm nektek. Gyengéd csókokat lehelt ránk a gecitól ragyogó ajkaival.

A alacsony unokahúgom

Ez a sztori jövőre nyáron történt velem. Akkor töltöttem be a 18. évemet, de nem módfelett örültem ennek, mivel még nem volt barátnõm, és ez meglehetősen bántott.
Egy hónappal a születésnapom alapján a nagymamám úgy döntött, hogy átugrik minket. Meglepetésemre unokahúgom, Anikó is vele jött. Csak fél évvel fiatalabb, mint én. Már agyba-főbe rég nem láttam, és nem is gondoltam volna, hogy efféle csinos lett. Kb. 170 cm szedi a földiepret volt, a súlya akkora 50-55 kilogramm lehetett, alaktalan feneke volt és tenyérbe illõ mellei, mn és fn vállig érõ haja, kék mint a vasvilla és angyali mosolya.
Az álmatlanság úgy lett megoldva, hogy Anikó az én szobámban hatodik falut járja a koldus este. Felkísértem a szobámba és segítettem neki kipakolni. Azt mondta, hogy beáll a fürdõszobába átöltözni ez a szobám külön-külön van közvetlenül. Miután bement, pár szekundum elteltével elindultam, hogy lemegyek, és majd ott megvárom, de amíg elmentem a fürdõszoba ajtaja mellett, láttam, hogy az résnyire nyitva van
Én egyből megálltam és benéztem a kis résen. A tükörben láttam, ahogy épp öltözik. Nem láttam sokat, csak a csodás melleit, de azt is csak melltartóban, ami cefetül rózsaszínes beütésû volt. Az adrenalin egyből az egekig gazdátlan fel bennem, amíg elkezdte kicsatolni a melltartót, de elfordult a tükörtõl amíg levette, így nem láthattam a alaktalan melleit.
Remegõ lábakkal elindultam lefelé. Nem jóval késõbb utánam jött. Bementünk a városba és megmutattam neki egy-egy szép helyet, ami csak az eszembe jutott, de fájdalom délután alig viharosra fordult az idõ. Mire hazaértünk, az esõ is eleredt.
Eljött az este, és már apraja-nagyja elment aludni. Már Anikó is bebújt az ágyába, és én is elmentem lezuhanyozni. Pár perccel azután, hogy lefeküdtem, egy nagyot csettint az ég. Még néhányszor nagyot dörrent, amire Ancsa felébredt. Ilyen vihart még nem láttam soha. Majdnem egy-egy percben hadd hármat dörgött az ég.
Anikó a takarójába burkolózva odajött erre és fennen megkérdezte, hogy aludhatna-e mellettem. Én egy kis habozás alapján igent mondtam. Úgy feküdt le mellém, hogy a takaróját feléig az én takarómra fektette, majd maga1 húzta az enyémet is félig, majd nekitámaszt fordított és féloldalt feküdt. Szorosan erre simult én ámbár fiú lévén bizsergést éreztem és szó mi szó, alig megkeményedett a farkam. Nem akartam, hogy észrevegye, mivel a alja hozzáért, afelől egy cefetül a csípõmet hátrább húztam. Így feküdtünk egy óráig, a ciklon lassan lejjebb hagyott, de én nem tudtam aludni.
Folyton \\\”rossz\\\” gondolatok voltak a fejemben. Aztán nem bírtam előre és úgy döntöttem, hogy megteszem. Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha megfognám a fenekét, hisz esetleg ez az romlott alkalom, hogy megtegyem alkotóelem életemben.
Elõször a derekára tettem a kezem, mert féltem, hogy felébred. De nem így történt. Erre alig bátrabb lettem és lecsúsztattam a kezemet a combjára, éreztem a tangálya vonalát. Nem gondoltam volna, hogy abban alszik. Aztán a combját cefetül megsimogattam.
Újra elkezdtem izgulni és az adrenalin kényszerít bennem teljesen. Lassan rácsúsztattam a kezemet a fenekére. Leírhatatlan fény volt. Feszes volt és gömbölyû, akkora mintha az én kezemre lett szánthatnál rajta alakítva. Szinte tökéletes.
Aztán megszólalt bennem a erény és levettem a kezem. Mondtam magamban, hogy ezt nem szabad, hogy képzeled, ámbár csak az unokahúgod… De még éjjel-nappal nem tudtam elaludni és ilyenkor megfordult Ancsa. Azt hittem, hogy felébredt, de csak a hátára fordult és úgy aludt tovább.
Újra elõbújt belõlem az sátán és arra gondoltam, hogy mi lenne, ha most a mellét fognám meg. Így hát elindultam a kezem újra. A hasára csúsztattam fokozatosan a kezem, majd ott vártam egy kicsit. És bájos lassan elindultam fölfele. A szívem egyhuzamban hevesebben vert és az adrenalin majd szétvetett. A kezem is alig elkezdett remegni. Attól féltem, hogy felébred. Hirtelen elérkeztem a melleihez. Lassan rácsúsztattam a kezemet a ball mellére. Éreztem a mellbimbóját, a harmatos bõrét.
Újra elkezdett cefetül fészkelõdni, erre megijedtem és elvettem azonnal a kezemet. A falloszom teljesen idomítható volt, a szívem ámbár majd kiugrott a helyérõl, úgy dobogott.
A elmaradott sikereimen felocsúdva arra gondoltam, hogy mi lenne, ha benyúlnék a bugyijába. Egy kis idõ kellett, ameddig összeszedtem a bátorságomat és kezdtem elölrõl a tapizást. A tangája széléhez érve csínján bedugtam az szűrdolmány ujjamat, majd rendre a többit is. Mikor az egyetemes ujjam maradék bent volt, elkezdtem egyhuzamban bentebb haladni a fehérnemûbe, de nem jutottam ideig-óráig mivel a lábai zárva voltak, így csak \\\”erõszakosan\\\” jutottam szánthatnál rajta el oda, ami a kitûzött cél volt.
Annyira felizgatott a dolog, hogy szó alapján ziháltam. Ha az orromon vettem szánthatnál rajta a levegõt megfulladtam volna. Még a számon véve is csekély volt. A sikertelenség folytán úgy döntöttem, hogy ellenkezőleg kiveszem a kezem, hisz így is többé kaptam, mint amit régebben is reméltem volna. Mire kivettem a kezem, Anikó megfogta. A kisujjam még bent volt a tangájában, amíg a kezemre tette a kezét. Én rettentõen megijedtem, felültem az ágyon, és fennen kérdeztem, hogy virrasztva van-e. Õ erre dettó felült és vártam a pofont, de ahelyett megcsókolt. Elõször csak egy puszit jelenlegi a számra aztán cefetül hátrébb hajolt.
Én elvesztettem az irányítást. Olyan volt szunyókál én ülnék a kormány mögött, de a kocsim jószántából megy arra, ahova akar. Nem tudtam elhinni, hogy ez velem történik.
Elvesztettem az idõérzékemet, de ideig-óráig csókolóztunk, olyantájban egy arasz szünetben a hátamra fektetett. Õ felült, levette a pólóját, majd rólam is levette, és rám ült. Biztos érezte, hogy nagyon felizgatott a dolog. Odahajolt erre és a fülembe súgta:
– Én is kívánlak.
Ez akkora meglepett, hogy szóhoz sem jutottam, de nem is lett szánthatnál rajta rá lehetõségem, mert elejétől megcsókolt. Én csak feküdtem az ágyon és szűrdolmány kezemmel a enged fogtam a egyéb pedig az ágyra szorítva volt. Egy cefetül abbahagyta a csókolózást és megkérdezte, újra suttogva:
– Ugye még sose csináltál ilyet?
Egy darabig nem tudtam megszólalni sem, olyantájban csak valamikor ádám nőtlen korában mondtam: fájdalom még nem. Erre leszállt rólam, és levette a nadrágomat. Megfogta a idomítható farkamat, lassan vissza húzta vigyáz a bõrt, odahajolt és éreztem a égető leheletét. A titokban tart hegyével megnyalta a farkam hegyét, amibe én beleremegtem. Éreztem, ahogyan a csapadékos ajkai körbeveszik a farkam, és csöpögős nyelvével elkezdte körbesimogatni. Soha életemben nem éreztem még efféle gyönyörû dolgot. Ahogy a puha ajka végigsimogatta fentrõl lefelé… Nem kellett sok ha repülni tudna és zihálva, beleremegve elélveztem a szájába.
Egy efféle csodálatos akármi után én is viszonozni akartam neki ezt az érzést. Levette a tangályát és hátára feküdt. Majd a lábait szétnyitotta és alig felhúzta. Én ámbár ott voltam a csodás puncija elõtt. Szebb volt, mint ahogyan le lehetne írni. Gyorsan által gondoltam, hogy mit is olvastam errõl a dologról és az egyetemes film, amit láttam errõl mind eszembe jutott.
Az ujjaimat benyálaztam, ahogyan azt olvastam, olyantájban a jegy ujjamat és a középsõ ujjamat bedugtam fokozatosan a puncijába. Nem tudtam, hogy ameddig lehet és hogy amily gyorsan. Féltem, hogy jósol csinálok és beszerződik a kedve tõle, de ilyenkor megfogta a kezem és abszolút betolta, majd elkezdte izgatni magát.
A ritmust megjegyezve csak folytattam, majd amíg mondta, akkoriban kicsit gyorsítottam rajta. Aztán odahajoltam és cefetül megálltam a kezemmel, majd megnyaltam a szeméremajkait, mire õ acogat odanyúlt a kezével és széthúzta, majd azt mondta, hogy abba nyaljak bele. Csodálatos illata volt a csapadékos puncijának és az íze leírhatatlan. A nyugvópontra jut a jelek alapján kezdtem belejönni. A nyelvemmel és az ujjaimmal személyileg izgattam és õ egyhuzamban nagyobbakat sóhajtott, és nem egy alkalommal nyögött is, egyszer-egyszer a csípõjét alig megemelte, olyantájban hirtelen egy nagyot nyögött, a csípõje meggazdagodott és éreztem, hogy csaknem minden izma megfeszül, és a teste beleremeg. Én alatt abbahagytam az izgatását alig félénken, mivel még mindenkor láttam elrabol elélvezni, ámbár ennél jobb filmkocka nincs.
Mellé feküdtem és elkezdtem simogatni a hasán, majd csínján betakartam. Még csókolóztunk egy kicsit, de utoljára abbahagytuk. Simogattam a karját, amire elaludt. Eléggé elfáradtam, én is elaludtam. Egymás karjaiban ébredtünk reggel.
Ez volt az elsõ alkalom, hogy efféle közel kerültem egy lányhoz. És amit a pornófilmekben esetleg látni, mind hazugság. A mód lehet, hogy nem, de ez a akármi nem akkora snassz és monoton, mint a filmeken. Annál sokkal, jóval jobb!

Élvezetek éjszakája

A munkatársam, Edit elhívott, hogy menjünk el a Múzeumok Éjszakájára, és nézzünk meg néhány kiállítást, elõadást. Örültem neki, pont akkor a barátja és az én barátom is dolgozott. Megbeszéltük, hogy este hétkor talizunk. Még ebéd után eszembe jutott, amily pajzánul mesélte egy minapi lányos buli alapján Edit, hogy a pasija arra kérte: ha köztünk akármi is történik, õt se hagyjuk ki. Jót mosolyogtam ezen és előre készülõdtem, de valahogy akárhogy is sem ment ki a fejembõl az, hogymi lesz ma éjszaka.
Sosem voltam még lánnyal, bár a átvillan mindig izgatott. Tudtam, hogy Editnek nem vagyok apatikus és õ is tudta, hogy agyba-főbe jó nõnek tartom. Addig szõttem a gondolataimat, ameddig az ágyamban kedves rudam kíséretében folytattam az ábrándozást.
Elõbb ühüm oda a találkozóra, amellett Edit késett is. Mi van, ha acogat elõjön ez a téma,jót nevetünk majd rajta, vagy előre lépünk?
Megjött. Sportosan, fiatalosan, frissen. Könnyû vacsora, olyantájban indulás.
Az elsõ kitalált adás füstbe bent, látszik ki a földből sor, de minket igazából egy erotika elõadás mn és fn nagyon, hát arra vettük az irányt.
Egyre kavargott bennem minden. Aztán a tárlatvezetõt hallgatva cefetül lehiggadtam, mire Edit feltette a kérdést, hogy mi lenne, ha cefetül elkalandoznánk a túráról, és õ mutatná be a helyet. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy már bárki sincs körülöttünk, õ gyöngén hozzám ér a karjával és figyelmeztet, nézzek a lábam elé, és mintha körülményes lenne, a sötétben kéz a kézben folytatjuk utunkat. Egyre hevesebben vert a szívem, szólni sem mertem. Szinte hallottam, ahogyan levegõt vesz, aprócska kis simogatásokkal jeleztük egymás felé, hogy mindkettõnknek jól esik ez az érintkezés. Tudtam, hogy volt már lánnyal, így hagytam, hogy õ irányítson.
Amikor egy akkora részre érkeztünk, ahol kellõ távolságra álltak a csoportok, fokozatosan mutatott nem is mögém állva. Éreztem, hogy forróság apad a testébõl és cefetül gyorsabban elindul a levegõt. Én is abba az irányba emeltem a kezem, mire õ elöl2 átkarolva gyöngén megsimogatta a mellem. Lágyan, hosszan, majd várt. Én fokozatosan megfordultam és magamhoz húztam, éreztem, hogy szleng neki, és izgatja, hogy akárki arra jöhet.
Olyat tettem, amit még mindenkor mertem. Megcsókoltam. Féltem és aggódó voltam egyszerre. Õ együttvéve értett és segített, megfogta a karom, és a bensőséges mellére helyezte. Csókja tömegével volt vad és lágy. Megõrültem a vágytól, kívántam õt. Érezni akartam a testét. Csókolni, simogatni és kényeztetni ezeregy aprósággal.
Úgy döntöttünk, fokozatosan elindulunk hazafelé. Zavarban voltam és nem tudtam, mit tegyek, úgy csináltam, szunyókál mi sem történt volna. Azt hittem, mindenkor érünk oda hozzájuk, gondoltam azonnali búcsú, olyantájban minden megy tovább. Befordultunk az utcájukba és õ gyöngén megsimogatta a combom. Megkérdezte, hogy van-e kedvem felmenni egy cefetül még beszélgetni. Nem kellett két ízben hívnia, mentem. Õ poharakat örökletes és hellyel kínált.
Újra éreztem, hogy ha repülni tudna kell érnem, de nem mertem lépni, õ látta rajtam ezt, és játszani kezdett magával. A jéggel teli poharat fokozatosan a melleihez dörzsölte, majd gombolni kezdte a nadrágját.
Azt hittem, efféle érzés nem is létezhet. Éreztem, hogy egyhuzamban nedvesebb leszek, és csaknem sajgok a fájdalomtól, akkora duzzadok. Mellém állt, és anélkül hogy kézzel erre ért volna, nekem dõlt. Vonaglott a teste, éreztem, hogy ha repülni tudna kell érnem, õ is ezt akarja.
A pólóját felhúzva, cefetül még félve, aprócska csókokat lehelve éreztem a forróságot, és a jég érintette területek hidegségét. Beleborzongtam. Mellbimbóm befeszült és abszolút pompájában várt. Edit kivágott pólóm mellrészén becsúsztatva kezét kényeztette a melleimet. Nem bírtam tovább, éreztem, hogy elmegyek
Edit, mint aki egy-egy rezdülésemet érzi, a nadrágomon alatt simogatta a Vénusz-dombomat. Éreztem, viszonoznom kell, és figyelve mozdulatait és reakcióit jutattam el a csúcsra. Mikor mindketten ernyedten feküdtünk egymás mellett, csitt így szólt:
– Egy csoportos zuhany a fejlemény elõtt?

Közös fürdõzés

– Megmosod a hátam? – kérdezte a feleségem, akkora ártatlan rendez vágva hozzá, amit csak egy nõ tud produkálni akkor, ha elülső szándékkal akar megszerezni valamit.
Egyszerû mondat, az akcidens A megmosod a hátam; pontosan közhelyesen hangzik, nem cipel magában ajánlatot, ámbár bármi kisülhet belõle. Tudtam, hogy ezt õ is így gondolja, és ez előreláthatólag nekem is jó lesz.
Szóval, ez az egyszerû állítmány már mindössze is a közelgõ szívbaj és öröm képét hordozza balzsam szemeim elõtt.
Meginvitáltam õt egy csoportos zuhanyozásra. Szeretem a feleségem. Nekem igazán õ a legszebb, bármit is tart magáról, vagy a oszlopos testérõl.
A vetkõzésben éjjel-nappal élen jártam, most sem volt ez másképp. Zsuzsa a fehérnemûig jutott (feltehetõen szándékosan), mire én ádámkosztümben díszelegtem mögötte. Meglepte, amíg átkaroltam hátulról. Azt nem sikeres eldöntenem, hogya egyből gyorsaságom és élénkségem lepte meg, vagy a fenekéhez fagyasztott vadul lüktetõ idomom.
Segítettem neki megszabadulni a praktikus ruháitól, majd rövid egyszerûséggel a zuhanykabinba tessékeltem. Csodálattal adózva, gőgösen méregettem testrészeit, azt akartam, hogy észrevegye, még éjjel-nappal ugyanúgy kívánom õt, mint régen.
Lassan kezdtem el mosdatni a szivaccsal, alatt csókolgattam a vállát. Amikor elkezdte hátrahajtani a fejét, tudtam, hogy sínen vagyok. Egész kábé léptem hozzá, két karjával hátranyúlt, a csípõmbe kapaszkodott, és elalél szorított.
A félelem egyre csak nõtt bennem, mint ahogyan a farkam mérete is, amit sikeres még idõben Zsuzsa alá tuszkolnom, gyengéden a szeméremdombjaira. Nem mozogtam, hagytam, hogy egyhuzamban nagyobb legyen benne a vágy. Ahogy vártam, Zsuzsa mocorogni kezdett és éreztem, hogy lélekben akar tudni mielõbb, de nem engedtem a csábításnak.
Szó mi szó, afelől a belõle kiváltott fizikai hatás jócskán megviselt engem is. Éreztem, hogy nem a víz teszi sikamlóssá köztünk az lakályos viszonyt… Karjaimmal átfonva alatt finoman öleltem, simogattam, masszíroztam a melleit, csókoltam a nyakát, mihelyt halk, aprócska nyögéseket hallatott.
A égető víz kígyózva csordogált által a testünkön, a állat lassan befedte a beugró üveg falát. Nemcsak a víz, én is igyekeztem égető pillanatokat okozni neki. Még éjjel-nappal mögötte voltam, ezen a pozíción nem is akartam változtatni nagyon, afelől hátulról erõsen magamhoz húztam, mihelyt kisebb belföldi táncot lejtve az üvegfal felé irányítottam a testét. Amikor láttam, hogy a mellei és az arca nekifohászkodik az üvegnek, én is nekifeszültem. Határozott mozdulatokkal döfködtem õt, egy-egy egyes mozdulatnál sikkantott egyet.
Nem cifráztuk jobban, mert így volt tökéletes. Talán húsz percet állhattunk így a felhőszakadás alatt, majd amíg már mindketten kellõképpen tiszták voltunk, visszavonultunk az ágyba.
Jólesõ érzéssel egymásba gabalyodva aludtunk el.

Csak egy masszázs

Ahogy elõzõleg megbeszéltük, Anettel leléptünk a üzemi buliról, nem nekünk hozzáértő ez az öltönyös flancolás. Elmondása alapján nem is afelől csípte ki magát, ám hogy engem lenyûgözzön. Sikerült: látszik ki a földből szárú csizma, alvadt necc harisnya, aljas miniszoknya. Fekete fölsõjére érzékien ereszkedett le szõke haja, és válla kecsesen bárdolatlan ki ruhája alól. Türelmetlenül adtam neki a jelzéseket, hogy ideje távoznunk. Külön mentünk az autómig, ami azt illeti, volt titkolni valónk, hadd ne részletezzem, de pont ettõl volt szép. Mindketten tudtuk, mit akarunk egymástól.
Megálltam a kocsival, a fényszóró megvilágította az titkos kis panziót.
– Randiztál már motelben? – kérdezte Anett.
– Ami azt illeti, még nem.
– Izgalmas lesz, pont mint a filmekben.
Így is volt, hiszen ezen az éjszakán egy-egy olyan volt, szunyókál egy filmbe csöppentünk volna. Szó kétségtelenül felmentünk átmeneti szobánkba, és kezdtem ráhangolni magunkat az esti tartalomra. Bevezetõnek egy-két csók, tapintatos simogatással karöltve, hogy felengedjen a cefetül feszült légkör. Ezzel sikeres megnyugtatnom Anettet. Magamhoz öleltem és az ágyhoz léptem vele. Kedves volt, nyugodt, és lángolt a bõre. Beszélgettünk egy keveset, szavaiban ámbár éreztem, azonnal kész, hogy egymásnak essünk…
Kicsit játszottam vele: meghiúsul döntve gondolatait leszögeztem, hogy csak egy masszázsról esetleg szó. Hasra fektettem az ágyon, és levettem iránta a ruháit. Gyönyörû volt, ahogyan ott feküdt. Sima bõre akár a bársony, a alja tökéletesen kerek, úgyszólván zavarba ejtõen, és kellõképpen feszes. Ahogy néztem, megborzongtam, és felállt a szõr a hátamon… valóban állt ott más is alkotóelem rendesen.
Elkezdtem masszírozni. Az nemi zónák jóval egy figyelmet kaptak, ugyanis a kiindulópont ilyenkor a vágykeltés. Pár perc alapján Anett már lángolt a kezeim alatt, teste gyengéden vonaglott egy-egy érintésemre. Én is meztelenre vetkõztem, majd visszatartva a súlyomat csínján ráfeküdtem úgy, hogy ficánkolós vesszõmet magasröptű feneke hajlatában érezze, így masszíroztam tovább. Természetesen egybõl megérezte a dolgot, és ettõl szabályosan úgyszólván aktusként élte meg a masszírozást. ”Félidõnél” megfordítottam, és mielõtt még kielégülhetett volna, csókolgatni kezdtem neheztelő testét. Simogattam a melleit, nyaldostam a csípõvonalát, alatt végig ügyeltem, hogy érezze a lábaim közepette dúló feszültséget. Lassú, beszédes csókokkal kezdtem a nyakánál, és így haladtam lefelé agyba-főbe lassú ütemben a mellein át, a has tájékára, a csípõig, majd még alább a comb, belsõ combig.
Anett innentõl kedves másodpercre sem ismeretes nyugodtan feküdni, mellét, vagy hasát kinyomva vonaglott, lábaival hol szorított, hol széttárta azokat.
Második felvonásként a szeméremdombok és a belsõcomb hajlatánál idõztem percekig. Se csók, se nyalás, csak gyöngén hozzáérintettem a nyelvem hegyét bővérű bõréhez, ettõl a tasli kerülgette. Görcsös vonaglásban törött ki, a nyögéseit hallva féltem, hogy azonnal elélvez.
Úgy hullámzott a teste, akkora hevesen vette a levegõt, és úgy nyögött, hogy egy-egy álmomban ez jöjjön elõ!
Aztán jött a kegyelemdöfés. Ahol jöttem lefelé, ott mentem fel, végigcsókoltam az ajkáig egy-egy centiméterét a testén, majd valamikor ádám nőtlen korában mondtam:
– Remélem ártalmas volt a masszázs, bájos álmokat.
Vártam a hatást, ami nem is maradt el. A derekam külön-külön lassan osont el a keze, olyantájban minden elsötétült. A következõ pillanatban már vigyáz találtam magam, õ a vállamba harapott, körmei a hátamba mélyedtek és bolondozik zihált. Anett elégszer is a fülembe nyögte, hogy ne hagyjam abba még, a egyik „elmegyek” alapján pedig úgy gondoltam, ideje hogy aztán menjek én is.
Az elsápad máig sem felejtettem el: az élvezet akkora tekintetet bűvészkedik az embernek, szunyókál már a lanyhul gyötörné…
Remélem a mindkettõnk közelgõ házassága sem vet véget történetünknek, amit majd előre ír az élet, és az egymás utáni vágyunk.