Egy az oladalon lévõ devótus neve Pampalíni76 (442778)

Sziasztok pár napja regisztráltam mert a barátnõm itt elhagyott egy szokatlan helyes partnert magának.
Minden általam meghatározott adat igaz, de a fenti egyén közölte, hogy a fényképem sportban és én egy ápolt szõrös 50 egyéves transzvesztita vagyok!!!!
A szokatlan családi képem felette mûvészi volt amit pluszban kért és kapott.
Könyörgöm aki azáltal az email címmel találkozik, tessék ne válaszoljon, mert a pasi egy kavarodás beteg hülye aki egy-egy jóban szépben a jósol keresi.
refinity@gmail.com erre ne is válaszolj.

Egy az oladalon lévõ devótus neve Pampalíni76 (442778)

Sziasztok pár napja regisztráltam mert a barátnõm itt elhagyott egy szokatlan helyes partnert magának.
Minden általam meghatározott adat igaz, de a fenti egyén közölte, hogy a fényképem sportban és én egy ápolt szõrös 50 egyéves transzvesztita vagyok!!!!
A szokatlan családi képem felette mûvészi volt amit pluszban kért és kapott.
Könyörgöm aki azáltal az email címmel találkozik, tessék ne válaszoljon, mert a pasi egy kavarodás beteg hülye aki egy-egy jóban szépben a jósol keresi.
refinity@gmail.com erre ne is válaszolj.

Találkozásaim…(3)

Szerda ebéd után Jutkáék lakása táján volt dolgom, megcsörgettem a telefonját, reméltem fedél vannak. Két csörgés alapján fel is vette, mondtam itt vagyok egy háztömbnyire tõlük, nem zavarnék, ha felmennék?
Dehgy zavarsz, mondta Jutka, örülök, ha meglátogatsz. Néhány perc múlva már az ajtajukon csengettem. Az bejárat azonnal kinyílt, Jutka állt az bejárat mögött, kicsit zűrzavaros volt a haja, egy nagyméretû pólóban volt, cicifiksz nem volt rajta. Szabadkozott a kinézete miatt, de mondta csak van otthon, csomagol, mert napkeltekor le akarnak menni Fenyvesre a nyaralóba. Jó is hogy jöttél, mondta, megiszunk egy magasröptű kávét, mit szólsz? Választ nem is várva kisegít a konyhába. Utána mentem, õ önmagában lehajolt, a zaccot kikaparni a söpredékes edénybe, alaktalan hátsójáról felcsúszott a atlétatrikó és látni engedte alvadt francia bugyiját. Valami zajt csaphattam, mert kacéran hátranézett, mosolygott…. cefetül megrázta magát, elébe léptem és magamhoz húztam. A farkam csaknem azonnal autonóm életre kelt, Jutka nagyot sóhajtva mondta, kérlek most ne….nem akarom kihagyni Gézut… balul esne neki ha alatt betoppanna… valóban ha megjön, akkoriban aztán együttvéve bele… tudod nagyon szeretjük a farkadat…. le tudnál jönni hétvégére hozzánk? kirúgunk a hámból, jókat bulizunk…
Sajnos most mennem kell mondtam, nem tudok előre várni de holnapután már ott is leszek nálatok, sok együttvéve bepótolunk… csókra nyújtotta ajkát kezével megmarkolta a farkam…. béketűrés fiatalúr mondta, pihenj egy kicsit, mert a hétvégén igénybe kenyeret véve rendesen…

Az elsõ kísértő masszázs

Néhány napja, amíg egy gyönyörteljes masszázs elõtti kávézással egybekötött társalgás során a vászoncseléd rákérdezett, hogy ahogy is kezdõdött ez, elmeséltem neki a kezdeteket. Ez inspirált arra, hogy itt is közzé tegyem ezt a számomra egyfolytában emlékezetes történetet.
Akkor már sok éve dolgoztam masszõrként, volt egy átmeneti helyem is, de alig mentem én is a vendégek lakására. Harmadszor voltam akkoriban egy nálam egy-két évvel idõsebb hölgynél (én 35 búj voltam), hátborzongató nyári békés volt, folyt rólam a víz alkalmazás közben. Õ meg csak mondta, bízvást vegyem le a pólót, s amíg már többedszer elhangzott, hát levettem. Nem is a békés miatt, ellenkezőleg a ezredik kérés okán. Folyt a masszázs, egy alkalommal csak éreztem kezét a hasamon, mellemen. Zavarban voltam egyoldalúlag magam folytán is, egyrészt a megváltoztathatatlan ajtón alatt mindent láthatott húsz körüli lánya is. Inkább megszólításként szavakkal viszonoztam közeledését, de azt hiszem, a mozdulataim is lágyabbak lettek. Amikor a szleng kezdtem átgyúrni, leplezetlen mozdulatot tett, hogy húzzam le azt a kevéske alsót is. Lehúztam persze, s csakhamar át is ment a meder gyúrása a popsijuk, majd a vagina simogatásába, izgatásába, s reakcióját jól a kalap alá szedett bátorkodtam mindezt kereke kézzel tenni. Hihetetlenül élvezte az szleng kényeztetést, csapadékos volt mindenütt, amíg eljutottunk odáig, hogy a pantalló rólam is lekerült. Nem matatott sokáig, meredezõ árbocom már érezte-élvezte ajkai melegét.
Nyalakodtunk hol így, hol úgy, egy alkalommal csak kérte, bár2 már masszíroznám meg a farkammal a popóját. Ez volt megszólításként elsõ anális élménye, s bevallom, sürgősen meg is hozta a kedvemet a dologhoz. Nem bírtam sokáig, elélveztem akkora nyögések közepette, hogy jószerivel a egyik szomszéd is hallhatta. Picit még simogattuk egymást, ilyenkor már nem zavart, hogy nyilvánvalóvá vált, a lánya mindezt végignézte.
Volt egy egyből ötletem egy csoportos zuhanyra, de ezt elhárította Éva (jé, a nevét most írom le elõször). Kicsit értetlenkedve, cefetül csalódottan, hogy csak kell a sebé útjára lépnem, elindultam a fürdõ felé.
Talán épp a kilincsre tettem a kezem, amíg alig másfél-két méterre mögöttem, megszólalt egy fiatal, bájos hang: -Majd én segítek!

Balatoni kaland

Jópár éve már, hogy illuzórikus velem, amit most leírok (7-8 éve kb). Azért döntöttem így, mert életem szűrdolmány meghatározó buja élménye, ami nekem közös volt és nem hiszem, hogy régebben is elfelejtem.
Balatonon voltam nyaralni a szüleimmel, egyhanguan teltek a napok, amikoris egyszercsak a strandon megpillantottam õt. Egybõl megakadt vigyáz a tekintetem. Magas, átlátszó lány volt, hosszu göndör szõke hajjal, alaktalan kis mellek, pici beesett fenék, látszik ki a földből combokkal és elbûvölõen mosolygott. 19-20 egyéves lehetett én egy évvel voltam idõsebb nála. Hosszas szemezés alapján végülis összejottünk, ez is egy extra történet lehetne, de most nem ezen van a lényeg. Viszonylag csakhamar elcsattant az elsõ cuppanós és aból már sejtettem, hogy ebbõl lesz valami.
Egyik este sétálni indultunk, önmagában egy utcabál volt, átható zene, sok ember, italosbodék padokkal. Leültünk egy bodéhoz elkortyolgattunk egy sört és alatt beszélgettünk. Kipirult az arca neki és állandóan mosolygott, látszott rajta, hogy már cefetül becsiccentett. Egyszer csak felugrott, megragadta a kezem és húzni kezdett. Megkérdeztem tõle, hogy mit csinál. Rámnézett a kis hunct mosolyával, nagy szemei csillogtak és csak valamikor ádám nőtlen korában mondott, akarlak, most! És huzott előre keresztül a tömegen. Eléggé meglepett a dolog, nem számítottam rá, hogy efféle hamar megtörténik, de tetszett a spontenaitás és a megrendítő helyzet.
Átvágva a nagy tömegen egy park felé vette az igazgat és megállt az út szélén,ahol aránylag sötét volt egy derékik érõ kõpárkány mellett. Ittviszonylag nyugalom és nyugság volt. Néha elment mögöttünk valaki, de mért lenne feltünõ egy ölelkezõ pár. Rögtön egymásnak estünk, a testünk összefeszült, közvetlen öleltük egymást és feszt csókoloztunk. agyba-főbe jól ismeretes csokolni, ilyet azelõtt még nem éreztem. Finom, puha ajkaival aprócska csokokat adott, nalogatta, gyöngén bekapta az én ajkaim. Nagyon kívántam már a szerszámom nagyon feszült a nadrágomnak. Közben valóban a kezünk felfedezte a egyéb testét simogattuk egymást folyamatosan. Elazdtem masszírozni a melleit a toppon keresztül. Picike de beesett mellei voltak és a kis bimbói már átütötték a felsõjét. Felhúztam a mellei alá és úgy folytattam mellei izgatását. Körkörösen masszíroztam õket a tenyeremmel majd nyalogatni csokolgatni kezdtem alaktalan kis melleit. Köröztem a nyelvemmel a virágkezdemény körül olyantájban mélyen beszívtam és szopogatni kezdtem. Hosszú sóhaj hagyta el a száját, õ alatt a vállamat és a hátamat simogatta.
Amikor már hegyesre szopogattam a bimbóit felhuzta a fejem és feszt csókolni kezdett, kezei alatt a polóm alá csúsztak és a mellkasom simogatta, gyöngén karcolgatta a körmeivel, majd a hasamat vette célba. Én alatt a szoknyája alá nyúltam és a szleng kezdtem masszírozni. Feszes, beesett kis alja volt és akkora finom bõre mint a selyem.
Majd a fenekérõl a kezem elõre csúszott és éreztem a magasröptű dombocskákat a bugyin keresztûl. Csak pár csipkelődés és a billikom szétnyílt és éreztem amily nedves. Félrehúzta a bugyiját, ezzel akadálytalan utat adva a kezemnek és én felfedeztem gyünyörû punciját. Az ajkakat, a csiklót, olyantájban becsusszant az újjam és abszolút eltünt benne. Õ sem volt szorgalmas közben, lehuzta a sliccem, a boxer sliccrészét is széthuzta, majd kiszabadította már kõkemény farkam szûk börtönébõl. Jó erõsem markolta és huzogatni kezdte. Nekem sem kellett több, még egy újjamat becsúsztattam és úgy nyomtam fel a puncijában jó mélyre és körözni kezdtem benne. Erre õ is hevesebben izgatta a szerszámom. Aztán egyből lehajolt és bekapta idomítható farkam és a makkom kezdte szívni. Istenien csinálta.
Amikor érezte, hogy ennél keményebb már nem lehetek, felegyenesedett, szűrdolmány lábát eltette a mögöttünk lévõ párkányra és a kezes farkam a puncijához tette. Olyan csapadékos volt már hogy a makkom sürgősen becsúszott. Éreztem hogy szûk a puncija, afelől nagyon fokozatosan hatoltam belé és csínján haladtam cm-rõl cm-re, míg nem teljesen benne nem volt. Ekkor mély sóhaj hagyta el a álmélkodik és közvetlen magához húzott. Elöször nem is mozogtam, csak benne voltam tövig és ahogy lüktetett a farkam, úgy masszíroztam belülrõl. Elmondhatatlanúl jó fény volt, ahogy a szûk puncija a idomítható farkamra szorult, abszolút kitöltöttem. Aztán fokozatosan mozogni kezdtem ki és be, kezemmel szorítottam megszólításként kis fenekét. Folyamatosan nyögdécselt és átjárta bájos arcát a kéj. Forró és csapadékos puncija égette a farkam és egy-egy egyes lökésnél tövig hatoltam benne. Nem tudom ameddig szeretkezhettünk így, nekem örökkévaloságnak tünt, de egy alkalommal csak elkezdtek befele özönleni az emberek. Úgy bizonyul véget ért az utcabál közben. Gyorsan rendbeszedtük magunkat és kézenfogva elindultunk hátra a szállodához. Hajnal 1 óra búj járt az idõ. Mind a ketten deliriumban voltunk még és kitart sûrûn megálltunk csókolózni útközben.
De az átvirrasztott még tagadásban ért véget… Nade ez már egy egyéb történet, egy következő alkalommal ezt is megosztom veletek.

Álom sziget

Álom sziget.

Beával az interneten ismerkedtem meg. Nagyon ideig-óráig keresgéltem ameddig rá találtam. Mivel én is a korosabb korosztályhoz tartozom, ám örültem, hogy megismertem. A gyerekei már felnöttek és kirepültek. Az ilyenre felhangzik azt hogy MILF. Sokáig élt csak és már agyba-főbe hiányzott neki a szex. Az elsõ alkalommal cirka elájult akkorát élvezett. Elmesélte nekem, hogy egy-egy nap fantáziált, és maszturbált. Talán afelől égett benne a tûz, és nem lankadt el nem említett le az élvezetrõl.Igazi jó negyvenes. Csodálatos alkata van. Vékony test, bájos cicik, sima punci és bájos popsi .Szép mn és fn szemei vannak, gyönyörû látszik ki a földből barna haja és csodás a mosolya.. Imádom.
Igaz én sem panaszkodhatok Még éjjel-nappal izmos izmos alkatom van és igaz hogy a hajam már cefetül õsz, de fiatalnak érzem magam, .
Mivel mind a ketten csak éltünk, és a alkalmazás igazán nem rögzített bennünket, egy átmeneti helyre, afelől elhatároztuk hogy összeköltözünk. Egy hegyi kis faluban béreltünk bagóért egy házat, csiripcsup telekkel. Nyár volt amíg beköltöztünk .
Mivel agyba-főbe meleg volt, csaknem egész nap meztelenek voltunk. Elöször én kezdtem el, hogy napkeltekor amikor kimentem a kávét megfõzni, semmit sem vettem fel. Csak úgy ahogy szokták mondani egy ereszkedik pöcsben vittem be a kévét és néztem ahogy alszik. Álltam és bámultam ahogyan a bevonat félre volt csúszva és csodáltam csupasz testét. Csendesen térdeltem le és a punciját puszilgatva ébresztettem fel. Elöször nyöszörgött egy cefetül és amíg kinyílt a mint a vasvilla élvezni kezdte. Mit csinálsz megszólításként kérdezte? De én csak erõszakosan nyaltam, és láttam ahogy a puncija felébred. Jajj tedd be kérlek tedd be azonnal kérlelt. Alig nyomtam párat amíg elélvezett. Hanyat feküdtem és fokozatosan beleült. Nagyon jó fény volt. A kávés csészét a hasamra tettem, és mosolyogva mondtam, jó reggelt kedves. A bögre forró volt és égette a hasamat, de kibírtam. Így kávézott. Ilyen magasröptű kávét még soha nem ittam, mondta.
A ház amit béreltünk, a falu szélén állt , így nem voltak szomszédok a közel és a telek, a ház ehelyt volt a fõutcától.. Igazi éden a mindenség végén. Napközben, tettünk vettünk a házban vagy a kertben alig megkívántam.
Volt amíg csak megsimogattam ,vagy végignyaltam a hátán, a cicijét tapogattam, vagy odatérdeltem elé, és nyalogatni kezdtem a punciját, amit halk nyögdécseléssel nyugtázott.Minden elõkészület nélkül. Természetesen ekkor nekem is hamarosan merevedésem volt. Mint ha az évekig polc nélkülözést most szerettük szánthatnál rajta bepótolni. Mindenhol basztunk, a konyhában, a teraszon, fürdés alatt állva fekve, a padon, napfürdő közben. Nagyokat élvezett. Jó volt, látnom ahogyan ült a padon, rájár széttárva és csillogott, a puncija a nedvességtõl és nevet. Egész nap csapadékos volt.
Egyszer egy efféle szeretkezés után, beszélgettünk arról, hogy amily lehet a társas szex. Be kell vallanom engem is agyba-főbe izgatott a dolog. Igazán nem swingerrõl volt szó, csak arról, hogy másokkal együtt. Vajon amily lehet az amíg a sex nem tabu téma, ám természetes dolog.
Milyen esetleg az, hogy mások nézik, ahogy Bea kitárt punciját kényeztetem. Bea bevallotta, hogy már õ is gondolt rá. Tudod megszólításként amikor kint a teraszon épp beleültem, egy pillanatra eszmbe jutott, hogy mi van akkoriban ha akárki a keritésen be lesne, és én ott élvezek. Nagyon felizgatott a dolog.
Csináljuk meg, javasoltam.

Mivel a ház a mindenség végén volt, alkalmasnak láttuk arra, hogy megszervezzük. Megbeszéltük azt hogy hûségesek leszünk egymáshoz, és csak a filmkocka az ami színesíti az életünket. Az megváltoztat tett követte. Hirdetést adtunk fel az interneten hogy párokat várunk . Természetesen, közöltük a cégér célját és a szabályokat.
A kihallgatás alatt csak a abszolút meztelenség elfogadott.Nyár van, békés van, így ez nem okozhatott problémát.
Tilos a másikra akármilyen megjegyzést tenni.
Szeretkezni bármikor, akárhol lehet.
A párcserét apraja-nagyja a bensőséges akarata alapján teszi, de csak körültekintõen és mind a négy érintett bele eggyezésével. Nem szerettük szánthatnál rajta ha emiatt, sértödés harag, vagy áldatlan érzés rontaná a hangulatott.
Célunk az hogy a mások szeretkezése, nekünk, ahogy a mi szeretkezésünk, másoknak benyomás izgalmat adjon.Minimális előfeltétel az tanácsos alkat, az ápoltság, és a tapasztalatlan viselkedés.
Kíváncsian vártunk a cégér után. Meglepõ volt számunkra, hogy amily sokan jelentkeztek.

Csupa jó arcú, megszólításként intelligens, pár. Beával személyileg kiválasztottunk, öt párt, és értesitetûk õket, a címrõl és az idõpontról. Izgatottan vártunk. Szombat reggel, egy alkalommal csak megszólalt a telefon, és az elsõ pár kért segítséget, mert eltévedtek. Az útba igazítás alapján egy órával, megszólalt a kaputelefon hogy megérkeztek. Kinyitottam a vége és behajtottak. Mint jó háziúr kimentem és fogadtam õket. Természetesen meztelenül.Az autóból egy megszólításként negyvenes pár szállt ki. Gábor vagyok, mutatkozott be a férfi, és itt a feleségem Krisztina. Gábor jó ötvenes, de beesett és spotros minőségű . Kék szemekkel, rövid, cefetül õszülõ hajjal, és megszólításként mosolyal. Szimpatikus volt. Krisztina agyba-főbe izgató volt. Csak úgy sugárzott belöle a bujaság.Szoknya, és egy kis topp volt rajta. Mivel melltartót nem ócska mellbimbója csaknem kibökte a felsõrészt. Zavartan nézelödött körbe, és látszott vigyáz hogy nem semmi se fér a fogára mitévõ legyen. Nagyon aggasztó volt ott állni elötte meztelenül.Azonnal látszott, hogy a farkam ágaskodni kezdett. Elmondtam azt hogy ez itt a szabályok alapján elfogadott, sõt kívánatos. Ugye ismeritek és elfogadjátok a szabályokat ? Mind a ketten igennel válaszoltak. Nevetve kísértem be õket, és megmutattam a szobájukat. Közben Bea is csatlakozott a társaságunkhoz és köszöntötte õket.. Aranyos volt, mihelyt velük beszélgetett megsimogatta a farkamat, és nevetett. Visszavonultunk Beával a konyhába hogy egy jó kávét készítsünk. A szobából tevékeny társalgás hallatszott. Talán most fordulnak sarkon hogy mostanában távozzanak. Egyszer csak fondorlatos az ajtó, és mind a ketten meztelenül jelentek meg. Elõször Krisztinát néztem meg. Jól nézett ki ámbár már szült . Arányos bájos test, beesett popsi cirka lapos has. Szép szemek, izgató bájos száj, és arasz szõke haj. Mind a ketten abszolút borotváltak és bájos barna bõrûek voltak. Semmi betöltetlen popsi, cici. Látszott rajtuk hogy elvétve nudiznak. A filmkocka hatására elejétől felállt a farkam. Bea jól a kalap alá szedett letérdelt elém és mihelyt rájuk nézett szopogatni, puszilgatni, nyalogatni kezdte. A reakció nem maradt el. Gábor és Kriszta csak álltak és bámultak.Bea ahogy a farkamat nyalogatta a kezével a punciját kezdte el simogatni. Gábor ahogy ott állt, kezével átnyúlt és ujjával Kriszta punciját ujjazta Kriszta ámbár Gábor búsul markolta meg. Krisztina egy székre zsiráfgondozó széttárta lábait, és Gábor nyalni kezdett.. Láttam Krisztina bájos barna punciját és dagadt rózsaszin csiklóját Bea ezt jól a kalap alá szedett felállt, leültetett és cipel nekem beigazította behálóz a farkamat és fokozatosan beleült. Csodálatos fény volt.A égető punci agyba-főbe kellemes volt számomra, és éreztem ahogy teljesen kitölti. Kezemel a cicijét simogatva, puszilgattam a hátát. Ütemesen lovagolt rajtam majd, elélvezett. Gábor alatt az asztalra ültette Krisztinát és fokozatosan nyomta be szabványos farkát. Talán akaratlan vagy szándékosan, de jól titkos volt.

Közben megszólalt a kaputelefon ujra. A fenébe.
Most Tamás és Edit érkezett meg. A távirányitóval kinyitottam a vége és bengedtem õket.. A farkam még feléig merev volt és Bea nedve még ott csillogot vigyáz amikor kimentem, hogy fogadjam õket. Amikor kiszálltak a kocsibol akkoriban láttam hogy meztelenek.Már itt a ház elõtt ledobtunk mindent, mondta Edit. Mind a ketten agyba-főbe magasak és átlátszó alaktuak voltak. Gyors kézfogás, és Editnek puszi. Edit csodálkozva nézte ragyogó farkamat. Amikor bekisértem õket, Gáborék még éjjel-nappal dugtak az asztalon és Krisztina harsányan nyögdécselt.Bea közelröl nézte õket.Tamás és Edit megálltak, és csodálkozva néztek.. Te ezek basznak…mondta Edit csodálkozva.. Egy kis idõ múlva Tamás hallgatás emelkedni kezdett, és már Edit sem ismerete eltitkolni hogy izgalomba jött, mert mellbimbója hamarosan ágaskodni kezdett és keze a punciját simogatt. Egy ideig, nézték az akciót, azután, Edit elõre hajolva feltárta Tamásnak a punciját. Még le sem pakoltak.Tamás Edit csípõjét megragadva csaknem magára húzta Editet és bolondozik ütemes baszni kezdte. Edit alja csattogott, és melle elõre vissza himbálozott. Popsiján aprócska hullámok szaladtak együvé ütemesen. Edit egyből elélvezett, erre Tamás kirántotta a faszát és Edit popsijára spiccelt. Négyen néztük azt ahogy a ondó folyik Edit fenekén,majd a lábán.Közben Gáborék is elélveztek. Mind a hatan agyba-főbe jól éreztük magunkat. Edit egy papirzsepivel letörölte magárol a nedveket köszöntek és bemutatkoztak majd elvonultak kipakolni. Az elsõ szeretkezések után, mi fiuk sörözni kezdtünk. Ismerkedtünk , beszélgettünk. Kedves jóarcú emberek voltak.A lányok is leültek beszélgetni egy billikom itallal a kezükben . Kellemesen csalódtam. Azt hittem hogy apraja-nagyja zavarba lesz, és esetleg hogy páran együvé pakolnak. Csak most látom hogy apraja-nagyja jól pedzi magát. Miközben a fiukkal beszélgettem, a szemem sarkábol a lányokat néztem, Edit jószerivel véletlenül vagy szándékozan úgy ült a fotelban, hogy szűrdolmány lábát a karfára felrakta. Gyönyörû volt a puncija. Kitárta. Kellemesen söröztünk. Nagyon örültem hogy efféle kedves és inteligens emberekkel ismerkedtünk meg.Beszélegttünk. Ami szellemtelen volt számomra hogy nem volt alma -féle nagyképüség alma arogancia. Gábor inzsellér volt, Tamás ámbár kereskedõ egy multinál.Mint megtudtam, Krisztina kozmetikus, Edit ámbár Tanít. Mint az kiderült sem nekem sem nekik nem volt még analóg élményben részünk. Tamás is,és Gábor is elmondták hogy barátkoztak már a swinger gondolattal, de ám nem akatrak pár cserét. Gábor elmondta, hogy agyba-főbe jó volt látni mások élvezetét, és ha a szemérmet félretesszük , amily kellemes élményben van részünk akkoriban amikor látjuk a mások boldogságát. Tudjátok ha jól által gondolom senkit nem bántunk, senkitöl semmit nem veszünk el, csak adunk. Itt jól-rosszul érezhetõ a tisztelt a szó hamis tiszta értelmében. Hiszen mondta, amily érdeked a magyarországi nyelv, azt mondjuk hogy szeretkezünk. Érdekes gondolat. Elmondtam hogy még várunk két antipatikus párt, akik mára jelezték érkezésüket.
Kellemesen éreztük magunkat. Langyos bájos idõ volt, és jó volt érezni ahogy a békés símogatta a testünket. Csodáltuk a lányok szépségét, a bájos ciciket, megszólításként arcokat, beesett formás popsikat, és a puncikat. Elmondtam hogy nagy csodálója vagyok a nõi nemnek. Nem voltak féltékenyek. Mint a meztelen strandon, meztelenül, vagy az utcán felöltözve, megnézi azt az szereplő ha akárki szép. Így telt a nap. Nevetést hallottunk. A lányok azon viccelõdtek , hogymire leszünk ujra izgalomba. Mind a hárman õkat néztük. Nem tudom hogy miröl volt szó de egy alkalommal csak felénk fordulva, lábuk együvé tárva, simogatták a puncijukat és kihívóan néztek ránk.. Piszok némberek. A reakció nem el.Azonnal merevedésem lett, de nem csak nekem a fiuknak is. Mind a hárman a párunkhoz mentünk, és eléjük álltunk az ficánkolós farkunkal. Bea mint aznap most is beleült. Edit Tamás búsul vette a szájába, és mohón szopni kezdte. Gábor letérdelt, és Kriszta punciját nyalta. Éreztem ahogy a Bea elélvez. Apró szoritó hullámok a puncijában, rágatozó combok, a beteljesülés élménye.A mint a vasvilla csillogott, és elégedet erőtlen volt arcán. Boldog volt. Szét néztem. Tamás egy alkalommal csak megrándult háta meg görbült, és Edit mellére spiccelt. Gábor alatt ütemesen nyomta búsul Krisztinába, aki harsányan kiáltozni kezdett. Basszál még édes,,jól basszad meg a puncim kérlek, most agyba-főbe jó ,jaj kiabálta, és elélvezett. Gábor kirántotta a faszát, és Krisztinára élvezett. Krisztina harmonikusan kente együvé magán a spermát. A legfincsibb testápoló, mondta mosolyogva. Kicsit pihentünk, lezuhanyoztunk, majd kifeküdtünk a teraszra napozni. Kellemes békés volt, és biszexuális szél fujt. Érdekes volt látni azt hogy mind a kukkol lány úgy napozott, hogy együvé tárta a lábát. Izgató volt látni a dagadt puncikat és a csiklókat.. Kellemesen telt a nap.

Egyszer csak szólt a kaputelefon és egy megszólításként nõi hang érdeklödött hogy jó helyütt járnak. Éva volt aki Péterrel érkezett. Beengedtem õket. Amikor kiszálltak a kocsiból nagyot néztek. Éva hamarosan lehúzta a beszed , mert mint mondta, így szleng lenni. Elmondta hogy idehaza is éjjel-nappal meztelen. Peti is kibujt a sortból. Láttam vigyáz hogy a látványtól, vagy a körülményektöl, de áll a fasza. Kicsit átlátszó de látszik ki a földből farka volt. Éva, mondom. A párodnak áll a fasza, légyszives segits neki. Csak várjon mondta, a jó dolgokra éjjel-nappal várni kell, mondta nevetve. Amikor lepakoltak, és kifeküdtek napozni, elmesélte, hogy miket szoktak csinálni. Kikötözöm Petit az ágyhoz, és a nyelvemmel kényeztetem. Ha látom hogy kábé jár az elélvezéshez, abba hagyon. Elé állok és egy jó nagy vibrátort nyomok magamba. Így kínozom egy darabig. Azután bele ülök a lüktetõ farkába ,és jól meglovagolom. Akkorát szófogadatlan élvezni hogy na…Éva elmondta azt is hogy elhozta a két kedvencét magával. A kocsiban az alkotóelem úton benne volt a vibrátor és csak a ház elõtt huzta ki magából. Ezért állt a Peti fasza amíg kiszálltak. Miközben beszélgettünk Bea simogatni kezdte a farkamat. Úgy megkivántam megszólításként mondta, és a szájába vette.Körbe álltak és néztek bennünket. Nagyon aggasztó volt. Felnézve csak azt láttam hogy a fiuk és a lányok magukat izgatják. Menjünk be javasoltam, mert megvallom õszintén afelől féltem, hogy bármelyik srácnak dördül a farka, és rám spiccel. Amikor felálltam hogy elindulok, Bea megfogta a farkamat és úgy jött velem. Hátra néztem. Mint ha a lányok együvé beszéltek volna, ki-ki a pasijának a búsul fogta, és úgy jöttek. Nagyon szellemtelen látvány volt. Bent a házban olyantájban minden pár egymásnak esett. Volt minden, vagina nyalás, szopogatás ujjazás,,,Amikor Bea elélvezett, kicsit búj néztem. Csodálkozva láttam hogy alatt Éva elõvette a vibrátorát és bevonta a játékba. Magát izgatva, játszadozott, benyomta magának, olyantájban a csiklóját izgatta, majd Peti farkának nyomta. Amikor már agyba-főbe kívánta Petit, beigazitotta magának régebben nagy faszát. Peti harmonikusan nyomta tövig. Hatalmasat élveztek.
Közben beesteledett. Odakint már aljas volt. Beával személyileg elmentünk zuhanyozni, mert éjjel-nappal így szoktuk. Szeretem a tusfürdõvel lemosni, imádom ahogy a csúszós tusfürdõvel simogatom a testét. Ahogyan lenyúlok, és mosom a punciját, és a popsiját. Élvezem ahogy a megszólításként kellemes cicijét, mosom.Ez éjjel-nappal felizgat.Õ is agyba-főbe szeret fürdetni. Imádom ahogy a tusfürdõ sikos hatásával mossa a farkamat.Már cirka végeztünk amíg kopogtak. Krisztina érdeklödött hogy bejöhetnek e ? Persze gyertek csak mondtam mi egyébként végeztünk. Gábor és Kriszta személyileg álltak a felhőszakadás alá, és bár2 úgy mint mi, egymás testét mosták. Én alatt Bea csodás testét, dörzsöltem a törölközövel. Amikor a puncijához értem,szólt hogy csak óvatosan. Még most is lüktet, mondja mosolyogva. Nekem is szív még, jegyezte meg Krisztina. Gábor nevetve mutatta hogy nézd édes, õ volt a tettes.Közben ujra kopogtak, és a többiek is érkeztek egy ártalmas zuhanyozásra.Beával elvonultunk, akármi egyszerü vagyorát összeütni. Amikor befejezett lett a vacsora, körül ültük az asztalt, és megvacsoráztunk. A vacsi alapján , söröztünk, borozgatunk, és beszélgettünk. Talán az ital, vagy a hangulat, de apraja-nagyja az élményeit, és a vágyait mesélte el. Többen elmondták, hogy mát régtől fogva szerettek szánthatnál rajta egy efféle helyet, ahol bárki nem zavar, termett szomszéd, napa gyerek, és ahol felszabadít élvezhetik a anyagi szerelmet.

Éva elmesélte hogy elöször hallani sem kitervelt arról, hogy õ mások elõtt, keféljen. Egyszer pár éve egy bájos nyári napon napkeltekor neki indultunk a világnak. Peti az interneten elhagyott egy egyedülálló kavicsbányát. Kinyomtatta a légifelvételt és elindultunk. Hamar megtaláltuk, és körülnéztünk. A hely csodás volt. Az ég kék volt, kielégítően sütött a nap, és csodálatos koszos volt a víz. A part tiszta, és kavicsos. A közel nem volt gazdátlan település. Lepakoltünk, és napozni kezdtünk. Körülnéztem és mivel csak ketten voltunk, lehuztam magamrol a fürdõruhát. Teljesen meztelenül feküdtem, és élvezten ahogyan a szellõ a cicimet és a puncimat simogatja. Peti is levetette a fürdõnadrágot.Láttam rajta, hogy agyba-főbe felizgult. Talán a átszűrődik vagy a közös hely, de észre vettem ahogy ágaskodik a farka, és a hátul megjelent egy aprócska csepp. Gyere megszólításként mondtam mert olyan már én is agyba-főbe kívántam.Amikor ám Peti épp a puncimat baszta, észrevettem azt hogy nem hetedhét országon túl egy egyéb pár is van, és bennünket figyel. Furcsa ártalmas bizsergetõ fény volt. Mind a ketten hatalmasat élveztünk Azután mi kezdtünk el figyelni, mert az a egyéb pár is egymásnak döglött és alatt bennünket figyelt. Nagyon aggasztó volt, Azóta is ha csak visszagondolok rá, hamarosan átázik a bugyim. Azután mint ha alma sem történt szánthatnál rajta , összepakoltak és elsétáltak. Amikor elhaladtak melletünk, mind a négyen mosolyogtunk.

Edit elmondta, hogy amíg meleg van, és csak egy rokolya van rajta, semmikor vesz fel bugyit. Ilyenkor éjjel-nappal a Tamást izgatom. Legugolok az áruházba, és együvé tárom a lábamat, hogy jól lássa a puncimat. Mindig rám beszél hogy hagyjam abba, mert a sortja dudorodni kezd, és mi lesz a a egyéb vásárló észreveszi. Azért amíg a kocsiba beülünk, az elsõ akármi amit tessz, hogy megujazza a puncimat. Volt már hogy ott a parkolóban élveztem el. Természetes az efféle kalandok után, tisztithatom az ülésen maradt foltot. Nyáron amíg meleg van, és utazunk, éjjel-nappal csak egy arasz szoknya van rajtam bugyogó nélkül. Tamás alig vezet úgy hogy az eggyik kezével a lemondat fogja, a másikkal az puncimat ujjazza…Sokszor volt már hogy a sztrádán, kivettem a búsul és szopogattam. A kamionosok bizonyára élvezték a látványt.

Kriszta cefetül zavartan kezde el a történetét. Tudjátok ott kezdödött a akármi , hogy vettünk egy kamerát. Persze ahogy kettesben voltunk, Gábor azáltal szórakozott, hogy engem filmezett. Épp a konyhában fõztem, amíg lehuzta rólam a arasz szoknyát, és a tangámat, és ráközelitett. Hagy abba kérlek mondtam, mert cefetül zavarba voltam. Erre lehúzta a felsõt is, és én ott álltam a konyhában, abszolút meztelenül. Furcsa, da ártalmas érzésem volt. Elkértem a kamerát, és most én vettem fel Gábort. Mutass nem is mondtam nevetve. Gyorsan kibújt a ruhájából, és kezébe vette a farkát. Ráközelitettem. Menjünk a hálóba, de azonnal édes. Szerencsére a szobában ott volt az állvány, és egy jelen alatt, felraktam a kamerát. Gábor elém állt, és felkinálta lüktetõ farkát. Mohón vettem a számba, és alatt az objektívbe néztem.Elég mondta Gábor, és most õ térdelt le és nyalni kezdte a puncim.Azonnal elélveztem. Ekkor éreztem azt ahogy Gábor kezes fasza fokozatosan kezd belém nyomulni. Isteni csodálatos fény volt. Lassan nyomta belém abszolút tövig, olyantájban majdnem abszolút kihúzta. Basszál még édes, jól basszál meg, még, ne hagy abba ,,mert éreztem ahogy a puncim remegni, testem rángatózni kezd, és majd elájultam akkora jó volt. Gábor is kábé volt már, mert egy alkalommal csak kirántotta, és a hasamra spiccelt. Kicsit pihentünk simogattuk egymást, amíg eszembe jutott a kamera. Ki kapcsoltam. Visszatértem a konyhába, mert az délebéd még nem volt készen. Délután a nappaliban ücsörögve eszembe jutott a kamera. Be hoztam és által néztük Gáborral a felvételt. Mintha egy felséges pornó vetít láttunk volna. Elhatároztuk, hogy cd-re írjuk, és eltesszük, akármi biztos helyre. Megszólat a telefon. A barátnõm Betty volt, és azt kérdezte,hogy átjöhet e egy kicsit. Persze mondtam, ugyanis Gábor most motor a városba, mert akármi dolga van, és hadd egy cefetül dumálunk. Betty mint a ciklon érkezett, és vagabundus a fotelba. Én kimentem agy jó kávét fõzni, és alatt egymásnak kiabáltunk a sütőház és a éjjeli között. Látom vetettek kamerát, mondja. Megnézhetem kérdezte ? Megdermedtem. Végig sem gondolva kicsúszott a számon, hogy persze.Csend lett. Amikor beléptem, láttam hogy Betty, tágra nyilt jóllakottan nézi a felvételt. Szinte valódi voltam abban hogy ez lesz az elsõ dolga. Nem tudtam , hogy mit tegyek. Szégyeltem magam, de bár2 akkor, ártalmas is volt az érzés. Tetszik ? Kérdeztem nagyot nyelve. Ó igen ez csodás mondta, és mosolygott. Meg igérte nekem hogy ezt soha senkinek nem mondja el, és én megkönnyebültem. Ha akarod ,mondta Betty , és Gábor is benne van, nemsokára kezelem a kamerát. Már a gondolattól is remegni kezdtem, és láz öntött el. Azóta még jobb barátnõk vagyunk mondta Krisztina.

Aludni tértünk. Beával összebujva zuhantam álomba. Reggel már sült a nap amíg felébredtem.Bea nem volt melletem. Kicsit még lustálkodtam, és a holnapi napon gondolkodtam. Lehet hogy ez csak egy buja ábránd volt ? Nevetést hallottam a konyhábol, és átutazó hangokat. Ezek alapján nem csak álom. A konyhában egy ártalmas társaság fogadott, és valóban a magasröptű kávé. Bea a tûzhelyen épp virslit fõzött, és csak néztem ahogy meztelenül áll. Csodáltam a bájos popsiját, és alaktalan cicijét. A fiuk és a lányok csaknem egymás szavába vágva mesélték a holnapi nap élményeit. Nagyon örültem régebben hogy apraja-nagyja jól érezte magát, és bárki semmit nem abajgat meg.
Meg szólalt a kapu telefon. Géza és Ildikó érkezett meg. Kinyitottam a vége és beengedtem õket. Mind a nyolcan kimentünk a ház elé hogy fogadjuk õket. Amikor kiszálltak összenéztünk. Ildikó látszik ki a földből szõke haja, kék szeme, és csiripcsup melle csajbókos bennünket. A bemutatkozás alapján Bea a szobájukba kisérte õket Mi ámbár napozni, és beszélgetni kezdtünk. Basszus, ekora ciciket még nem láttam, mondta Gábor. Kriszta erre azt válaszolta hogy õ meg a Géza búsul nézné meg szívesen. Amikor kijöttek és letelepedtek, a lányok is elámultak. Gézának csiripcsup szerszáma volt. Mint egy látszik ki a földből ormány lengett ahogy közeledett. Uristen gondoltam, ez hova fér el Ildikóban. Elfért. Ahogy láttam a fuiknak és nekem mindent egybevéve ugyanazok a méreteink voltak.Talán Peti hallgatás volt az előkelő tizenhét tizennyolc centinél hosszab, de ám nagy külömbség nem volt közöttünk. Az enyém tizenhét és cefetül vastagabb az átlagnál. Még éjjel-nappal jól müködött. Bea ért hozzám, és fennen kérdezte, te mekora esetleg ha mered neki ? Nyugodtan kérdezd meg tõle, mondtam. Te Géza, bocs hogy ilyesmit kérdezek, de mekkora a farkad ha feláll. Mindjárt meglátod szólt Ildikó és kezébe vette Géza csiripcsup faszát. Csak néztünk. Legalább huszonöt centire ágaskodott, és a kék erek csak dagadtak rajta. A feje csaknem sötétvörös volt. Ildikó a szájába vette és csaknem alig fért be neki. Teljesen kitöltötte a száját. Azután alá gugolva fokozatosan engedte magába. Az a csodás punci csak engedte. Már csak egy öt centiméter volt vissza amikor megállt. Óvatosan megszólításként mondta. Csak óvatosan. Nem tudom hogy egy előkelő punci amily hosszú, de most úgy látom hogy Ildikónak által ért. Lovagolni kezdett, és mi csak bámultink, hogy Géza hasas fasza ki be jár. Ildikó csiripcsup mellei, le fel ugráltak.Kis kezével markolta a kint maradt részt, és jószerivel ez volt a biztos számára, egy-egy esetre hatalmasat élvezett. Géza sem bírta sokáig, és egy alkalommal csak kirántva spiccelni kezdett. Még nem láttam ilyesmit. Mntha egy csapot nyitottak szánthatnál rajta ki és ömlött belöle a sperma. Szerintem hadd fél deci volt, de esetleg hogy egy is.
A hátamon feküdtem. A farkam idomítható volt és cirka a ködökömig ért. Rád ülhetek megszólításként kérdezte Bea, és a határoz meg sem várva rám ült. Szét húzta punciját és a rózsaszin kisajkak körül értek csaknem a farkamon. Nem dugta be a galád, csak elöre vissza csuszkált rajta. Nem bírtam tovább. Az szűrdolmány kezemmel magamhoz huztam, a másikkal beigazitottam a farkamat. Egy mozdulattal ült bele. Lassan ütemesen mozgatta csipõjét és agyba-főbe élvezte. Felültem és a cicijét szopogattam. Azonnal elélvezett. Éreztem ahogyan együvé rándul és olyantájban szinte ájulva zuhant rám. Még benne voltam. Kis idõ múlva csak látom hogy elöttünk állnak és nézik, ahogy a faszom még éjjel-nappal mereven, delel Bea puncijában. Nem élveztem el. Nem is akartam, mert számomra ez az fény nagyon jól esett. Bea fokozatosan magához tért, és csínján le bárdolatlan rólam. A még idomítható faszom, egy kis csattanásal érkezett hátra a hasamra. A napsütésben láttam ahogy Bea nedveitöl csillog. Kicsit pihentem. Amikor összeszedtem magam, bementem és hoztam pár csontjáig hatol a hideg sört és a lányoknak egy kis bort, likört. Állva söröztünk, mihelyt a lányok kitárt, meggyötört puncival napoztak. Tudjátok szólt Péter van akármi amit Éva agyba-főbe szeret és aminek nem tud ellenség állni. A csontjáig hatol a hideg sörös dobozt Éva puncijához érintette. Évi összerándult. Még csináld megszólításként kérlelte. A hideg sörös jelzőként is megtette a hatását. Tudod úgy ahogyan szoktad lihegte Évi…Peti odatérdelt és a csontjáig hatol a hideg dobozzal izgatta a bájos puncit, mihelyt az uját bedugta. Ki be bevált2 az ujja. A csontjáig hatol a hideg doboz szélét a csiklóhoz nyomta. Ekkora orgazmust még életemben nem láttam. Mint egy személy úgy spiccelt Évi puncija, és láttam ahogy ütemesen alkalom és összezár. A rájár és a csipõje rángatozott, és percekig hullámzott a hasa.Pár perc mulva amíg Évi már elalél tért a gyönyörböl a következöt mondta. Nagyon agyba-főbe söpredék vagy Peti….Tudjátok kedves koromban egy alkalommal a felhőszakadás alatt jöttem rá, hogy amily jó a csontjáig hatol a hideg víz. Engedtem a puncimra a csontjáig hatol a hideg vizet, és az ujamal kényeztettem magam. Azóta is ha a Peti termett kéznél, elvétve így maszturbálok és ez a emésztet nagyon jól tudja.

Géza ahogy ott nézte Évit és Petit kezével megmarkolta csiripcsup farkát. Mint egy hasas hosszú rúd , úgy állt neki. Egyszer csak hallom, hogy Krisztina nem is súg Gábornak. Persze válaszolt Gábor. Ildikó, kérdezte Kriszta, megfoghatom a Géza búsul ? Tudod ekkora szleng még soha nem volt a kezemben.Ildikó mosolyogva válaszolta hogy igen, és Gézára nézett, hogy ugye megengeded ?
Krisztina két marokkal fogta és ragyogó szemekkel bámulta. Ildikó és Gábor összenéztek és csaknem együtt mondták, hogy vedd a szádba. Kriszta hatalmasra tátotta a száját, és bevette. Szemét becsukva élvezte. Ildikó alatt Gábot faszát fogta meg és Kriszta puncijához érintette. Tedd boldoggá a kedvesedet, mondta. Kriszta két tûz közepette volt. Elöl Géza csiripcsup farka volt a szájában, végén Géza nyomta a puncijába farkát. Ildikó Krisztina cicjét kezdte puszilgatni, mihelyt ujával régebben csiklóját kényeztette. A két személy szinte tömegével élvezett el. Géza, Kriszta szájábol kirántva a , Gábor a punciba. Krisztina teste vad hullámzásba kezdett.
Amikor cefetül magához tértek Kriszta elmondta hogy éjjel-nappal ez volt a névtelen vágya.Kiváncsian vártam, hogy lesz e féltékenység, vagy megbánás, de apraja-nagyja elégedett volt. Még Ildikó is csak mosolygott és Krisztinát simogatta. Tudod, még soha sem csináltam ilyent, de most jól-rosszul megkivántalak. Nem vagyok leszbikus, de az élmények, a tested agyba-főbe felizgatottak. Ildikó szájon csókolta Krisztinát. Mi fiuk ámultan néztük. Be kell vallanom hogy mint férfi, számomra éjjel-nappal is aggasztó volt az ha két nõ szerelmeskedik. Pihentünk és napoztunk. Bea és Edit bementek a konyhába, ebédet készíteni. Krisztina, Ildikó, Éva csitt pihentek. Mi fiuk söröztünk és beszélgettünk.

Csodálatos hét volt. Élveztük a napsütést, a szeretkezõ párok látványát, és én elsősorban élveztem, a kedvesem csapadékos punciját. Bea elmondta nekem hogy még életében nem élvezett akkorákat mint abban az idõszakba. Nagyon érdekesnek találtam azt hogy, amily az amíg a szabályokat mi állapítjuk meg , és úgy élünk, pár napig. Örömet, boldogságot okoztunk egymásnak, és magunknak. Miért felhangzik erre azt hogy álnok ?

regi ismerös

mindegy eve nem lattam regi baratnömet krisztat.egy napsüteses öszi delutan veletlenül összefutottam vele budafokon.fel ora beszelgetes utan beültünk egy presszoba egy kavera.majd zaras utan a duna parton folytattuk a dumcsit mar kezenfogva.setalgatva.amikor leültem a vizparton abszolút termeszetesen ült bele az ölembe es egyuttal erzekien meg is csokolt.eszre sem vettem hogy került a kezem a fenekere majd kesöbb a bluza ala.nem volt vigyáz meltarto.amikor levettem a bluzat es finoma elkezdtem puszilgatni a melleit hamarosan belenyult a farmeromba.a bugyijat nem vette le en huztam le rola mielött raült a szamra.nem vetük eszre az idö mulasat.kesö este az bensőséges élményektõl cefetül kábultan köszöntünk el egymástól.az eset alapján hosszú hónapokig kerestük egymás társaságát.volt hogy atétnyi dunaparton \\\”nosztalgiáztunk volt hogy a sóskuti erdõben sétáltunk.de fogadó is elõfordult.aztán maajdnem egy év alapján találkozott egy fiúval,es elejétől megszakadt kapcsolatunk……….hiányzik.kedves csacsogása ragyogó szeme égető ölelése.de nem keresem. nem kavarhatom fel mára nyugodtá változtat életét.ahol egy alkalommal érzelem volt ott nem lesz csak barátság………………..

Találkozásaim… (2)

Talán egy is mint kukkol hét telt el, alatt sokat gondoltam Jutkára és Gézára, néhányszor telefonon is beszéltünk Gézával, de találkozásra nem került sor. Kedden kora ebéd után csörgött a telefonom, meglepetten láttam, hogy Jutka keres. Találkozót kért sürgõsen. Részemrõl alma akadálya nem volt, aznap kora ebéd után találkoztunk is a Westendben egy kávézóban. Jutka arca haragos volt, de mosolygott a szeme amíg meglátott. Olyan betölt kerestünk ahol nem volt bárki a érintkezik asztaloknál, bár agyba-főbe halkan beszélgettünk, nem lett szánthatnál rajta jó, ha mások is hallják. Jutka elmondta, hogy fedél sokat emlegetik a találkozónkat, elsősorban Géza volt az aki szorgalmazta, hogy ismételjük meg, különben azóta õk nem voltak együtt.
Jutka azt a gyanúját fejtette ki, hogy Gézát nem hozza lázba a nõi nem, õ a férfakat kedveli, csak rájuk gerjed. Emlékezzek csak vissza, mondta Jutka, hogy amíg együtt voltunk nagyon felállt a farka amíg én vettem kezelésbe, õ hasztalan izgatja akár kézzel akár oráisan, termett semmi következménye. Tulajdonképpen afelől is kitervelt velem beszélni mert neki agyba-főbe hiányzik a kényeztetés, a kielégülés, de ha hármasban csináljuk, tisztában kell azáltal lennem, hogy õk midketten tõlem várják az élvezetek csúcsát. Nem lesz nekem ez terhes? kérdezte Jutka. Miért is lenne, én a farkat is nagy előszeretettel szopom, meg a vagina nyalás vagy közösülés is nagy élvezetet okoz. Mikor találkozhatunk elejétől hármasban? Szombatra beszéltük meg a találkát, ebéd után 3-ra felmegyek hozzájuk.
Úgy is volt, Géza csak volt otthon, átölelt, olyantájban átkarolva beinvitált a nappaliba. Mondta, Jutka is azonnal itthon lesz. Addig is meséljek, mi történt velem azóta, hogy találkoztunk. A kerevet szélén ültem, Géza középen, egyk beszáll behajtva az ülõfelületen nyugtatta. Kezével egypárszor megsimogatta a karomat, majd csípõjét meg-megemelte, láthatóan bensőséges lett a nadrágja. Odahúzta kezem a sliccére, éreztem, hogy idomítható a fasza. Kérdõn nézett rám…. kell megvárnunk Jutkát? Egy azonnali mozdulattal lehúzta a zipp-zárat nem volt vigyáz alsónadrág, elõbukkant a fasza. Tarkómnál vminél odahúzta fejem, mély sóhajjal nyugtázta hogy bevettem a számba. Tarkómon tartotta a kezét, nyomta-húzta a fejem egyhuzamban gyorsuló ütemben, alatt én vertem a faszomat õ egyhuzamban szaporábban vette a levegõt,én is kábé jártam már a csúcshoz, egyszercsak elõrenyomta a csípõjét, fejem leszorította, alig kaptam levegõt…és akkoriban megindult a gecifolyam kitöltötte a számat, a hívószám sarkánál kifolyt belõle egy jó adag,én is elélveztem, a gecim a padlóra spriccelt, elengedte a fejem, puszilgatta a tarkómat… ahogyan felnéztem ott állt tõlünk nem hetedhét országon túl Jutka mosolyogva, mondta, nem akart minket megzavarni, akkora jó volt látni bennünket… letette táskáját, odatérdelt Géza hozzá és szájába vette a már továbbharapózó faszát, és kiszívta a maradékot… olyantájban Jutka megkínált minket egy-egy billikom borral, olyantájban kiment…. jószerivel negyedórát volt távol, visszajött, leült mellénk és várakozásteljesen nézett rám… velem átellenben ült le a dhányzóasztalra, lábaival terpeszben közrefogott, köntöse keresztül nem volt semmi…gyere mondta, lábaival maga felé húzott…. rábuktam puncijára, széthúztam a nagyajkakat, belecsókoltam, megkerestem a csiklóját a nyelvemmel és izgatni kezdtem… alatt Géza is éledezett kezével matatott a sliccemen, kivette a farkam és verni kezdte… nyaltam a Jutka punciját, ujjaimmal kalandoztam, más nyílásokat kerestem, Jutka nagy sóhajjal nyugtázta, hogy jó helyütt járok, számat csaknem ráforrasztottam a puncijára, beszívtam a mn és fn részt nyelvemet végigszánkáztattam rajta… Jutka nagy sóhaj-nyögéssel élvezett el….

Leszopott az anyósom

Kisvirág , azaz a feleségem pünkösd hava 28.-ára volt kiírva szülni. Sajnos tavaszhó közepén akkora alhasi fájdalmai voltak ami céljából kórházba kellett vinni és bent is fogták. Egyedül maradtam otthon. Persze naponta bejártam hozzá, alkalmazás után. Aztán haza, bevásárlás, fõzõcskézés, rendrakás no önmagában hogy csak nem bújtam nõi ruhába. A haverok akik megtudták, hívtak:- gyere bulizni, vannak jó csajok, egyébként ki lehetsz éhezve akármi jó puncira. – Ah nem, én nem hagyom cserben Kisvirágot- válaszoltam. Õk meg csak röhögtek nagyokat. Jaj de nagy hõs lettél, majd elválik ameddig bírod- mondták és otthagytak. Na ha tudták volna, hogy ám nem bírom, hisz már 3 hónapja nem mártóztam meg feleségem puncijában, mert rizikós nyűgös volt. Féltettük a gyereket. Így hát míg Kisvirág fedél volt, kedvezően a melle közéje vertem kínban fürdõ farkamat, vagy leszopott, de azt ritkán, mert nem bírta a gyomra. Esetleg jött a kézimunka,amit olyantájban ,hogy csak maradtam, én is folytattam. Belöktem egy porno lemezt és elindult a fantázia, egyszer-egyszer akkorát spricceltem, hogy a számig repít a gecim, na mondom megnyalom milyen, hát sós mint a fene, de nem volt áldatlan ízû, hát nem tudom mi baja volt vele Kisvirágnak ?
Eltelt már két hét, még éjjel-nappal kórházban volt az asszony, azt mondták az orvosok, hogy tartják benne a babát ameddig lehet, nem akartak koraszülést, ameddig nincs vminél baj. Hm, mit mondjak én erre, õk tudják. Közben anyósom, aki facér volt, aggódott már a lányáért é s nem sajnálva a osztogat a 200 km –es útra, jelezte, hogy megkezdődik meglátogatni, de itt maradna pár napra vele. Hm , hol fog lakni?-kérdeztem magamtól, mert ezt nem mondta. Na olyantájban kiderült. Rávett, a lányának mondjuk, hogy egy ismerõsénél lesz bekvártélyozva/ nehogy annak akármi förtelmes gondolatjai támadjanak/, de õ ellenkezőleg nálunk lenne, mert hadd rendbe teszi a lakást. Na ennek örültem, mert már untam a fõzést és pár napja már csak ebéd kenyéren éltem. Persze kimentem elé az állomásra, hazavittem, megkapta a kulcsot és mentem a dolgomra. Este amíg hazavetõdtem kitart fáradtan, gyanítható a fõtt kaja és a rend. Az alkotóelem lakás illatozott, ami engem is felfrisített. Sokat beszélgettünk, anyósom agyba-főbe a kedvembe bevált2 elejétõl fogva, mit fõzzek neked kisfiam, mivel várjalak, mit kívánsz stb. Ha nem mondtam volna, mn és fn gyerek voltam ,hát jól döglött a babusgatás. Incselkedett is velem egyszer-egyszer hunyorgatva, kacsintgatva, mint cinkosával, de én ebbõl nem csináltam semmit. Most is ezt tette, amíg mondtam, megyek megfürdöm, kiáztatom én egy kicsit.- Na szegénykém , most akkoriban ki megért megmosni a hátadat? – és kacagott egyet. Na itt a törülközõ és mars, és seggen legyintett mosolyogva. Bennem megmozdult a kisördög- no mama! -szóltam. – Kis haszontalan hallgass- mondta. Na majd akkoriban szólj, ha buktató kell, de ha rosszra gondolsz, akkoriban máris elutazom,- mondta bekeményítve.
Na én nem bírtam magammal, feküdtem a kádban és csak rá gondoltam, éhenkórász faszom, csak toszni kitervelt és már rávertem a kezemmel, hogy ne ágaskodj, de csak afelől is. Játszott velem a gondolat. Anyósom vékony nõ volt, gyönyörû alvadt haja, mint a hajsampon reklámban, dúsan omlott vállára. Na én nem bánom lesz ami lesz, kiszóltam: mama! – Mi van kisfiam, és hallottam ahogy az ajtóhoz lép. Segítene megmosni a hátamat?- kértem remegõ hangon az izgalomtól. Na szerintem õ agyba-főbe is tudta, mirõl van szó, mert nem tétovázott, már ott is állt a a kád mellett, de árgus tekintettel. Csak alma etye –petye jó! – Na fordulj meg kisfiam, mert így nem tudom megmosni. Némileg ki kellett, hogy emelkedjem a hullámos vízbõl , hát valódi meglátta merevedõ faszomat, mert egy kis „ ahhah“ hagyta el a száját. Aztán elkezdte szappanozni a hátamat finoman, hogy érintésétõl megremegtem. Ezt nyilvánvalóan észrevette, mert becézgetni kezdett. – Na gyere mamának kicsikéje, hát termett aki megigazít tegyen, majd a mama megteszi , nefélj. A fejem a fülem zúgni kezdett és nem is hallottam mit galamb a fülembe, csak azt éreztem, majd dördül az alkotóelem testem, nem csak a farkam. – Jaj mi lesz itt, bevált2 a fejemben, de egészben olyan kétely is lett úrrá rajtam, amin én is csodálkoztam, és felálltam , amíg a mama keze a seggem felé járt. Nocsak, hökkent meg hátrafelé és lõcsömre meredt, ahogyan az vigyázba futás magát elõtte. – Jaj ágrólszakadt kisfiam, szenvedsz ugye így egymagadban. Na de a mama asszisztál rajtad ha nem árulsz el,- mondta most már õ is remegõ hangon és arrább lépett. Elkezdett elõrõl is szappanozni, majd tenyerébe vette a dákómat, alá nyúlva a tökeimnek. Elkezdte szappanozva simogatni. Felnyögtem.- Csak engedd el magad kisfiam, hát termett abban semmi, ha a feltõrõ gõz beszorul a fazékból, -mondta, de én már spricceltem is, egész a kezébe, egész az elõgombolós ruhájára, ami már egyébként vizes volt, láttatva, hogy termett alatta semmi. –Jaj mondta, ha nem zavar akkoriban belépek melléd a kádba, mert már szivárog rólam/hogy mi azt nem mondta/. – Jó, mondtam az szenvedélymentes elváltozott hangon . Elém térdelt és azt megeszem a sapkám már õ is ámokfutó volt, mert farkamat tenyerén hordozva, azt a egyéb kezével simogatni és becézgetni kezdte. – Hát szenvedett ez a kis Pistikéd ugye? – Nem volt aki megigazít tegye, ugye? Szegényke, hát akkoriban én most megszabadítlak a sok szenvedéstõl és – megszólításként istenem- a szájába vette – a mama! A faszomat! Finoman és érzékien nem anyát azokkal a nagy telt és rúzsos ajkaival. Elõször csak a makkot ízlelgette, nyalogatta, szopogatta, majd fokozatosan kétmarokra fogta a faszomat és tolta be a szájába, alatt hümmögött akármi érthetetlent. Mondanom sem kell, hogy erre az elõtte már cirka lelankadt toszólecem elejétől kõkemény lett. Istenem, sóhajtottam. Állatiasan szop ez, bevált2 az eszemben. De csodás ,mondtam hangosan, de jó, de jó nyöszörögtem. Erre õ felbátorodott és éreztem amily erõteljes szívásba kezd. – Jaj , nyögtem, hisz ez leszívja az agyvelõmet is. És persze éreztem, hogy már rángatózni kezd a testem és elkezdtem lõni a gecit alant az anyósom torkába. Õ meg pirosló arccal feléig aléltan nyelte, de úgy mint a csecsemő a cumis kidugaszol és szívta a sok lüktetõ gecit, ami nem kitervelt abbamaradni. Õ bírta nyelni, szerintem álmában vol, meg én is, mert a látványtól ahogyan a gégéje mozgott a gecinyeléstõl, meg a tudattól, hogy szájba baszom az anyósomat, olyat produkáltam mint még soha / már ami a mennyiséget illeti/. Aztán kezdett lankadni talpraesett a fasz, hát fokozatosan engedte kihúzódni, de nyelvével egyfolytában tisztogatta iránta az romlott csepp gecit is. – Na jól van olcsó kis fiam, remélem most már megnyugodtál- mondta. Most már a mama is megmártózik veled, hogy így lenyugodtál. Ledobta a kötényruhát és igazán nem volt folyamán semmi. Semmi? Te jó ég! Dehogy is nem! Egy olyan fekete dússzõrzetû picsa, amit én még filmen se láttam. A szõrzete alkotóelem a köldökéig ért és közepében a csiklója úgy ágaskodott az bensőséges izgalomtól, mint egy bővérű nyelv. El kell mondanom, hogy mint egy-egy suhanc, aki még nem látott pinát én is fantáziáltam, és éjjel-nappal is ilyennek képzeltem az hamis baszni hozzáértő picsát / Na a feleségem nem az anyja típusa volt. Kis mn és fn szõrös pináját már borotvolta is/. Ám az amit ezalatt szintén nem láthattam, az anyósom gyönyörûen álldogáló melle volt. Nem akartam elhinni. Ebben a korban / 45 búj járt/ önmagában hogy csak egy kis esése volt, olyantájban a dongó dereka, alma kövérség, sima has és ami idõs korára mutatott az csak a tág csípõje és csiripcsup segge, meg a telt combjai, ezek egyébiránt formásak voltak és akkora simának tûnt a bõre mint a kisgyereké. – Na egybõl észrevette, hogy kigúvadtak a szemeim. –Mi van kisfiam?- kérdezte, mi nem tetszik? – Hát még nem higgadtál le? – Mama! – kiáltottam fel. Te csodás vagy- mondtam és nem is regisztráltam, hogy letegeztem. Nem tiltakozott õ sem. Közelebb léptem, õ ott állt, zavarban volt amíg én a pináját néztem és látom, hogy hasas combjain csurog valami nedû lefele. Na ez nem víz mondom magamban, mert az gyorsabban lepereg. Odanyúltam, símítva ujjamra kentem és megnyaltam. Pinájának kéjleve volt! Érintésemre éreztem, ahogyan a nõ megremeg. Most én lettem acogat határozott.
Odaléptem ha repülni tudna és magamhoz öleltem. Hagyta,és csak sóhajtozni kezdett. – Nem szabad, ezt nem akadálytalan nekünk, suttogta aztán, de ahogyan a combomat a lába közéje nyomtam így simogatva nagy picsáját, éreztem mint szív az, és és még inkább kezdi önteni a pinalevet. A faszom meg bájos csöndesen már acogat ágaskodni kezdett, hogy már csaknem a köldökét baszta. Megfogta, – na mi van Pittike, kérdezte tõle becézgetve, hát neked alma se elég? Te kis gyomor faszkó! Aztán smárolni kezdtük egymást. Én csókolózni akartam, de elfordította fejét, ne mondta. Kívántam a telt ajkait. A nyelvemmel is megakartam baszni a száját, de nem hagyta. – Ne, mondta és egyből megfordult a kádban, letérdelt és rámszólt: – térdelj mögém és mosd meg a hátam jó?! Aztán hagyjuk abba, mert ez nem autózik jóra! Hm, na mi lett vele?-kérdeztem magamban. Elkezdtem szappanozni a hátát, gyöngén érzékien kentem a szapannal mind lejebb. Elértem a seggét és már az anuszánál jártam. Jó szõrös volt az is , éreztem. Hagyta. Ujjammal fokozatosan a segge lyukába hatoltam ki és be olyantájban lassan csusszantam elõre a pina felé. Nem mozdult a nõsténye, csak elkezdett egy cefetül nyöszörögni. Simogattam,finoman ujjaztam a picsát, olyantájban lassan átkaroltam a derekát, cefetül megemeltem a nõt. – Mit akarsz? – kérdezte elcsukló, csaknem síró hangon. Ám én akkoriban már nekifeszítettem kõkemény faszom a hátsójának, éreztem ahogy makkom a segge lyukához nyomul. Na ilyenkor már már õ se bírta. Hátranyúlt elmarkolta a faszt és egy hajlíthatatlan mozdulattal a picsájába verte. Ekkor már dermesztő pózban voltunk és már löktem is a faszomat anyósom nagy alvadt szõrös picsájába. Istenem, hogy élvezett, kiabált. Elõször azt, hogy ne, kisfiam ne, ezt nem igen! Aztán éreztem ahogy a kéjláztól megadta akklimatizálódik és már ritmusban húzta picsáját a faszomra és toszott õ is. Istenem- gondoltam, hisz én baszom az anyósomat. Ó te barom fasz! Szenvedtél, nem csaltad meg a feleségedet, most meg itt baszod az anyját a bensőséges és az õ házában?! Sajnos nem bírtam magammal. Az álmaim ideálja volt ez a kurva, aki az anyósom! És most már felszabadultan üvöltött:- kisfiam, basszál gyorsabban, kisfiam lökd belém az alkotóelem nagy faszodat, alább –nyögte. Nahát 22 cm –es a faszom , de nyelte mint ágytál a nokedlit és nem bírt vele betelni. Elég ideig-óráig bírtam már most, de olyantájban testem megfeszült, meg olyantájban éreztem ahogy picsája mélyén feltámad a tüz és elsütöttem a faszomat, nagyot lökve anyósom picsáján. Egyszerre élveztünk el ami csaknem hihetetlen. Nagyot élvezett a nõ, sikongatva dícsérve a faszomat.. Aztán megfordult és elejétől leszopott. Szemein láttam, hogy révetegek, még termett teljesen észnél, hát felkaptam õt és bevittem a szobába leterítettem az ágyra és nekiestem kinyalni a picsáját. Nyaltam a sok kéjlevet,ami már összekeveredett a bensőséges gecimmel,de élveztem így is, mert akkora a pinája bûvöletébe estem. A nõ nyöszörgött, olyantájban lassan megőrjít tértünk. Felvett egy pongyolát. Úgy, ahogy a belsõ combjai még ragacsosak voltak a baszástól, engem meg egy pakrócba csavart. Felbontott egy pezsgõt, kovácsolt és kocintott. – Na kis fiam egészségedre! – de ne feledd, ez a mi titkunk és soha senkinek el ne meséld. Jó!- esküdtem meg neki. És még valami, ez soha többé nem ismétlõdhet meg. Erre nem akadálytalan rászokni! Õszinte vagyok, agyba-főbe szuper a farkad és te is, de te a lányomé vagy és az is maradsz , jó? Megígéred a mamának? Ígérem!- esküdtem meg elejétől neki és ez így is volt.
Ez húsz éve történt és ágrólszakadt mama már termett köztünk, de ez az elmosódik itt ég bennem és ezalatt csak az enyém volt. Most megosztottam veletek, mennél is ellenkezőleg mert már a feleségem sincsen mellettem.

Gruppenszex a víkendházban-Géza és Gazsi

Géza és Gazsi jószerivel a véletlenek játékának köszönheti – amiben valóban benne volt az nyílik keresése és megtalálása is- a következõ bajtársias szexbe torkolló találkozásukat. Történt, hogy Gazsi szűrdolmány közeli barátja, aki részletesebb külföldi útra ment, rábízta a gyönyörûen megépített és bútorozott víkendháza felügyeletét, azzal, hogy bármikor, ha kedve tartja, csak használja. Ez egy konyha, divatáruüzlet és egy szobás bódé volt a belső medencéhez bárpult, gőzfürdő és kis hidegvizes medence tartozott, kint a parkban ámbár egy medence is volt. Gazsi már aznap megbeszélte Gézával, hogy a hétvégét ott töltik feleségeikkel együtt. Igaz, hogy már ellenkezőleg télbe mint a fűzfavessző az õsz, mondta, de annál inkább fog esni egy kis szaunázás és más etye – petye a kályha tüzénél.
Így is történt. Mire a vendégek megérkeztek, azaz Géza és Éva, már egy-egy el volt készítve a bulira. Sárika egyszál törülközõben, Gazsi egy lepedõbe csavarva felügyelő õket. – Tegyétek magatokat kényelembe bármelyik szobában, és remélem termett ellenetekre egy kis szaunázás így az elején, hisz rettenet van kint- mondta Gazsi. Óh ez szupi lesz!-kiáltott fel Évike és egy-két perc múlva, analóg öltözetben, mint barátaik már viháncolva mentek a szaunába. Ott egy szinten lehetett heverészni, ücsörögni, de õk egymás mellé ültek és cseverésztek. Aztán, kis idõ múltán, Éva a látszólag derekára eresztett törülközõt ledobva indult lehûteni forró, verejtéktõl ragyogó formás csupasz testét. Csípõje ringása , alaktalan seggének játéka olybá tûnt, mint a égi Éva elévülhetetlen játéka Ádámmal. – Te ez cingár , nem? – bökte meg Gazsi Gézát. Kicsit,- mondta az, és látta a szenvedélyt barátja szemében ahogy azt asszonya látványa felajzotta. – Gyere, mártózzunk meg mi is haverom, és már kajtatott is a nõ alapján Gazsi, mihelyt barátjának előre áradozott Évike tomporáról, csipõjérõl és combjairól. Na, na- mondta Géza, el ne süljön itt a faszod azonnal az elején a alföld látványtól. – Ugorj azonnal a csontjáig hatol a hideg vizes gödörbe! Ekkor jött ki hozzájuk Sárika anyaszûlt meztelenül akkora csábos mosollyal, hogy most meg Géza óriási kezdett ágaskodni, no zsupsz ugrott azonnal a csontjáig hatol a hideg vízbe barátja után. – De bájos vagy! – mondta Géza Sárikának, már a medencében bukdácsolva, mihelyt barátja már Évike búj lebzselt. – Tetszem? – kérdezte Sárika és még inkább illegette alaktalan fenekét, pináját – kiuágrálva a vízbõl. Aztán azonnal mentek hátra kacarászva a faházikóba. – Na itt ma akármi nagy közösülés lesz, súgta Géza Gazsinak csörte közben, – látod, hogy be vannak zsongva a nõk? – hm mondta Gazsi, mi jószerivel nem? Aztán mindketten megsimították az elõttük ringatózó seggecskét, Évikét. – Na mi van fiúkák bírtok még magatokkal? Naná mondták nagyzolva, de már csavaróztak is a lepedõve ficánkolós farkukat leplezve. – Hová lett Sárika? Ám az már ott is volt, kezében egy nõi borotva. – A minap megbeszéltük a barátnõmmel , bökött felé, hogy kiborotváljuk a puncinkat, hát akkoriban gondoltam vigyáz ! – Ahá, – bólogatott Éva, tényleg. – Mi szánthatnál rajta ha a férjeinket is szõrtelenítenénk, hadd is a farkuk környékén, hogy ne nyeljünk már olyan sok szõrt amíg a szájunkba verik a faszt?! O.k. szóltak azok egy-egy vita nélkül. Így hát a lányok neki láttak rendre a pasiknak, olyantájban meg fordítva, de ki-ki ám a egyéb párját csinálta. Amikor a vége felé jártak, már nyitott gőzfürdő ajtónál, mert nem bírták a felfûtött izgalmakat és a belső hõséget. A sok bársonyos , becézgetõ macerától meg ám a lányok pinája magasröptű szaftos lett a kéjlétõl és csupaszon még inkább csillogtak akár a két ketté vágott rózsabarack. Ám a fiúk sem tudták már megakadályozni, hogy farkuk ne billenjen ki a félhatosból!
-Menjünk ki a szalonba , – mondták csaknem egyszerre és azonnal a kályha körüli subán heverésztek, égető testüket két tûz égette most. Kívülrõl a kályha lángoló, ellentmondást nem tűrő tüze, bentrõl meg a felfokozott, hatlamas örvényeket gerjesztõ, féktelen, egy-egy gátlást elsöprõ nemi aspiráció tüze. – Várjál Géza! – kiáltott fel Sárika a simogatásra nyúló kézre reagálva, még nem fejeztél be! – Nézd még itt egy szõrszál a pinámon! – és felé tárta a máskor alvadt bozontos valag helyén tátongó, most kislányos mosolygó mn és fn kagylócskát. Ó ! –ezt a nyelvemmel is kihúzom, – mondta a személy és kezes nyelvcsapásokkal nyalni kezdte az megszólításként kis pinát. Az pillanatokon benn vonaglani kezdett és elélvezett. Ekkor Géza megfordította a játékot. – Nézd itt is van egy szõrszál! –Hol? –nem látom incselkedett a nõ. Itt a faszomon és már nyomta is a lõcsõt feléje. A nõ megmarkolta, tenyerével által simogatta csaknem már verte a faszt, aminek azonképpen nem kellett sok, mert ahogyan a puha szájba érkezett, sürgősen elõtte magját, ami most ott csurgott Sárika leesik az álla szélén és ujjaival törölgette, szopogatta. – Na ez azonnali robbanás volt!- mondta Géza.- Ne csodálkozz! – válaszolt a nõ!Ennyi elõjáték után!
Évikénél más volt a helyzet. Ott Gazsi matatott henteregve a nõ ágyékában, ahol a vöröslõ szõrcsimbókos pinából most egy piroslón virágzó tátika lett, ahogyan a kéjtõl és baszási vágytól megduzzadtak, szétnyíltak, Évike szeméremajkai ,látatva a szleng belsõ zugaiból patakzó ragyogó kéjnedvet, ahogy aztán az fokozatosan csordogál Évike telt formás combjain, mn és fn bõrén. Gazsi!-kiáltott fel egyből Sárika a túloldalról, símítsd által a pinámat, kitart sima lett-e?! Na erre Géza is felfigyelt. Megfogta Sárika kezét és odavezette párjához, akit már Gazsi ellenõrzés alá fogott. – Gyere Évike mi is kontrolláljuk le! – kezdték apraja-nagyja simogatni Sárika picsáját. –Hú,de magasröptű sima kis bárányka,-mondta Évi, de pikáns édes kis puncika- így kezdték becézgetni minden,úgy hogy az érintéstõl , de a szavak varázsától Sárika már eszméletlen volt a kéjsóvárgástól és felkiáltott: – basszatok meg mind! Nem ellenõrizte már tetteit csak baszni akart, de nagyot és két férfit kitervelt a picsájában, vagy bárhol a testében, csak érezze már õket! Na nem hagyták ideig-óráig szenvedni. Géza a hátára feküdt, magára tojásrántotta az asszonyt és már verte is belé szabványos faszát alulról. Cuppogott a sima sima picsa és szívta nyelte behálóz a faszt, szunyókál már hetek óta nem baszott volna. – Támadj fentrõl szólt Gazsira Géza, – kúrd együvé a seggét a kis kurvácskának! Közben Évike odakúszott Sári fejéhez és hanyttfekve, alá csúszva kezdtek nagy csókolózásba. Gazsi alatt az elkészített sikosítóval jól ellátta a faszát és azonnal tolta szétrobbani készülõ , csúszós lõcsét az aggszűz seggébe. Sárika felnyögött a vastagnak tûnõ fasztól ahogyan az araszolva hódította meg csokoládé barlangját, és ahogyan tágult segge lyuka úgy kezdte élvezni a dolgot. Nyelte-nyelte be a segge a faszkót míg az tövig meghódította az anuszt. Aztán fokozatosan belejöttek Gézával a ritmusba és löktek, löktek egyszerre, szűrdolmány a picsába a egyéb a babkávé barlangba. Hû dej ó, hû dej ó a faszotok!- üvöltötte Sárikai az élvezettõl, mihelyt Éva már a nõ csöcseit hergelte, magasröptű simogatással, mellbimbói nyalogatásával. A az erősebbik nem is irtózatosan élvezték a dolgot, mert a nõi lyukak észvesztő hatásán kívül, még egymás faszát is érezték a sürgölődés közben, heréik együvé koccantak, ami bizarr bizsergést keltett mindkettõben. Nem is bírták sokáig, csiripcsup gyorsuló kiegyensúlyozott ritmusban üvöltve élveztek el és lõtték gecijüket a nõ picsájának és seggének mélyébe. És velem mi lesz? – kérdezte az üvöltés alapján Éva. – Igyunk meg egy pezsgõt , mondta a támolyogva felálló Sárika, mihelyt a csordogáló gecit törölgette le picsájáról, combjáról és seggérõl. Aztán Te is megkapod a magadét!- ugye fiúuk? Jajaja, hörögtek azok feléig eszméletlenül. Na a pezsgõbõl kukkol lett de pár perc volt az egész, és a férfiaknak, ki semmi se fér a fogára miért, nem kellett sok, mert ahogy meglátták, hogy Évike bensőséges picsájában matat, maszturbál, a faszuk mint a májusfa, bárdolatlan mind magasabbra, míg csak meg nem állapodott abban kõkemény pózban amíg már csaknem saját hasukat verte. Évike tekintete lendült és a hasas Géza fasz csapódott a szemébe. Húzz a faszodra drága! – súgta régebben fülébe. – Gyere – modta Géza és leült egy hasas padra, maga1 rántva a nõt úgy , hogy az lássa a társaságot, már húzta is a faszára. Ráültette a karóra mint a varjút. Aztán a nõ animális viháncolásba fogott ahogyan fel alá ugrált a faszon. Visongott, basszál, kúrd együvé a picsámat!- üvöltötte. – No befogod a szád, mondta Gazsi / a nõ valóban nem hallotta/ és odalépett, olyantájban már tömte is a szájába kõkemény faszát. Az bevette és már sok pénteket ért már is ,szinte önkívületben, alkotóelem a rendreutasít engedve a hancúrlecet. Sárika alatt látva Éva szexéhségét , kivette táskájából az elkészített imént vásárolt mûfaszt és felcsatolta. Aztán oda állt Gazsi hozzá és szopásra kínálta a nõnek, de elõször összekente a Gazsi faszáról lemarékolt kéjlével. Aztán bebaszta a nõ szájába, szopjad kurva, ha baszni akarsz, ma megleszel úgy baszva mint soha, – sziszegte. Aztán kivette majd Gazsi faszát rakta belé és elkezdte a nõ szájába verni, de úgy hogy az már spriccelt is és elõször Évit homlokon találta egy adag geci, de olyantájban Évi keze alatt vissza lett igazítva a oroszlánszáj szájba. – Nyeld a gecit kis kurva!- szûrte a lenyel fogai közepette Sárika és csak nyomta a faszt a nõ torkára. Az ámbár belefojtott hangon mondott akármi érthettelent,de olyantájban megrázva a fejét nyársat nyelt egy nagyot, teli bendõjét a tejfeles gecivel. Ekkor párolt el Géza óriási és pumpálta lüktetõ, emelkedõ mozgással a gecit a valag torkolatjába. Közben Sárika elkezdte Évikét csókolgatni és a vége gecit nyalogatni a szájáról, arcáról ahogy csurgott lefele.- Gyere kis szleng még én is megbaszlak hátulról, hogy ne panaszkodj!- mondta Sárika. Aztán már fordította is a nõt ahogyan kell, az meg ellenkezés kétségtelenül engedett neki. A manuszok magukat csutakolva, továbbharapózó fasszal bámulták a nõket ahogyan ott basznak elõttük. Aztán amíg Évi felsikoltott az élvezettõl, Sárika kihúzta a mûfaszt és , könnyen a nagy kant, /ugye neki még állt, míg azok már lekonyultak/, – na mi van fiúkák? – így gyertek mint én , álldogáló fasszal a medencébe! Aztán felkacagtak egy-egy és beültek a medencébe a bárpulthoz, ahol már eredendően kéz közelbe voltak kirakva az italok. Koccintottak úgymond erre a jó baszásra. Gyerekek ez szleng volt,- mondta Éva nem is gondoltam régen, hogy mi efféle hatalmasat tudunk majd cakompakk toszni és örülök, hogy Te is bólogatsz Sárika, mert cefetül féltem -amikor ezt Gézával elõször felvetettük – hogy nem kenyeret benne. Ám látom, hogy amily jól titkoltad, hogy a nemi vágyad még az enyémnél is nagyobb. Sárika helytelenül elmosolyodott. Azt hiszem, hogy mi még kipróbálunk szleng s mást így együtt. Mit? Mire gondolsz? – kérdezte huncutul Sárika. Mit? – hát én szívem alapján a férfiakat is megbasznám! Hát csak õk baszogassanak minket? Húha! – hördültek fel a hímek, elakarod venni a szüzességünket? Remélem benne lesztek – futás rá Éva. Különben is mi már bemutattunk nektek egy homoszexuális shaw-t, Ti meg még alma ilyet nem produkáltatok! Na csak nem azt akarod mondani Évike, hogy kúrjam meg Gazsit, vagy szopjam le? – mondta álmélkodva Géza és összenéztek a barátjával. Na ezek a nõk, még mire rá nem vesznek minket?! Na majd a jövõ meghozza a megoldást –mondta.
-Na ki nem evett eleget? Kinek korgott a gyomra? – kérdezte Sárika. Na nem a tiétek az valódi mert jóllakhattatok protein anyaggal az biztos! – mondta Gazsi. Hát én megéheztem, szólt Géza. Na akkoriban ideje jól megvacsorázni! Tegyük magunkat megigazít és tevékenységé az ebédlõ asztal! – vezényelt Sárika. Aztán pihenõ, mert hamarosan a folytatása következik!