A barátnõm apja…

Egyik nap csak voltam fedél és a barátnõm apja átjött valamelyes ürüggyel. Már jó pár éve nem láttam, de ahogyan megnéztem magamnak még éjjel-nappal jóképû volt, és sármos. Emlékszem, már tinédzserként is jó néhányszor megnézett magának, és most is úgy éreztem, éget a tekintetével. Én meg napok óta „olyan” hangulatban voltam, következésképpen ez a nézés bizony nagy hatással volt rám. Nem akartam tõle semmit, de a hiúságom valóban dorombolt és előre akartam szítani a vágyait. Azt tudtam, hogy nálunk sincsen otthon bárki és nálunk sem lesz aznap reggelig, eljátszottam hát a gondolattal, mi lenne ha… Éppen fõztem õ meg leállt velem beszélgetni, és nem úgy tûnt, mint aki agyba-főbe siet. Aztán megkínáltam egy billikom borral, amit előszeretettel el is fogadott, alatt pedig egyfolytában flörtölt velem és ezt kérdezte, hogy hogyhogy nincs pasim. Persze õ éjjel-nappal ilyen volt, következésképpen most is ráhagytam.
A konyhánk meglehetősen szûk, és ahhoz hogy elmenjen mellettem õ pont azt a pillanatot választotta, amíg elkerülhetetlen volt, hogy együvé ne dörgölõzzünk. És „véletlenül”megfogta a mellemet. Természetesen nem hagyta szó nélkül, most is megjegyezte, hogy még éjjel-nappal látszanak a „búzaszemek”, és ottmaradt a keze a mellemen, mire én azt mondtam, hogy önmagában tenyérbe illõek és rámosolyogtam. Erre gyöngén megszorított, én ámbár sóhajtottam a gyönyörtõl és lehunytam a szememet. Nem gondoltam, hogy ehhez beindulok tõle, de a következõ pillanatban, amíg megcsókolt eszemben sem volt ellenkezni, sõt agyba-főbe is vágytam az érintésére.
Már volt, hogy fantáziáltam róla, de nem gondoltam, hogy ehhez jó lehet.
Nekidõltem a konyhapultnak, õ ámbár szorosan erre simult. Éreztem a dagadó férfiasságát a nadrágon alatt is és arra gondoltam, amióta fantáziálhat errõl a pillanatról, és ettõl még inkább beindultam. Lassan áttért a nyakamra, azt kezdte ízlelgetni és egyfolytában masszírozta a melleimet. Majd benyúlt a pólóm alá, fokozatosan levette rólam, és a szájával kezdte kényeztetni õket, mihelyt a keze egyhuzamban mélyebbre barangolt. Végigsimított a combomon, majd felrántotta az szűrdolmány lábam, rátette a székre, és a szoknyám alá nyúlt. Hatalmas nyögéssel konstatálta, és még ellenkezőleg izgalomba jött, hogy termett rajtam bugyi. Eddigre már én is kibontottam a nadrágjából, és elkezdtem simogatni. A középsõ ujját a hüvelyembe tette és úgy kezdte el mozgatni, hogy úgy éreztem pillanatok keresztül elélvezek. Aztán amíg már csaknem ott voltam, abbahagyta és a szájával kezdett kényeztetni. Fantasztikusan csinálta. Soha azelõtt efféle jó nem volt, mint most vele, de itt sem ment végig, csak mindennél inkább felizgatott, ilyenkor már mindennél inkább vágytam arra, hogy csakhogy bennem legyen és megadta a kegyelemdöfést. Alig mozgott bennem és én már el is mentem. Az alkotóelem testem remegett és egy-egy izmom összerándult, láttam nagyon élvezi hogy rászorítottam a farkára. Hagyta hadd élvezzem ki a pillanatot, majd divatos és jelentés a szobába, letett a padlóra. Rám feküdt hittérítő pózban, még éjjel-nappal bennem volt, de nem mozgott, egyébiránt elkezdett elejétől csókolgatni, mindenhol, ahol csak ért, alatt azt mondogatta, hogy amily gyönyörû vagyok, és hogy amily régóta felügyelő már ezt a pillanatot, de azt hitte mindenkor jön el. Mikor megvallottam neki hogy én is fantáziáltam róla, csaknem újult erõre kapott és újrakezdte a hadjáratát. Ezúttal bolondozik és szenvedélyesen mozogtunk együtt, majd egyből megfordított és elöl2 tett magáévá, egyfolytában a melleimet masszírozta. Legvégül ámbár én lovagoltam meg, hogy kellõképpen gyönyörködhessen az tőle leginkább divatos testrészemben. Egyszerre volt hüvelyi és szleng orgazmusom, majd leszálltam róla, és a számmal kényeztettem tovább, és amíg éreztem, hogy azonnal robban elejétől ráültem, hogy bennem élvezhessen el. Mennyei volt magamban érezni a hullámot, ahogy kitört a testébõl. Még percekig feküdtünk egymáson, egymásban, olyantájban lassan megnyugodtunk. Kimentem a fürdõbe, hogy letisztítom magam, de egy perc sem telt bele, már õ is ott volt, s felfedeztük ketten a fürdõszoba nyújtotta lehetõségeket is. Mennyei volt…

karezza, ami egy nõnek hamis élvezet…

Ez a karezza.
Olaszul ölelést, dédelgetést, cirógatást jelent.

\\\” A kedves vágyakozás idõvel elmúlik, a párkapcsolat átalakul, a karezza ám lehetõvé teszi, hogy a felek elejétől és elejétől feltöltõdjenek, kapcsolatuk ámbár egyre mélyebb és meghittebb legyen.
Lényege, hogy a felek akármely teljesítménykényszer és orgazmus-stressz kétségtelenül gyengédséget adjanak egymásnak, elnyújtsák és intenzívebbé tegyék a buja együttlétet.
A karezzában nincsenek szabályok, nincsenek kötelezettségek, félelmek, a felek felszabadultak, könnyedek, és úgy élik meg a nemiséget, ahogyan nekik jó.
A karezza egy játék, ahol nincsenek idõkorlátok, és termett önmegfigyelés. Sokan úgy hiszik, ahogy a felek elkezdik simogatni egymást, egybõl a céltudatos kell térni, a karezzában nincsen egynéhány forgatókönyv, egyszerûen csak az boldogság van, a pillanatnak hozzáértő teljes odaadás, kitárulkozás.

A technikáról

Szerelmeskedés alatt akkor, amíg a test izgalmi szintje az beteljesülés állapotához közelít, meg kell próbálni tartani ezt az helyzetet – azaz nem akadálytalan átadni a boncol az orgazmusnak. Amennyiben ez sikerül, a buja energia szétáramlik a testben, ártalmas vibrálás divatban van át az szereplő összes porcikáját – és ugyanezt pedzi a partner, hisz egyazon a buja energia behatol keresztül a két testen.

Míg a gyógypedagógiai szexben a nemi szerveké és a melleké a fõszerep, odáig a karezzában ismételt erogén területekre lel az ember. A gyógypedagógiai szexhez vkihez a karezza nagyrészt intenzív, nincsenek erõs, extázisszerû hullámok, ámbár van egy egy tojás megsül tartó beteljesülés elõtti, az alkotóelem testet átjáró, meghitt, mély állapot.

A karezza nyújtotta spirituális szívbaj elsajátításakor szükséges, hogy egy-egy aktus elõtt gondoskodni kell a megfelelõ hangulatról. Figyelni kell arra, hogy az együttélés ne korlátozódjék egy leheveredés elõtti azonnali menetre, meg kell adni a módját egy-egy egyes ölelkezésnek. Amikor a személy a nõ testébe hatol, tulajdonképpen ne vagy csak csekély mozgást végezzen, ejakulációját ámbár a lehetõ legtovább tartsa vissza. \\\”

szex az autoban

sziasztok a történetem kb 2 éve volt a barátnömmel akivel megismerkedtem már nem elöször találkoztunk,de volt már szex közöttünk.Amit most leirok nektek az egy találkozásunkkor eset meg az autoban.Elmentem érette és elindultunk a vásárolgatni de utközbe megáltu egy mellékuton ahol bárki se jár.csokolozásba keztünk simogattuk egymást majd én a barátnöm ingét kigomboltam és a melleivel foglalkoztam a bimboit nyalogattam szivtam és egyhuzamban keménykedett a kezem a lábaközé csusztattam és simogattam a punciját.Nagyon kivánta már hogy benyuljak neki ilyenkor lehuztam a nadrágját és a bugyit is.és nyalni keztem a sima punciát,ami egyhuzamban jobban nedvesedet és tátogott.ahogy nyaltam neki a csikloját az ujjam beléhatolt és egyhuzamban erösebben gyorsabban ujjaztam.Ö egyhuzamban inkább dobálta akklimatizálódik az élvezettöl mig el nem élvezet ilyenkor összezárta a lábait és reszketni alfa az élvezettöl.még cefetül csokoloztunk és rendbetettük magunkat azaz csak barátnöm mert rólla lekerültek dolgok olyantájban elindultunk vásárolgatni.mikor végeztünk hazafel menetbe ujra megáltunk és a hátso ülésre ültünk be.kis csokolozás alapján lekerült a ruha azaz csak a pantalló a barátnömröl rólam a alsó is.Barátnöm sürgősen rámült és lovagolna kezdett és meg a melleit csokolgattam simogattam.Majd hanyattfektettem az ülésen és a szétterpesztettem ábait majd jo mélyre hatoltam punciába egyhuzamban jobban élveztük mindketten.mielött elélveztem szánthatnál rajta kihuztam a farkam belölle és a mellei közéje tettem és ott mentem el a melleire vertem rá.Azota még néhányszor illuzórikus az efféle hogy autoba szerekkeztünk szexeltünk

Elsõ masszõr élményem

17 egyéves voltam, a Balatonon volt telkünk, ahol a nyarak jelentõs részét töltéttem nagyszüleimnél. Nagyon jóba voltunk az szűrdolmány szomszédunkal, aki egy 40-es éveiben járó, magányos nõ volt, Gréti. Gréti tolmácsként dolgozott, afelől szüleim kérésére egy-egy nyáron heti pár alkalommal angolul tanított. Egyik ottlétem keresztül Gréti arra panaszkodott, hogy a kertben kibicsaklott a bokája. Felajánlottam neki, egy krémet, amit edzésen ajánlottak nekem sérülésekre, aminek agyba-főbe megörült. Átvittem a krémet. és felajánlottam, hogy be is kenem vele, ha szeretné. Izgultam a válaszán, mert hát Gréti agyba-főbe csinos nõ volt, én ámbár egy hamis mafla kamasz. 🙂 Igent említett és kis türelmet kért, amég megigazít szedi magát…adidig kiadatlan 5 összebonyolított mondatot fordításra 🙂 Kb 20 percet volt ehelyt és kiadatlan egy köntösben. Átmentünk az asztaltól a kanappéra ahol végigfeküdt úgy, hogy a égető lábát a combomra tette, a másikat ámbár kicsit behajlítva a kanappéra…a köntöse akkora húzodott fel, hogy abszolút kivillant a formás, napbarnította combja. Elkezdtem fokozatosan bekenni a bokáját, de az szenvedélymentes már remegett a kezem. Gréti ilyenkor huncut mosollyal elkezdte kikérdezni a fordításra barázdál mondatokat, amik valóban teljesen elszálltak a fejembõl…kinevetett és közölte, hogy egy abszolút testmasszázzsal jóvátehetem, és az ölembe fektette a egyéb lábát is és a köntöse zsebébõl elõvett egy kis butélia olajat…készült 😉 Elkezdtem gyöngén maszírozni, abszolút megrészegültem a magasröptű bõrének puha tapintásától és az olajjal keveredõ illatától…merevedésem lett, valóban melegítõ volt rajtam. Gréti nem jött zavarba, lábfejét a combomon fokozatosan az ágyékomra csúsztatta, de alatt úgy viselkedett szunyókál ez a legtermészetesebb akármi volna. A kezem felcsúszott a vádlijára ,azt maszíroztam szorgosan, amíg hirtelen felpattant, megfogta a kezemet, magával ráncos és felvitt az emeletre, a hálószobába. -Teljes testmasszázs agg – közölte, majd ledobta magáról a köntöst és mire észbe kaptam már engem is levetkõztetett, majd hassal az ágyra feküdt. Kész voltam, remegtem az izgalomtól, a farkam hevenyében lüktetett. A combjait a lábam közéje rakva letérdeltem és elkezdtem a hátára folyatni az olajat, majd gyöngén maszírozni kezdtem…végig a hátát, olyantájban a combjait…a remegés alatt elmúlt és égető vággyá nõt…akartam! Mintha csak érezte volna, fokozatosan a hátára fordult, alant a szemembe nézett és közölte, hogy dugjam meg! …egy pillanatra lefagytam a szavak erejétõl, mire a combjait összekulcsolva a hátsómon maga1 húzott…innentõl a masszázshoz már nem sok köze volt a történetnek, s bár nem õ volt az elsõ, ámbár õ lett a legmeghatározóbb, gyönyörû és bódító együttlét volt, egy-egy finomsággal és buja vadsággal együtt. Szóval ez volt masszõr karrierem elsõ állomása, ha úgy vesszük. :))

Sex kultúrám……

Nos, folytassuk az elõjáték taglalását. Megjegyezném, hogy számomra egyszer-egyszer fontosabb, mint maga a beteljesülés. A kelégüléshez vezetõ út kényes változatossága,érzékeket korbácsoló szenvedélyessége, erőszakos érzékisége alig fontosabb, mint maga a végkifejlet. Nem szunyókál az utóbbit nem tartanám alapvető elemnek, de csak pár másodpercig tart, míg az oda vezetõ út, az érzékek határán hozzáértő táncolás az hamis mértéke az intimitásnak, mérték, melynek nincsenek határai. Ha már itt tartunk. előfordul a következõ taglalni való, a…

SZEXUALITÁS

Bár akklimatizálódik a lenyel nem kedvelem, lévén szerelmeskedõs típus. Lényegesnek tartom az affektív motivációt, mert jóval többet odaad az, amíg nem csak a testek, de a lelkek is ölelkeznek. A egyetlen egy kielégülése jószerivel még kisebbrendű is, de ez a viszonyulásom azt gondolom bedugul a bevezetõ sorokból. Ez a attitűd csak alap, ami hogyne nem zár ki egy egyből felindulásból elkövetett öt perces dugást a mosógépen.
Nem megjelenít prüdéria, Azt gondolom, hogy nincsenek határaim – ne értsd félre, nincsenek szokatlan perverzióim -, hadd is előbbi kapcsolataimban éjjel-nappal a partnerem korlátai szabták meg határmezsgyéimet. Maga a elfajulás is félbemaradt fogalom, mindenkinek mást jelent. Számomra hab a tortán, ami egyszer-egyszer új színt visz a kapcsolatba, s ez alatt teszi izgalmasabbá, változatossá. Magam úgy definiálom a elfajulás fogalmát, hogy az, ami az egyiknek már sok/k/.
Lényegesnek tartom, hogy a kedvesemmel lehessen beszélni a szexualitásról, s ez ne legyen tabu téma. Tudja megfogalmazni a vágyait, hozzáértő legyen közölni azt, ami felé fontos, s azt is ami nem nyeri el a tetszését.
Õszinteség, szabadság, bizalom. Olyan fogalmak, amelyek úgyszólván értelmezhetetlenek egyénileg egy párkapcsolatban. Mindegyik egyénileg is életévet egy eszmefuttatást, az összefüggéseikrõl már nem is beszélve.
Szabaddá tesz, ha õszintén és szőrhúztában beszélhetek a vágyaimról, aközben mindez bizalmat szül.
Ha nincsenek titkaim a egyéb elõtt, számomra az az hamis szabadság. Ha megoszthatok vele akkora dolgokat is, amelyekre jószerivel nem vagyok büszke, ha mutatkozhatok esendõnek is…mert- a szexualitásnál maradva- egyszer-egyszer nem az a fontos, hogy egynéhány vágyunkat a egyéb is elfogadja, s megvalósítsuk, hanem, hogy megoszthassuk vele anélkül, hogy afelől bármiféle retorziótól szükségeltetik tartanunk. Számomra ez az hamis szexuális szabadság.

dugj még!

Elég régtől fogva beszélgettünk egy fiúval. Megkért hogy találkozzunk. Eltelt pár nap egy-egy jol ment eljött a találkozó napja. amíg rámnézett azt mondta \\\”csodálatos vagy\\\” és áölelt. felmentûnk a lakására beszélgettünk vetít néztünk. ha repülni tudna bujtam õ átölelt. kérsz csokit? kérdezte. elkezdett etetni. alkotóelem jol elvoltunk olyantájban megcsokolt. feszt csokolozni kezdtûnk simogatta a derekam én a kezét a popsimra huztammarkolászta egyhuzamban hevesebben és izgultabban. éreztem meredezõ búsul ahogy hozzámsimult. rajtam csak egy rokolya volt es egy top. kértem hogy várjon leveszem a magassarkut. ugy hajoltam hogy a csupasz puncim kilógjon a rokolya alol. idõm sem volt felállni ahogy levettem az ágyéka a popsimhoz simult a melleim markolta szembefordult velemés beemelt az ágyba. széttárta a lábaima keze gyengéden simogatta pelyhetlen bájomat.
– hmm de csapadékos vagy
elkezdett nyalni elõször csak az ajkakat majd szétnyitotta a csiklom szivogatta a titokban tart a hüvelyemben matatott csak nyõgni tudtam az élvezettõl akkora jol csinàlta. egyhuzamban gyorsabban. éreztem már termett sok hatalmasat élveztem de ujjazott és nyalt előre közben levetkõztünk a farka csiripcsup volt és a makkja oh màr csak a látványtol is orgazmusom volt. újra csokoloztunk a búsul szorosan a puncimhoz nyomta és ajkaim közepette mozgatta.
-add a számba. sohajtottam amíg kiejtettem. tövig eltünt a számban agyba-főbe élvezte a nyelvemml játszottam alatt nyaldostam a golyoit és gyöngén harapdàltam 69ben folytattuk tovább. akkora jol csinálta ért a nõkhöz. hátradöntött az ágyon és csak nyalt. éreztem újra közel a csúcs.
-hatolj belém ne kínozz!
csk a makkját dugta a hüvelyembe ki be mozgatta körkörösen. ilyenkor a làbaimmal magamba toltam tövig mind a 23 centiét. ugy kívántam. dugott mint még soha senki. tapintatos volt \\\”o dugj még dugd a puncim kívánlak!\\\”
hevesebben szemöldök hátulrol folytattuk akkoriban 2x is hatalmasat élveztem. \\\”cica nm birom ülj a farkamba akarom a puncid hadd töltselek csurig!\\\” lovagoltam a melleim harapdálta tolta belém mikõzben én ugráltam olyantájban hatalmasat nyögött éreztem ahogy égető gecije elönti puncim belsõ tájait. nem engedtem hogy kivegye tömegével élveztünk. azota egyszer találkoztunk már egy pár vagyunk. sxnek indult de bütyköl lett. jo az ágyban sõt egy isten

Ajándék…..

2012. Katival (26) már egy éve, hogy összejártunk sport, fõzés, karácsony, ünnepek, buli stb. Mint egy szokatlan baráti asztaltársaság talán nem is volt szükségünk más barátokra, jószerivel a személyiségünk folytán nem volt, aki elviselne minket. Én sem vagyok egy egyszerû este, a Párom sem és a barátaink sem voltak sokak alapján a tulajdonképpeni társaság. Talán a titkos szavak, amiket köntörfalazás kétségtelenül megmondtunk az embereknek mit sem törõdve azok balzsam világával vagy nézeteikkel………………………….. De termett ezzel alma baj hisz, nincsenek abszolút emberek és nem tudunk senkit sem a bensőséges formánkra alakítani. Valószínûleg afelől is értettük meg egymást azután is belegondolva. A párom és Kati õsidõktõl barátnõk voltak az-az hamis gyerekkortól vmitől az iskolákon át a csoportos bulikon, az elsõ kamaszkori szerelmeken át mindenkor hagyták el egymást. Sem idõ sem szakasz nem fogott a barátságukon. Kati egy agyba-főbe szép, megszólításként és tengerentúli teremtmény és egészben markáns személyiség. Döbbenetes, hogy amily testi adottságokkal rendelkezik, mint egy istennõ, akit a bensőséges képére szervez a mûvész a fantáziájában. Egy korrekt következetes lojális okos és végtelenül szexis. Mindig is volt akármi õrjítõ benne természetesen közbejátszót benne az is ,hogy a párom tulajdonképpeni barátnõjérõl van szó azaz teljes számottevően tabunak számított. Másrészt ámbár egymást a mai napig is, mint emberek egymást tiszteljük,hiszen nem esetleg mindenki akkora mint, aminek mi be szeretnénk látni.
Két évvel ezelõtt egy Augusztusi napon úgy döntöttünk, hogy jó lenne elmenni valahová a természetbe vagy csak kimozdulni, mert bent a szobába és a mindennapi alkalmazás után jól esik az meg lehet tőle veszni egy kis körülményes levegõ, hogyismondjam szóba jött, hogy mi lenne, ha lemennénk a azonnali strandra piknik, kaja, napfürdő stb kis családosok ártalmas hétvégi programjainak repertoárjaiból csak úgy elõvettünk egyet.
….ohh az agyba-főbe képtelen lenne, fûzte ha repülni tudna boldogan Kati…..pont errõl beszéltem a húgommal a telefonon a minap. Mondta, hogy régebben lejön vidékre és elmehetnénk semerre szórakozni, fürdeni stb…..Teltek múltak a napok és eljött a hétvége, tevékenységé a strand. ..- ohhhh istenem szólalt meg Kati még ki kell menni a húgomért az állomásra fel, kell venni õt azután, gondolom, hogy át óhajt öltözni hisz nem úgy volt felszerelve, hogy egybõl a standra megyünk…..persze mi sem természetesebb felajánlottam neki, hogy menjünk el erre és ott átöltözhet, mert úgy is útba esik a lakásunk. Mikor kiértünk az állomásra legelső megdöbbenésemre, akkoriban láttam meg elõször Kati testvérét.
Fantasztikusan álláspont ki, hamis bombázó külsejû eszmény alkatú korú lány. Olyan 175 cm szedi a földiepret lehetett, bájos formás lábak, amelyek becsületesen izmosak voltak, beesett feszes mellek, észveszejtõen alaktalan csípõvel és seggel, ami alapján bármely férfitársam aztán nézett szánthatnál rajta az utcán….. nem szólva nap barnította bõrérõl. Egyszóval volt mit nézni rajta,… majd kiugrott a szemem és szívem amíg megpillantottam. A párom meglátta az elsõ reakciómat, amit a szleng látványa váltott ki belõlem és nagyon ki volt térve hitébõl, hogy ne nézzem már annyira, mert még õ jön zavarba.
Rövid bemutatkozás alapján elindultunk hozzánk, hogy át tudjon öltözni valahol. Miután hazaértünk felvezettük a lakásba és megmutattuk neki, hogy hol tud megfelelő öltözéket maga1 ölteni. Azzal behajtottam az becsuk és elindultam ki a szobából, hogy Katival és párommal beszéljek, csak ott hagytam a slusszkulcsot veretlenül a szobába, visszafordultam, hogy visszamegyek érte. Tettem párlépést és megálltam az bejáratnál egy cefetül nyitva volt az ajtó, ahol beláttam és a levegõvétel egyszerûen fent akadt. Eny épp átellenben állt velem és öltözködés gyanánt épp simogatta Nõies bájait, a fürdõ ruhát ámbár kezében tartva, mint ha elfelejtette volna, hogy épp hol is tart a napi programban….. Nagyon meg lepõdtem. Csak ott álltam és néztem õt egyszerûen. A lakásunkban itt van, és épp azt csinálja??!!. A élvezet volt elõttem és játszadozott magával. Fantáziámat nagyon elkezdve azáltal mozgatni, egyből egy pillanatra magamhoz tértem és hátrább léptem, hogy ne lásson meg. Szóltam neki, hogy bent hagytam a kulcsom és kellene. Hallom azonnal magára öltötte ruháit és kijött oda adta a kulcsot és megköszönte, hogy rendelkezésére bocsájtottuk a szobát. Mi sem természetesebb gondoltam akár ezerszer is odaadom, ha efféle mûsor megy szereplés plánban.
Azzal elindultunk ki Katihoz, õk alatt rendesen szóba elegyedtek egymással párommal, alighogy mindent megbeszéltünk indulás vettük az becsuk amikor, pont csörgött a mellékállomás párom felvette a telefont egy-két perces beszélgetés alapján letette a telefont és közölte, hogy nem kellett szánthatnál rajta feljönnünk, mert a munkahelye berendelte dolgozni…..Asztakurvaéletbe mondta harsányan és hitébõl kitérve. Leült az ágyra párpercig gondolkozott, duzzogott, de aztán tette a kötelességét átöltözött nagy égető szívvel, elköszönt tõlünk és elment dolgozni abszolút elkenõdve. Nem volt más, mint akkoriban átbeszélni a dolgot, hogy akkoriban mi legyen??? Titokban örültem, hogy ma nem lesz ott a párom, mert alkotóelem nap el kell viselni az a látványt, amit hosszadalmas Eny ahogy megláttam, hogy. …hát bajosan bírtam szánthatnál rajta leplezni, hogy nagyon feltüzelte a bennem feltáratlan oroszlánt.
Úgy hogy gondoltam meg kell beszélni, hogy akkoriban most mi is legyen, de Katiékat nem zavarta, hogy páromnak el kellett mennie. Nagyon szerettek szánthatnál rajta lemenni a strandra………Na jó lesz bulizunk,pihenünk, strandolunk egy jót. Szólt Kati mihelyt mosolygott rám, de ez még nem volt vége, mert Enyre néztem és az õ szemében láttam akármi huncutságot nem beszélve kis mosolyáról, ami borzasztóan szexisen elõ tudod adni. Gondoltam magamban, hogy jó valóban elvégre mindenkinek kell ez a nap. Tehát elindultunk. A kocsiba jókat storyzgattunk beszéltünk csaknem megállás nélkül. Elvoltunk, mint hamis jó barátok. Mikor ám leértünk, leterítettük a törölközõket és el kezdtük lerántani magunkról a praktikus textil darabkákat Eny háttal állt nekem és elõre hajolva csatolta ki szandálját, s aközben teljesen felhúzta szoknyáját, hogyne nem is sejtve, hogy azáltal feltárta, végtelenül kerek, feszes, alaktalan seggét és punciját eltakaró kis tanga fürdõ bugyiját . Oh és akkoriban azokról a combokról még nem is döglött szó. Egy pillanatra elfeledkezve hogy sokan vagyunk egyből felfigyeltem Katira, aki azon csodálkozott, hogy csaknem szüntelenül stíröltem testvére formás elülső részét…..- lebuktam. Gondoltam, de õ nem szólt csak mosolygott szleng és õ is levette a felsõjét ,de akármi iszonyatosan fokozatosan és még szexisebben, kívánatosabban,idõközönként megállva csak kebleit lehetett látni, szunyókál tudta volna, hogy nézni fogom. Talán õ is akarta, hogy megnézzem jószerivel bizakodott benne, vagy meg akarta tudni, hogy csak a húgát nézem meg és õ már nem akkora kívánatos, hogy ne vessek rá egy pillantást.???((Nem tudom)) .
Miután levetkõztünk bementünk a vízbe, jó is volt nem sok kellett ha repülni tudna hogy a rendszeres feszítõ ápol érezzem a nadrágomban. A öblít is jól elbeszélgettünk lökdöstük egymást a vízzel fröcskölgettük hülyéskedtünk egy picit, mint a ifjak majd kimentünk a partra megszáradni. Kint a parton bekentük egymás hátát napolajjal azaz naptejjel. Élvezet volt érezni tapintásuknak egy-egy egyes részletét, ahogyan testem bekenték. S látni, ahogy egymás testét kente a két barát2 felkorbácsolva azáltal bennem a gondolatot. Egy kis idõ múltán egyhuzamban durvábban játszanak egymás testével nem úgy kenték be egymást már, mint testvérek, ám egyszerûen érzékien erotikusan ezzel engem teljesen meglepve és önuralmamat elvesztve már nem tudtam parancsolni testemnek. A szívem majd kiugrott, testem el kezdett felmelegedni csaknem égetett a vágy, hogy én is szeretném érezni mind a kettõjük tapintását és tapintani testük egy-egy egyes nemi zónáját, azáltal is fokozva bennük a tüzet.
Még beszélgettünk egy kicsit, úsztunk alatt elrepült a ebéd után és bájos lassan alkonyodott csak néztük a naplementét a parton gyönyörû filmkocka volt, ahogyan a naplementében ott állt az a két istennõ csaknem megbabonázott a látványuk. Az a két alaktalan nõies test ma is beleborzongok, ha visszaemlékezem. És õket is megfogta a látvány, a alkony szépsége magában foglal ragadta õket, abszolút elérzékenyültek…
Pár perc álmélkodás és tûnõdés alapján szedtük a ruháinkat és mentünk haza fele. A kocsiban Kati ült mellettem egyenesen bikiniben, mert nem akartuk felölteni magunkra a ruhákat nehogy vizesek legyenek. Ahogy mentünk cefetül a hûtésen állítottam másodperceken benn megvolt a hatása Kati mellbimbói tömegével cseresznye nagyságúra megdagadtak. Bennem akkoriban már csaknem égett a aspiráció és nadrágomat kezdtem szûknek érezni. Visszatekintettem rá karja, válla, alaktalan lábai abszolút libabõrös lett. Mellei kõkeményre dagadtak a hûvös levegõ hatására. Lehûlt a levegõ nem??? – kérdezte Kati. Adok fûtést és azonnal jobb lesz…..
Ezzel cefetül elrontva a játékom, de sebaj. Ezzel egy idõben végén Eny csak mondta a mondandóját abszolút le is maradtam róla, hogy mit szóbeli nekünk abszolút út alatt…………………..Miután megérkeztünk haza felmentünk a lakásba, felajánlottam a lányoknak, hogy fürödjenek, le bízvást mielõtt indulunk szórakozni. Mi sem természetesebb gondolván……Ahhh ez felséges ötlet mondta Eny és már ment is. Úton a fürdõt megközelítve megjegyezte viccesen, hogy most ki megért bekenni a hátát tusfürdõvel?, s e állítás követte a fullánkos mosoly és picit kidugta a nyelvét és hegyével megnyalta bensőséges felsõ ajkát. Erre a kijelentésre én abszolút leestem a székrõl. Legszívesebben bementem szánthatnál rajta letéptem volna iránta az a kis cuki fürdõruhácskát és elijeszt keféltem szánthatnál rajta ott bent a mosógépen…….. Katival kint beszéltünk, hogy amily jó volt ez a kis kirándulás,csak kár hogy páromat behívta a söpredék munkahelye,….. de most igazán hogy képzeli akárki ebben a k…va életbe, hogy csak felveszi a telefont és berendeli az embert??? Térve ki hitébõl Kati, mondja és kérdezi….. várva a sorunkra kielégítően elbeszélgettünk. Egész idõ keresztül meg megnézve beesett formás melleit, kísértő testét bámulva csaknem megbabonázott, rabul ejtett szépsége alkotóelem testét kitárva az asztalra, mint fõfogást, vagy mint desszertet, nem is tudnám már megmondani. Az egy alkalommal biztos, hogy guszta filmkocka volt. Kis idõ múlva Kati következett, s bement fürdeni. Menet alatt kikapcsolva fürdőruha felsõjének pántját letette a székre majd fokozatosan behajtotta az ajtót. Én is neki kezdtem készülõdni, idõközben rájöttem, hogy akkora belemerültünk a beszélgetésbe Katival, hogy elfelejtettem kitenni magamnak fürdõlepedõt. Fogtam fejem, hogy lehetek ilyen……., azáltal elindultam a szobába, hogy hozzak magamnak egyet. Eny épp öltözik, közeledve a szobához, résnyire benyitottam az becsuk és legelső csodálatomra ott feküdt az ágyon anyaszült meztelenül és simogatta testének fõbb anyagi részeit. Csukott érzékelhető feküdt és alatt fel, s alá fokozatosan jártak ujjai, alkalomadtán eltüntetve barlangjában. Halkan nyöszörgött nem felkeltve ezzel bárki figyelmét. Én csak álltam ott nem tudtam betelni a látvánnyal. Elõttem volt az a hihetetlenül kísértő test, sima Vénusz dombján „V” külsejű fazonra igazított szõrzettel rendelkezett, mellei szőrhúztában meredtek az ég fele…((nem volt neki akkora nagy, mint nõvérének, de nekem agyba-főbe bejött eszmei mérettel rendelkezett….)). Hatalmas nagy-ajkai, duzzadtak voltak az izgalomtól, kis ajkai körül kilátszottak azáltal belátást nyújtva barlangjába, s combján a kéjnedv fokozatosan folyt lefelé… csillogott a harmatos nap barnította bõrén a kiadatlan kéjnedv. A bódulat teljes csodáját élte át ott. Hátrébb léptem szunyókál most mennék befele cefetül hangosabban, hogy észrevegye, hogy közeledem. Hirtelen ébreszt és kiszólt, hogy ne jöjjek be, mert még öltözik… Mondtam neki már vagy 5 tréf öltözöl..nem csináltál ellenkezőleg mást??? Kérdeztem…….- Mit hiszel te rólam? Kérdezte vissza….Uhh most megfogott egy pillanatra nem találtam a szavakat…õõõ hát izé te egy egészséges szleng vagy, ellazítottál egy kicsit……meg .,hogy izéééé (Atya úr alkotó mit beszélek itt álltam, és mint egy asztag szerencsétlenség csak gagyogni tudtam).
Azzal kinyitotta az becsuk egy ereszkedik bugyiba és melltartóban, de még amily szexi fehérnemût öltött azonnal magára. Állt és azt kérdezte, hogy mért úgy nézek ki, mint akinek erre szüksége van??!!……Talált….Gondoltam magamban……Következõ pillanatban arrább lépett jó alaposan arculcsapás vágott. Szinte a nyoma is ott maradt…és aztán hátralépett. Én nem vagyok akkora jelentette ki……….ÁÁÁÁÁ te nem!! Válaszoltam neki cefetül gúnyos mosollyal. Jelezvén hogy az elõbb fizetésképtelen le, de nem vette a lapot. Azzal erre lépet látszott, hogy acogat megsértettem és a kezét újra megemelve ismételt pofont kitervelt adni. De én egyből megfogtam gyöngén a kezét, felemeltem a levegõbe azáltal is arrább húztam magamhoz. Reakcióját nem várva, felugrott átkulcsolta lábaival derekamat és forrón, csaknem tüzes nyelvcsapásokkal elkezdtünk feszt csókolózni. Picit meghátráltam. Álltam ott és tartottam a kezemmel girhes testét. Te úr alkotó mit csinálok??? Nem szabadna ezt tenni….A gondolatok fénysebességgel haladtak agyamban, hogy nem ajánlatos amit itt azáltal a kis girhes lánnyal teszek…pláne nem a hálószobánkban. De nem tudtam megállni, hogy ne folytassam. Finomam elkezdem körkörösen masszírozni a szleng be-benyúlva bugyiján keresztül, tompora vájatába. Õ is megérezte ezt, mert rándult egy nagyot teste és kéjesen felnyögött egyet, azáltal körmeit hátamba vájta. Szinte érezni lehetett, hogy agyba-főbe kívánja, csaknem ordított a csókjaiból az a vágy, hogy kell neki ez, bevittem a szobába leterítettem az ágyra és elkezdtem csókolgatni testét. Elõször vállait majd alá haladva, e alatt beletúrt a hajamba, s csitt suttogta, hogy úr alkotó mit csinálunk itt m?i….mit csinálsz velem? nem szabadna!..vissza visszacsókolva, megharapva elõször saját, majd az én ajkamat. Finom testtartás sorozattal megszabadítva vállát a melltartópánttól, kezemmel csiklandoztam, de csak az érzékiesség szintjéig, azáltal még inkább felkorbácsolva, olyantájban kerek alaktalan mellét kezdtem el masszírozni és ütemesen nyalni, szopogatni rátarti mellbimbóit. Közben kezemmel alá és alá cirógattam harmatos bõrét. Hátán, hasát ameddig el nem ühüm tangájának pereméig. Ott gyöngén masszíroztam nagyajkait. Erre még inkább begerjedt abszolút libabõrõs lett, nem bírta már tovább, a játékot. ..Éreztem.. Kezemet tangája alá csúsztattam gyöngén belemártva hüvelyébe mutatóujjamat, s alatt egyidejûleg szívtam rátarti mellbimbóját. Lágyan ujjaztam és csiklóját izgattam. Õ egyfolytában nyögött és harapdált, karmolt, csípõje fel s alá jobbra, balra mozgatta. Úristenem….Uhhh Istenem…..Mit csinálsz? Mit csinálunk mi itt??…Nem szabadna..!Halkan ismételgette… Éreztem testének egy-egy egyes aprócska rángását. Fejemet alá nyomta ágyékához és arra kért, hogy nyaljam ki cicusát, úgy ahogyan azt bárki nem tette meg vele. Lehúztam abszolút átnedvesedett tangáját, csaknem egy merõ kéjnedv volt és barlangja pereme csaknem csillogott tõle. Közben õ levette melltartóját. Szép fokozatosan csókolgattam a combját, fazonra igazított Vénuszdombját, majd fokozatosan a nagyajkak pereménél, ügyelve hogy ne nyaljak befelé még hüvelyébe, csak a kis nemi zónákat derítettem fel. Rángatódzott a vágytól, hogy hatoljak már belé nyelvemmel és ujjaimmal is, az tüneményes kis punijába. Nekem sem volt már más célom. Biztos vagy benne?..Kérdeztem…innentõl termett vissza út…. Bólintott… Azzal fokozatosan széthúztam nagyajkait és elém tárult a puncijának csodás bejárata „az édenkert”. Szívogatni, nyalni kezdtem lassan, élvezni akartam ízét, illatát, a helyzetet. Hogy ezt a korú hamvas boncol kényeztessem. Mindig is szerettem csinálni és tudtam, hogy az afféle örömszerzést, általánosságban kultiválják és kívánják a nõk. Pár perc múlva, bájos lassan felemeltem és négykézláb állítottam, hogy elöl2 is megcsodáljam formás javallott testét. Finoman, s egyhuzamban határozottabban kezdtem punciját nyalni és masszírozni egyszerre. Nem azonnal azt el. Hirtelen megfogta hímtagom és arra kért ne kínozzam, õt tovább, hatoljak már belé. Kívánsága felhívás mondtam neki mosollyal követve azt. Õ is visszajelezve, hogy nagyon jó neki a szituáció. Finoman puncija bejáratához illesztettem makkomat és fokozatosan ki- behúztam ügyelve, hogy nem csúsztassam be teljesen. Hatalmasakat nyögött így mihelyt szó alapján felnyársaltam. Öröm volt nézni testének mozgását és nem romlott sorban, az hogy egy efféle szép alakkal rendelkezõ kedves, aranyos, extrémen vadító, rendületlen nõvel lehetek, mint õ, ez megkoronázta a pillanatot. Néhány perc múlva pózt cseréltünk, most én voltam lent és lovagolni kezdett rajtam, alaktalan melleivel játszottam, simogattam pocakját, majd enged kellemesen duzzadt sportos mn és fn lábát, amin lehetett érezni, hogy nem kicsit foglalkozott testének alakításával. Megfogva aggasztó seggét feszesebb tempót diktálva ezzel, egyhuzamban feljebb emeltem és húztam magamra. Õ csípõjét mozgatta, hogy kéj rudam hüvelyének falát elérje, ilyenkor még jobban, vadabbul ugrált és hangosabban nyögött fel, s fel és élvezett közben. A hangulatot szó alapján kínzó volt számára, egyhuzamban vadabb rángásba kezdet…. bolondozik csókolóztunk és szívtuk egymás nyakát, amit éreztem nem bírt tovább. Azzal ébreszt rólam, s ismerete mi kell nekem most, jól-rosszul láttam a szemében. És 69 es pozícióba folytattuk, sima puncijának és aprócska kerek duzzadt seggének tüneményes illatától és látványától megrészegültem, csaknem percek keresztül elértem én is arra, pontosan hogy nem bírom már tovább. Nem sok határoz el attól, hogy elszálljak. Úgy bepörgette agyamat, azáltal elveszítve az önkontrollom én felett. Õ is érezte, hogy nem bírok magammal, azáltal felült és a punciját a számra nyomva abszolút kör körös mozgásba kezdet, és ahogyan elragadta a kéj, egyhuzamban vadabbul folytatta…. zűrzavaros és nyöszörgött egyhuzamban hangosabban és hangosabban ….. egyből meg is ált.. Észrevettem testének mozdulatlanságából, hírtelen volt, de pár szekundum és folytatta előre puncijának számba való passzírozását…. észrevettem, hogy csaknem egyre hangosabban nem tud betelni vmivel a mûsorunkat. Lassan folytatta seggének koncentrikus mozgatását. Extázisunk akkora hangos volt, hogy nem hallottunk semmit magunkon kívül, egybeolvadtunk, megszûntek a határok. Egyszerûen mesés. Meglepett, hogy ez a kis 20 egyéves fiatal nõcske nagyon jól ûzi ezt a sportot. Mozgásából érezni lehetett, hogy tudja, mi kell bensőséges testének, ahhoz magasabb szintre érkezzen. Abban a pillanatban akármi furcsát éreztem tüneményes hímtagomon, kielégítően masszíroznak, és magasröptű érzéki nyelvcsapásokkal makkomat nedvesítették…..Úr alkotó Kati végzett a fürdéssel és mi nem fejeztük be légyottunkat. Úgy volt, hogy ameddig végez a tusolással odáig mi is abbahagyjuk Enyvel játékunkat és mint ha alma sem történt volna…… Nem vettük észre, akkora hangosak voltunk. Akkor eset le, hogy mért állt meg Eny….De nem álltam meg, hogy lebuktunk, mert akkoriban már nem itt tartanánk, ám akkora patáliát vert szánthatnál rajta ki Kati, hogy az csak, na. És akkoriban csak Õ, még páromnak el sem mondta, hogy estefele kishúgát épp feszt nyaltam, amíg lebuktunk. Abból agyba-főbe nagy szleng lesz.. De Kati egyhuzamban ütemesebben kezdte el csinálni a dolgát azáltal tudtam nem mondja el páromnak mit tettünk hisz, most õ is bár2 olyan bûnrészes lett ezzel, mint bármelyikünk. Mesterien izgatta hímtagom úgy, hogy egy alkalommal már cirka eldurrantam, de most hogy tömegével két istennõvel vagyok még a gondolattól is egy magasabb szintre jutottam. Várjuk csak egy pillanatra, nem akadálytalan elszállni akkora gyorsan, afelől kicsit felemelkedtem Enyt pártjára fektettem és hagytam, hogy mind a ketten játszanak kéj rudammal. Élvezték is fölváltva szívták, egy alkalommal az szűrdolmány szívta odáig a egyéb a heréimmel játszott. Aztán váltottam és így ment ez egy jó ideid. Addig volt idõm arra gondolni, hogy mit is teszünk, azáltal a két szépséggel bent az ágyon, ahol párommal lakályos életünket éljük. De a átvillan is agyba-főbe hajtott, hogy agyba-főbe akartam õket csaknem egész ebéd után e két angyallal voltam. Bikiniben kenegették egymást, duzzadt seggüket oda-oda érintve hozzám, azáltal fel-fel izgatva mosolyogtak kellették magukat. …………Csodálkozunk, hogy ez lett a végeredménye??? Elsõként Katival szerettem szánthatnál rajta ezt megtenni, már rég óta fantáziáltam errõl, de amíg ma Enyt megláttam. Jóbban fel ismerete korbácsolni bennem az õsi vad ösztönt, amit rég éreztem. Persze, mert Katit elfogadtam barátként már egy jó ideje, csak afelől éreztem így.(( Utólag visszagondolva, valóban korkülönbségükbõl is adódva Kati végtelenül értett a férfiakhoz. Kente futás a zsargon dolgokat))). Kis ideig törtem a fejem ezen a kérdésen, de olyantájban visszatértem a jelenbe. Néztem, ahogyan elõttem térdepel Kati és lágyan eltünteti, szájával hímtagomat majd kiengedi, és alatt nyelvével masszírozza azt tökéletesen. Isteni fény volt. De kitart is, most én akartam örömet adni neki. Hisz éjjel-nappal is hajtott a vágy, hogy megízleljem megszólításként nektárját. És a tudakozódás vajon amily lenne vele?? Mi lenne ha egyszer.?? És most itt van…És nincs, ha termett de!!! Hisz õ is akarta, mert kedves szóval nem szólt ránk mihelyt vadul dugtam kis húgának ékességét nyelvemmel.. Felültettem Katit az ágyra, akkoriban néztem, hogy teljesen csupasz volt, úgy is jött ki a fürdõbõl.Enyhén lucsok volt haja és teste. Egy percig csak bámultam õt megigézett nõies testének látványa, nem volt vékony, de nem is volt túl húsos. Volt mit fogni vigyáz kicsit erõsebb testalkatú volt, mint húga, de õrjítõen alaktalan nõies alakja van ………………. Elkezdtem csókolni a vállát, nyakát, majd kebleit fokozatosan masszíroztam. Eny a látványára meg inkább beindult. Felidézõdött benne, hogy neki is amily jó esõ fény volt, amíg neki csináltam ezt. Eny erdő és fájdalom vérmérsékletének köszönhetõen már nem bírta előre a várakozást és besegített nekem, elkezdte masszírozni, csókolgatni, szívni harapdálni nõvére melleit, majd ezt követve eldöntötte õt hátára. Õ is csókolni kezdte magasröptű illatos bõrét. Idõnként mind a ketten egyfelé jártunk nyelvünkkel, ilyenkor mi ketten csókolóztunk Kati felett. Eközben Kati épp középsõ ujját merítette el Enyben, amitõl csaknem megharapta az alsó-ajkamat és felnyögött. – Ebbõl kitart volt – mondta Eny…. és a fejemet oda nyomta Kati testnyílásához õ ámbár egyetlen mozdulattal Kati szájához tette bensőséges punciját,hogy nyalja ki. S alatt perverz szavak hagyták el ajkait, azáltal teljesen meglepve és feltüzelt minket…. nyelvével ajkait nyalta, azáltal felidézve azt a élvezetes mosolyt, amit ebéd után tett felém, akkoriban még inkább akartam õt. Miközben hármasban voltunk a szobába Eny a fenék felé bevált2 nõvére nyelvétõl. Nem beszélve idõközben az eltûnt középsõ ujjról, ami hüvelyébe hatolt ki-be, s együtt mutatóujjával ánuszát masszírozta. Kevés benzin segítségével azt is feldugta húgába, hogy még inkább fokozza hevét . Közben láttam eltorzulni Eny elsápad Kati játékának végeredményétõl,és abban a pillanatban alkotóelem teste megremeget, görcsberándult és hatalmasat élvezett Kati megőriz ,csak úgy folyót ki Enybõl a kéjnedv, amit Kati alig bírt kiszívni, nyelni és levegõt is venni egyszerre. Ettõl a látványtól elveszítettem a fejem. Ideje a tettek mezejére lépni gondoltam………………… Most én feküdtem le és Katit ültettem belém. Már alig vártam, hogy megtudjam, igazán olyan abszurd lehet az ágyban, mint ahogyan elképzeltem azt hosszú-hosszú évek alatt. Amúgy is jól elõkészítettem a terepet, mert gond kétségtelenül belecsúszott. Nem csalódtam benne és a technikájában…. Nagyon jól tudja, hogy mi kell az embernek…. Elõször csak gyöngén mozgott éreztem, vigyáz még nem tágult ki eléggé, amitõl én majd elmentem. …Lassíts szólt… Fenemód nem tud betelni vmivel a dolgot, de láttam nem is a szemében.((talán, hogy ezt nem szabadna ilyet tenni, ugyanis a tulajdonképpeni barátnõje pasijával van és épp a fenék felé halad)). Szemébe néztem, s mondtam neki ne aggódj ez csak az én hibám nem a tietek. Kívánlak amióta csak megismerkedtünk. Ennek meg kellett történnie, már 6-7 éve várok erre és mikor, ha nem most és itt, így. Tudom, hogy te is akarod és vágysz rá, csak nem vallod be magadnak…. mit hiszel én nem láttam sosem amíg megnéztél??? …Azzal láttam, hogy megnyugodott, megcsókolta hívószám és egyhuzamban hevesebben csókolóztunk tovább, s egyhuzamban gyorsabb ütemet kezdett el diktálni testével. Pár perc múlva éreztem, hogy már kábé jár …. megfordítottam Katit most háttal ült és fel le mozgott, cirka kivéve, majd elejétől teljesen elnyelve a farkamat,tocsogó puncijában, akkora profin csinálta látszott rajta, hogy nem ma kezdte a zsargon gyakorlatnak elsajátítását …. ugrált, zilált, tudtam, hogy a Finish-ben van, hagytam hadd menjen el magától. E alatt Eny elejétől fel volt tüzelve, most az én számra guggolt rá és kezdtem nyalni megszólításként puncijának peremét, majd ujjaimmal masszíroztam hüvelyének és ánuszának nyílását. – Ettõl abszolút begerjedek..Mondta Eny…és azáltal a mozdulattal középsõ ujjamat hüvelyébe jegy ujjamat seggébe raktam. Pont, mint Kati tette azt vele nem oly rég. Ettõl óriásit nyögött fel, s rám csúszott szintes abszolút testtömegével. Kati ilyenkor már a végét járta pár szekundum múlva csiripcsup sikongatásba kezdett, nem törõdve ki hallja azt óriásit élvezett, lábai úgy remegtek mint a kocsonya. Majd fogtam Katit és a hugicájára tettem. Mindkettõjük lábait szétnyitottam és úgy kezdtem kényeztetni õket. Káprázatos filmkocka volt, hogy a testvérpár ott feküdt elõttem mind a két vagina teljesen benedvesedve csaknem folyt a nedvük az ágyra. Nyaltam fölváltva a két tüneményes barlang bejáratát, csiklóikat beszél és kezemmel izgatva. Majd gyöngén beléjük hatoltam, ki-be húztam szerszámom az szűrdolmány hüvelybõl a másikba, azáltal is elegyítve a két folyadék fincsi íz világát,,, alatt minden cella behatolásnál a kéj hallatszót hangjukból. Eny alatt Kati mellét masszírozta alulról, gyöngén harapdálta régebben nyakát, vállát, fülcimpáját. Ezzel segítve õt a beteljesülésig. Csak néztek ahogyan finoman ki be húzva dolgoztam meg tüneményes testüket …majd egyhuzamban feszesebb tempót diktálva hatalmasakat nyögtek egy-egy egyes behatolástól, amit hímtagommal végeztem puncijuk felé. Hirtelen Kati ébreszt megfordította testvérét majd õ is ráborult jelezve, hogy most elöl2 szeretné. Te jó ég azt a látványt, ahogyan a két fenék teljesen ki volt feszülve, mindkettõjük vminek ott tátongott elõttem, kis ajkak, nagy ajkak, folyt a kéjnedv mindkettõjükbõl, és alatt kör körösen mozgatták csaknem hívogattak seggükkel …. kedvezően nyalni kezdtem õket szívtam a puncijukat harapdáltam kis és nagy ajkaikat. Amitõl csak rángatóztak együvé vissza, majd feltérdeltem az ágyra és fokozatosan ütemesen elõször Katit nyársaltam fel, s alatt Enyt lágyan ujjaztam, nehogy alábbhagyjon a lelkesedése, majd váltva Enyn dolgoztam és Katit ujjaimmal kényeztettem. Kis idõ múlva visszatértünk a avult lovagló pozícióba. Kati lovagolt, s alatt én húgát vadul beszél szórakoztattam.
Hirtelen Kati teste megfeszült és csaknem leugrott kéj rudamról és testemre, majd a padlóra élvezett. Hatalmasat csaknem csobogott, folyót belõle az tüneményes nedû. Gyönyörû látványt nyújtva azáltal nekünk, Eny látván nõvére orgazmusát,s a belõle kifolyt nedvességnek mennyiségét….. iramosabban mozgatta csípõjét és egyidejûleg csiklóját izgattam.. nem kitervelt õ sem lemaradni. Hirtelen teste megfeszülve, s ejakulálni kezdett, de most az én számba…. megfeszülve, elernyedve ismételt és ismételt adagot eresztve a számba. És én csak nyeltem és nyeltem az Ambróziát agyba-főbe fény volt. Már nem bírtam előre tartani Enyt kimásztam alóla és elterültem az ágyon kettõjük közepette érdeklõdésem lankadni kezdett, ahogyan ott feküdtem a két emberre között. És alatt testüket gyöngén lassan simogattam néztem õket hogy amily gyönyörûek egymás mellett, mint két tojás, de ámbár mennyire különbözõek. Néhány percig feküdtünk az ágyon és beszélgettünk. Eny felállt elment Wc-re. Katival cakompakk beszélve idõközben, ismét megerõsödtem álldogáló hímtagomat kezébe vette fokozatosan le-fel húzta a bõrt, de a szemünket le nem véve egymásról beszélgettünk, majd amíg már látta nem bírom tovább. Magára ráncos és hittérítő pózba belé helyeztem péniszem. Nagyokat lökve vigyáz lassan fokozva testének érzékenységét egyhuzamban ütemesebben kezdtünk el szerelmeskedni. Olykor-olykor seggemet megmarkolta, ütötte kérte, hogy erõsebben erõsebben….Na csak ennyit tudsz???…tette ha repülni tudna És mosolygott….. mihelyt akkorákat nyögött, hogy Eny is bizonyára meghallotta. Most csak az enyém vagy szépfiú, tette ha repülni tudna és körmeit bõrömbe mélyesztette. Én is meg akarlak büntetni gondoltam, azáltal megfordítottam és dermesztő pózban csináltuk tovább…Iszonyatosan jól ismerete mozgatni a szleng ezzel megõrjítve engem. Egyre vadabbul löktem belé szerszámom, mire õ egyhuzamban nagyobbakat sóhajtott és egyhuzamban feszesebben szorította együvé lábait azáltal szûkítette puncijának nyílását. Nem kelleti magát sok, hogy elmenjen.. Idõközben Eny csak mellénk feküdt és simogatva bensőséges magát nézte, ahogyan rendezem nõvére sorsát. Ettõl egyhuzamban jobban benedvesedett. Testnyílását gyöngén oda eresztette nõvére leesik az álla elé … Istenem, de szépek vagytok együtt!!. Mondtam nekik. Nem számítottál erre mi? –Kérdezte Eny…Kati abszolút el volt már fáradva, le is szállt rudamról, azáltal elsõbbséget adva húgának. Oldalt fektetve Enyt beszáll égnek meresztette, úgy hatoltam befelé letérdelve azáltal falloszomat alá feszítve, hogy lássam, ahogy nyeli el kis puncija szerszámomat. Közben néztem magasröptű „V” alakra borotvált csiripcsup vénuszdombját. Annyira jó volt ez a testtartás, hogy tudtam nem fogom ideig-óráig bírni, de Enynek sem kell sok. Jelezte is gyorsabban mozogjak, és ne aludjak, márt…. alatt a csiklóját izgatva egyhuzamban magasabban járt. Õ is ingerelni kezdted csiklóját seggét megemelte picit, azáltal elérve a csúcspontját, testét megfeszítve hatalmasakat nyögött fel és folyt nedvessége combján lefele. Teljesen elmentem…. mondta…. efféle nincs te atyaúristen…miközben nem hitte el hogy mi is megesik itt most vele……Azzal kihúztam belõle még dagadt testrészemet, majd melléjük feküdtem…. Uhhhhh ez agyba-főbe jó volt,és agyba-főbe jól tudjátok hogy mi kell az embernek…..de most már igazán elég volt mondtam…..Muszáj pihennem egy kicsit, ha akartok még belõlem elõbb pihenjünk egy kicsit. ……Mondogattam mihelyt Kati kiment, mi Enyvel feküdtünk az ágyon abszolút meztelenül és fesztelenül…..Félig cirka aludva nyílt szemmel……Eny alatt simogatta hátam ujjaival………
– Pihennem kell egy cefetül mondtam……Még mit nem…. hangzott el …..Fel néztem és ott állt Kati és Párom……. tõk meztelenül……. Állt és nézett minket, ahogyan ott feküdtünk az ágyon. Ekkor leblokkoltam…….LEBUKTAM…… erre jött felmászott az ágyra, mint egy kis cica úgy tekergette a csípõjét és alaktalan derekát, olyantájban egy mozdulattal erre kerekedett és 69.-es pózban helyezkedett. Picit húsos, kopasz, punciját számhoz tette, becsületesen mozgatva popsiját, megmarkolta továbbharapózó félben lévõ testrészemet, amit akkora imádott keze végett tartani. Érzéki csókot jelenlegi rá, majd megpofozta makkom, hogy azáltal fájdalmat okozzon……. Büntetést érdemelsz!!! ….mondta… agyba-főbe rossz voltál ,megdugtad a tulajdonképpeni barátnõm? Te ember állat?!!!- szóbeli Isteni testrészemhez….. Mellékesen megjegyezte –Hogy MIÉRT nem bírtunk várni?? ..— Halkan nevetett szleng és a hímtagomat, finomat szájába vette. Szopogatta a végét, tudta, hogy betegséget okozott az elõbb azáltal nekem. S így kezdete elkényeztetni. Amíg Katiék mellettünk voltak. És csak nevettek párom elõbbi megjegyzésként. Hozzá fûzve, hogy nem csak én vagyok a hibás, ám ehhez õk is kellettek és kelletették magukat…. Enyhítve büntetésemet. Meg akarták magyarázni páromnak. És mibõl gondoljátok, hogy veletek már végeztem cafkák??…… Gondoljátok át, ha õt szeretem, és ezt csinálom, vele akkoriban veletek mit fogok majd csinálni????………… Tette fel a kérdést…Gúnyosan…picit nevetett, majd…folytatta….
Már önmagában attól, hogy így reagálta le a dolgot, akkora felkorbácsolta a idill vágyat bennem, hogy nem bírtam magammal. Benedvesítettem punciját és megfordultunk. Õ elõre hajolt, hogy inkább belé hatolhassak tudta, hogy nagyon szerettem elöl2 vele csinálni. Szinte tüneményes formás kis segge, izmos, izmos apró lábaival, bájos vádlijával meg ismeretes õrjíteni. Finoman oda illesztettem falloszom barlangjához és csak köröztem a makkommal, azáltal teljesen felhergelve õt. Majd kedves nemes mozdulattal rátolatott a farkamra. Ezt követve akkorákat nyögött, hogy még odáig nem is hallottam ekkorát élvezni. Nem telt el pár perc és lankadatlan hullámzó mozgásának alapján én is közeledtem a beteljesülésem fele, ilyenkor párom fogta Katit és Enyt maga elé parancsolta, hogy feküdjenek elé. Most megkapjátok a büntetést. Mondta…..Miután nem ellenkeztek, így fokozatosan el kezdte õket ujjazni, mind a kettõt egyszerre. Elõször csak egy ,majd két ujjal . Amikor a harmad ujját csúsztatta és ütemesen ki-be és egyhuzamban mélyebben tolta beléjük. Hatása nem maradt el a két elrabol teljesen átlépet egy egyéb dimenzióba, a menybe terelte õket párom. A látványtól csaknem majd eldurrantam. Te jó ég, én és kukkol ilyen elragadó teremtmény. Ez maga a éden és az angyalokkal vagyok körülvéve. Ezt csak fikció biztos álmodom. Túl szép, hogy igaz legyen …ilyen gondolatok cikáztak agyam legmélyén.
De párom ezt érezte és leszállt a lóról……. Megfordult és elkezdte szájába venni becsületes testrészemet, ameddig Kati és Eny bensőséges puncijukat izgatták. Mondtam nekik jöjjenek mellénk. Párom szájával gyöngén ütemesen folytatta dolgát tudta, hogy miképpen kell csinálni, hogy az õrületbe kergessen és apránként emelje vele vágyamat. Kati és Eny ámbár mellettem 69.es pózba folytatták. Én is segítettem nekik mihelyt egyik nyalta a másikat én gyengéden ujjammal segítettem. Elõször Kati tüneményes testrését, majd megfordultak és Eny következett. Nem kapkodtuk el a dolgot. Teljes volt számunkra a pillanat. Mindenki tömegével nyögött, szuszogott, zűrzavaros és a kéjtõl harsányan vette a levegõt, ami csak izzott körülöttünk……….. Ekkor párom már nem bírta tovább. Maga alá parancsolta Enyt, hogy nyalja cicusát. Kati megmarkolva farkamat el kezdte szájába venni én magamra húzva punciját izgattam, nyaltam és seggébe ujjamat alattomban izgattam.. Kati a zacskóimat úgy szívta, szunyókál ezt csinálná alkotóelem nap, majd pár perc alapján oda vezette párom hüvelyéhez illesztette azt és belökette velem. A MENNYEKBEN VAGYOK. Gondoltam. Õ is így volt vele, mert azzal csiripcsup adag testnedv hagyta el barlangját. Ekkor párom kihúzatta velem szerszámomat hüvelyébõl, megfordult és azt akarta, hogy a seggébe rakjam. Az elõtt még soha nem raktam be neki. Egyszer próbáltam, de nem engedte mondván, hogy van egyéb elégedjek meg azzal…… na de most a abszolút gyönyörben…. el kezdtem a feltárni párom ánuszát, fokozatosan nyaltam és ujjammal egyhuzamban beljebb hatolva tágult duzzadt apró popójának bejárata. Mikor már kellõen be volt izgulva, Kati egy nagy adag nyállal biztosította farkamnak a bohém behatolást. Fantasztikus fény volt abban a szûk segglyukba behatolni elõször, csaknem egyetlen hajlíthatatlan nyomással elnyelte párom elülső felében testrészem. Sikított vonaglott szüntelen orgazmusok közepette ki-be jártam benne rudammal. Egyszer abszolút kivettem majd elmerítettem benne, majd elejétől és elejétől megismételve ezt egyből lábai nem bírták már a rezgést, és megereszkedett én meg úgy pumpáltam belrébb és beljebb, a kéj és lanyhul együttesen juttatták el a csúcsra. Éreztem nekem sem kell már sok és el is akartam már menni. De ilyenkor Kati és Eny is kitolta formás, kerek, mn és fn popsiját jelezvén, hogy õk is vágynak az afféle törõdésre. Azzal kihúztam páromból a szerszámot és Kati csapadékos puncijába tolva benedvesítettem azt, majd leszámítva seggébe csúsztattam.. S alatt Eny popsiját is izgattam. Tudtam neki finomabban kell csinálni, ugyanis nem volt annyira tevékeny a buja élete, mint nõvérének. Közben Katit iramosabban kezdtem lökni testét. Enybe elõször csak egy ujjal, azt kettõt merítettem el beesett feszes seggébe. Sikított vonaglott éreztem, hogy nem kell neki sok egy ismételt orgazmushoz, afelől kivettem Katiból testrészem beletömtem Eny seggébe, amitõl õ hamarosan megvadult, úgy mozgatta a seggét, mint akármi pornósztár, nem tartott ideig-óráig újabb élvezett csiga következett be. Pár szekundum múlva megereszkedett elõttem. Kivettem szerszámom és újra párom ragyogó nyílásába helyeztem el, majd újra popsijába tettem így fölváltva elégítettem, amitõl egyfolytában rázkódott. Teste hullámzott, gerincén fel alá futkosott a meleg…. s alatt Katit hüvelyét és ánuszát tömegével izgattam. Neki sem kellett sok sikítozott nyöszörgött, nyögdécselt a kéj abszolút hatalmába került… elégszer is elment. Szinte tocsogott az ágy a kéjnedvétõl. Közben párom is egyhuzamban jobban élvezte elsõ anális közösülésünket. Hirtelen kiszállt belõlem, újra lefektetett az ágyra és 69-es pózt vettünk fel. Ezt nem megeszem a sapkám el a párom a fejembe lát pont ezt akartam kérni tõle. ………..Akkor jöttem rá, hogy esetleg bármilyen bájos egy Nõ beadja a kulcsot alak stb, de aki tudja, hogy mi kell, partnerének és szeretik egymást, azt meg kell becsülni és egy-egy hibájával elfogadni….. …
Miközben a két test azonosul és megszûntek a határok újra felkelt párom és lovagló pozíciót vett fel. Isteni mellei, csaknem peckesem meredtek felém. Szemébe néztem láttam a abszolút extázis hatása keresztül van, abszolút elengedte magát. Testét könnyûnek érezte, mint lehullott alacsony rózsaszirom úgy tekerte testét levegõben. Akkor szemébe néztem és mondtam neki…. Szeretlek Drágám ……Imádlak …A tiéd vagyok ..És a tied válaszolta, olyantájban csókoltam mindenét. Melleit, nyakát, álmélkodik fülét, harapdáltam. – Lassan jövök .-mondta párom…. súgta a fülembe. Közben harapdálta abszolút magával ragadott nem is tudtam koncentrálni Katira és Enyre. Hirtelen el is felejtettem, hogy õk is vannak és törõdni szükségeltetik velük. De nem számít meg oldották nélkülünk is szüntelen 69.-ben voltak és ujjazták egymást. Páromnak sem kell sok éreztem, azonnal elkezdtem ütemesen, fokozatosan nagyokat lökni, hogy minél egy ponton érintsem, hüvelyének belsõ falát. Hatalmas nyögések rángatózások alapján szinte megvonaglott a teste, megfeszült… azáltal lepattant rólam és a testemre élvezett. Csak úgy folyt ki belõle az tüneményes nedv. Gyönyörû látványt hosszadalmas nem hiszem, hogy ez velem történt meg. Gyorsan felkeltem és testnedvének egy-egy milliliterjét kiszívtam belõle, alatt finoman masszíroztam melleit, amitõl egyhuzamban jobban megkeményedtem.
Oda fektettem magam hozzá a szemébe néztem és újra mondtam neki, hogy csak õt szeretem ezen a világom. – Válaszolva…..Tudom……. Meglepõdtem, hogy így reagált azok után, hogy az elõbb a tulajdonképpeni barátnõjével meg régebben a húgával voltam csaknem egész este. Többszöri orgazmusokat élve át velük. Mire kimondtam Kati és Eny is oda csúszott és mind a hárman azt mondták, hogy ez a 30. születésnapi ajándékom.
Abban a percben könnycseppek hagyva el szemem sarkát… a lányok nem ezt a reakciót várták. Tudom, csak afelől érzékenyültem el, mert hálás vagyok, hogy efféle megértõ a párom, és megértõ barátnõi vannak, és hogy teljes a barátnõivel és õk belementek ebbe. Tudta, hogy alattomban ezt szeretném, hogy egy alkalommal hármasban csinálni a tulajdonképpeni barátnõjével. A hab a tortán Eny volt, nem számítottam rá hogy õ sem fog ellenség állni……….. fõleg úgy, hogy nem is ismerjük egymást. Mondtam nekik.
Nem telt egy jelen Kati megfogta hímtagomat és azt mondta… hát akkoriban ne hagyunk magunk alapján félmunkát, és azáltal lassan szájába vette. Finoman a tõle már jól mindennapi technikáját követve…. elõször elnyelte teljesen, majd kiengedte játszott a makkal nyelvével. Teljesen befejezett lettem tõle… még nem volt elég??? –Kérdeztem és jött a felelet Eny-tõl…. – Nem! Arcán erőtlen és fáradtság cakompakk voltak jelen. Abban a másodpercben felállítottak minket és kivezettek a nappaliba. Eny elõrehajolt a székre és abszolút széthúzta Isteni puncijának nyílását… ezzel abszolút betekintést nyerve. Tudtam mit szeretne, oda léptem elébe s gyöngén felnyársaltam magamra, fülét harapdáltam, nyaltam hajánál vminél húztam magamra ettõl még inkább bevadul, rángatózott nem is tudom, hogy ki kefélt kit? Egy jelen múlva kirántotta végtagomat és a seggébe tuszkoltattam. Minden cella lökéssel ismételt hullámot keltve testébe. Üvöltött, kiabált, sikított, nyögött a gyönyörtõl. Hirtelen megfordult és újra felugrott rám, összekulcsolva beszáll rajtam, úgy kérte a klopfol magába. Megõrjített… az a kis 20 egyéves Nõcske úgy kefélt, mint akármi igazi szexistennõ. Teljesen megfeledkezve Katiról és páromról, de nekik sem kellett mondani mit is kell ekkor csinálni,,,De akkoriban jött az ismételt adag Eny testébõl. Mind kiszívatta velem, egy cseppet sem hagytam, hogy elhagyható vészen. Látván húgának ismételt ejakulását… Kati újra tûzbe jött. Most te jössz! –Mondtam neki…. Hasra feküdt kitolta a seggét és nyalni kezdtem megszólításként csupasz barlangját .Szép kis ajkai 1-2 cm.-re voltak kint ,szinte, mint a trombita úgy szívtam, nyelvemmel bolondozik nyaltam csiripcsup nagyajkait. Éreztem fáj neki, de nem hagytam abba. Tudtam neki is jó …hiába is fájt,ezt a vadságot akarta. Felálltam háta elébe léptem…- Kéred? Kérdeztem fennen oda hajolva füléhez..-Ohh igen…. Dugjál, basszál szét, kefélj meg, de úgy hogy lássam a csillagokat,azt csinálsz velem, amit akarsz….De csak MA…És vezényszóra elkezdtem ütemesen ismét Katit elöl2 kefélni… alatt párom elé feküdt szétterpesztett lóbál elé került és úgy nyalta ki meztelen punciját Kati. Miközben õt tömtem, meg mint a karácsonyi pulykát. Eny sem tétlenkedett párom alá ereszkedett már jól pénzt pozitúrába helyezte tüneményes testnyílását. Tökéletes látványt hosszadalmas a pillanat. Katit elöl2 elégítettem, õ páromat ujjával és nyelvével kényeztette, felette ámbár Eny tüneményes teste magasodott párom fölé… alaktalan mellei és végtelenül izgató „V” alakúra sima puncija, csaknem teljesen kinyílva tocsogott a nedvességtõl… Abban a percben éreztem, hogy efféle pillanat termett sok az szereplő életében és csekély ember életében van meg…… Sajna… és jól meg kell õriznünk e pillanatokat. Nemsokára meghalva páromat, s látom termett sok hátra neki elkezdtem gyorsabban Katin mozogni, erre mennél gyorsabban mozgattam csípõm, õ exponenciálisan mozgatta csípõjét egy-egy irányba, és hangosabban nyögött, majd élvezett el és borongós le. Páromnak sem kellett sok az ismételt csúcshoz, afelől Kati helyére mászva belecsúsztattam szerszámom. Nyögött és nyögött, mint még soha. Kevés, de hajlíthatatlan pumpálás alapján tejesen elélvezett. Kirántottam szerszámom belõle és hagytam had folyón belõle a angyali manna. Gyorsan fogtam Enyt hátára fektettem a kerevet háttámláján és állva kezdtem el megdolgozni tébolyító testét. Finoman és érzékien hatoltam belé, mihelyt feltette lábait vállamra. Így a legtökéletesebb pózt produkálja, heverő elõttem mellei körkörösen mozgott, egy-egy egyes lökésem hatására, egyből nem vmitől jól anyajegy csapott kezével, de direkt…. Ezt azért, mert megerõszakolsz te ápolt állat……Fûzte ha repülni tudna mosolygott, majd hátradõlve kezét hátranyújtva megmarkolta a kanapét, hogy ne csúszón el egy-egy egyes taszítás hatására…..,ezáltal még inkább meg szerettem szánthatnál rajta õt büntetni. Finoman csókoltam nyakát és vállát, egyszer-másszor visszacsókolt és hozzátette, hogy nem alma ez a kis program…. nevettünk szleng és elkezdtem szörnyű tempóra kapcsolni. Falloszomat teljesen leszámítva majd elmerítve egyszer- kétszer, meg is lett a hatása e mozdulatoknak…. csaknem spriccelt belõle a kéjnedv, majd aztán visszatettem és elejétől gyorsan mozgatva csípõm elejétől kirántva, ismételt adag nedv hagyta el megszólításként kis nyílását. Eljuttattam ötször vagy hatszor így a csúcsra –Kérdeztem tõle hány ízben szeretnél még így elmenni. Azzal csak azt válaszolta..- elõbb fogok én elfáradni, mint „Õ” …teljesen felizgatott azáltal a kijelentésével. Éreztem nem kell sok nekem sem, letérdeltettem én elé… Miközben szájával kényeztetett, a többiek is magukhoz tértek. Eny hozzá csatlakoztak hárman szopják, nyalják hímnemű büszkeségemet, alatt Kati ánuszomat masszírozta, ettõl még nagyobbat rándultam, gerincemet által járva a békés érzés.—Nocsak.—mondta…. Te is érezted ezt? … Jó nem?- Kérdezte Azzal gyöngén felnyomta jegy úját seggembe és el kezdte masszírozni a prosztatám belülrõl….Nem kelleti magát sok, akkora feltüzelt, hogy fogtam és elélveztem. Teli mind a hármójuk száját. S alatt Kati csak masszírozott elöl2 …egyfolytában spricceltem az értéktelen magomat beléjük. A csiripcsup extázis alapján én is összeestem a padlóra. Oda csúsztam párom mellé. Puncijuk nedvét éreztem mindenhol, tócsákban álltak…. a gyakori ejakulációiknak cifra hagyatékai. Nem törõdve talpraesett lévõ nektármaradvánnyal részletesen vad csókolózásba kezdtünk. Közben Eny és Kati megront szopogatták makkom és nemi szervemet. Mindent felnyaltak szépen, majd ezt követve az ölembe hajtották a fejüket és beszélgetünk egy kicsit, de jól-rosszul nem tudtuk befejezni, mert együttesen elaludtunk a szõnyegen.
Másnap napkeltekor felkelve az elsõ gondolat, azonnal elmegyek boltba, hogy mire visszatérjek, még aludjanak és reggelit tudjak készíteni a Hölgyeknek……. elmentem megfürdeni, mert így nem mehetek ki az utcára. Beálltam a felhőszakadás alá és tusolni kezdtem. Egyszer csak alkalom az bejárat és bejött Kati…- Na engem nem is hívsz be? Kérdezte a kis vigyort követve. De gyere, csak van itt kitart hely kettõnknek is, érezd magad fedél mondtam.
Testét bekenve finom, bársonyos bõrét abszolút belepte a hab. Egyszer-kétszer elõre hajolva popsiját oda – oda nyomva hozzám, így mosta meg lábai, térdét, bokáját…. mihelyt édes kis barlangja csaknem szétnyílt elõttem. Szemérem ajkai kettényíltak, kis ajkai ezt követve, barlangjának bejárata azáltal teljesen szabaddá vált. Majd szexisen lehajolt. Párszor ezt megtette, majd erre fordulva megkért, hogy mossam meg hátát is, mert oda nem ér el a keze. – Persze természetes… Válaszoltam. Gyengéden elkezdtem felvinni hátára a tusfürdõ géljét. Hátát kenegetve Idõnként elõre tolva kezemet, mellét is elejétől be-bekenve, hogy újra lázba hozzam õt. Majd elragadó seggét is részletesen érzékiesen bekentem, gyöngén alányúlva hüvelyének bejáratát is elérve azáltal egyszer-kétszer. Éreztem, hogy most már nem csak a víz nedvesítette meg punciját. Nem is tudtam leplezni már, hogy nagyon élvezem, hogy ezt tehetem vele. Mindig is szerettem ezt a játékot itt ûzni, mert az éjjel-nappal is csak ugyanazonképp végzõdhetett. Kati megfordult. – Na mi van nagyfiú… mi ez itt? Csak nem szleng a helyzet? – Kérdezte. Ó dehogyis nem!!… válaszoltam. Azzal fokozatosan lehajolt és a szájába vette farkam és érzékien elkezdte szopni. Ekkor már nem hittem el, hogy igazán van ilyen, vagy csak álmodóm. Úgy szívta, mint akármi csecsemõ szleng az anyatejet. Közben leverettem vízzel testérõl a habot. Felállítottam én elé, beszáll felraktam a falra és el kezdtem fokozatosan kinyalni simára sima punciját. Kéjesen nyögött…. de csitt nem akarta felkelteni a többieket szerintem, csak magának kitervelt most. Kati megfogta a fejem felhúzott és kérte, hogy ujjazzam meg. Több sem kellett, elkezdtem gyöngén körbe puniját izgatni, majd egy késõbb kettõ utoljára három ujjammal. – Imádom ezt termett ennél jobb…….. Mondta. Vadul csókolóztunk a víz alatt, eszméletlen, hogy nyelte el puncija az ujjaimat. – Jó?? – Kérdeztem tõle….. Igen… Válaszolta, azáltal kivettem kezem puncijából, felemeltem magamra átkulcsolt lábaival és rácsúszott hím tagomra. Imádok víz keresztül kefélni. Mondta csitt fülembe. Itt éjjel-nappal el tudom én engedni…. Igen? – Kérdeztem. – Mindenhol? Következõ címez tettem fel. Igen, mindenhol. – Válaszolta. Azzal megemeltem és falloszom seggébe helyeztem. Kezével átkulcsoltattam nyakam, és elõre hajoltattam, hogy meg ujjazzam, mihelyt seggét erõszakolom. Egyszer csak elkezdet zilálni, teste megfeszült majd megviselt és ismét megfeszült. Fokozatosan futott által gerincén a meleg, mire egyhuzamban gyorsabb ütemben ereszkedett fel s alá hímtagomon. Finoman leszállt, majd elõrehajolt, hogy most elöl2 hatoljak belé. Finoman odahelyeztem hüvelyének bejáratához makkom és hagytam hadd csússzon rá. Hatalmas hímtagom egybõl bevette a puncija. Néha ki kihúztam és megcsodáltam a vigyáz gyöngyözõdött kéjnedvét majd egyből tövig benyomva ismételt és ismételt rángások követték. Megfordult majd mondta feküdj le. Azzal lenyel fogadva lovagolni kezdett rajtam. Melleit gyöngén masszíroztam és ajkai közéje néha bedugtam az ujjam. Az is úgy szívta szunyókál a szerszámom lenne. Nem kellett sok idõnek eltelnie, hogy ismételt orgazmuson essen át. Nemsokára jött is a várt tragédia lábai csaknem kocsonyaként reszkettek alighogy elélvezett. Összeeset elém mászott, és csak masszírozta bensőséges punciját és nézett, ahogyan ott álltam….Nem hagylak csak mondta és gyöngén szájába vette férfiasságom és fokozatosan szívogatni kezdte azt .Fokozatos begyorsítás hallatára elkezdtem én is a fenék felé menni. Ütemes kéz mozdulataival csaknem a menyben éreztem magam..Mindjárt jövök mondtam neki…… Nem telt el sok idõ, mert jött párom és Eny is. Én megálljt parancsoltam, hogy termett itt egy hely. – Nem probléma…. azáltal párom és Eny kihúztak nem törõdve, hogy által csöpögtem a szobát.. Lelöktek az ágyra, párom a szájával kényeztetett, míg Enyt számmal és ujjaimmal kényeztettem. Kis idõ múlva Kati is összeszedte akklimatizálódik és csatlakozott. Párom cicusát kezdte el nyalni és izgatni. Annyira jól sikeres ez, hogy párom abszolút megvadult és egy mozdulattal belém ült, háttal nekem és Kati technikáját alkalmazva fel leugrált rajtam, mihelyt Kati párom punciját szívta, dörzsölte csiklóját és egy idõben szerszámomat, heréimet izgatta nyelvével. Ki-be húzva páromból férfiasságomat, alkalomadtán tövig bekapta és egy nagy adag nyállal visszatömte azt páromba. Aki ez alatt még inkább rá ismeretes csúszni a meredezõ falloszomra. Isteni fény volt. Már acogat a menyben jártam ilyenkor párom leugrott rólam, hogy elmélyed a váltófutás botot Enynek. Kész élvezet mondtam. Gyorsan megfogtam Katit, hogy térdeljen fölém.
Egyszerûen csak valamikor ádám nőtlen korában mondott, hogy ez a bevált mód itt nálatok?!!! És nevettünk egyet. Közben Eny úgy ugrált rajtam, mint akármi rodeó bikán. Köszönhetõen nekem és páromnak, aki seggét épp középsõ ujjával izgatva ütemesen ki-be tolva azt egyhuzamban feljebb. Zilált harsányan és lassan nyögdécselt, mint akinek fájt, de nem hagyta abba, sõt még extrafokozatra is kapcsolt. Derekával akkora köröket irt le, hogy egy alkalommal kétszer azt hittem letöri rudamat. Nem kelleti magát sok, hogy elmenjen, egyből jött a gyanítható hatás. Párom ilyenkor már csak magának akart. Mivel a egyéb két versenyzõt legyõztem, afelől kívánhatok egyet? – Kérdezte…..Mi sem természetes, állok rendelkezésére hölgyen. – Mondtam szemében. S a fülembe súgta, hogy fejjel lefele akarja szájába venni a szerszámom….Istenem nem hittem a fülemnek. Azzal felkaptam és fejjel lefele ráeresztettem falloszomra. Lábaival körbefogta nyakamat hozzászorítva barlangjának nyílásához. – Nyalj. Szívd Mondta.
Fenséges alapállás volt ez… a nézõközönségnek is tetszet. Kis idõ multán letettem párom és elöl2 hatoltam belé. Egyre feszesebb ütembe tolta seggét felém, mire egyhuzamban nagyobb lökésekkel küldtem a ég felé kedvesemet.10 perc múlva a fáradtságtól összerogyott. Miután felszabadultam elkezdtem a csajok fele menni, hogy most jobb lesz abbahagyni a esti elõtt, mondván kell egy kis kisugároz bevinnem. Eny erre jött és a fülembe súgta …..Mi van azt hiszed mi nem kérünk ebbõl a pózból?……..Kacsintást követte ez a kijelentés, majd felugrott a nyakamba és bájos lassan fejjel lefele ereszkedett rá a „botomra”. Közben az szűrdolmány lábával nyakamat fogta a másikat 90.fokkal kinyújtottal így abszolút vízszintesen kinyújtva azt (( Így késõbb kiderült Eny- …gimnasztikai sportot ûzött. 13 évig.) Profi volt……..)) Így vminél rálátásom fondorlatos a csodásan rendkívüli puncijára. Ezen abszurd utazás egyetemes részlete látszott testén, hogy nem ma kezdõdött ez a sport. Hamvas nap barnította bõrén, amelyen fájdalom izzadság cseppek és hüvelyének váladéka elegyedett el combjain, s alatt a esti napsugár villant meg rajta, ami beszûrõdött az ablakon. Izzadt testének és puncija látványától egyszerûen még inkább feltüzeltem magam. El kezdtem álmélkodik megtölteni szerszámommal, alatt egyre gyorsabban szívtam csiklóját, õ ráfeszített lóbál nyakamra. Szinte garatig nyelte le. Kezdtem fáradni, hogy tartanom kellett Enyt. Így ellenkezőleg finom mozdulattal a kanapéra vittem és az ágyra tettem testét…. elõre tolva testsúlyom ráhelyeztem és belehatoltam hátulról. Kettõ-három hajlíthatatlan lökés alapján kellõen kitágult ilyenkor letettem a föl gyertyaállásba és én háttal falloszomat hátrafeszítve lefele irányban beletömtem és így tornáztam befelé hímtagom, mihelyt õ körkörösen tekerte a csípõjét ezzel régebben fájdalmat okozva. Ezt meglátva ütemesebben el kezdte keresni, hogy hol vannak, azon pontok ahol nekem fáj és csak ott mozgott… Mi van élvezed ha nekem fáj?..- Kérdeztem ….Igen te is szenvedj… – Mondta erre. Megnyalva száját, majd spárgába széttárta lábait. Végem volt, fel – felidézve a tegnapot….. kéjelgése abszolút feltüzelt. És azáltal a pózban csaknem nem is láttam még ilyen, hogy akárki ennyire alakítható légyen, mint ha akármi gumibaba lenne, akinek nem is fáj az efféle testtartás sorozat. Megfordítottam hasára fektettem és fekve toltam belé farkamat. Kezemmel ámbár egy idõben melléhez settenkedtem és bimbóját lágyan masszírozni kezdtem. Seggével egyhuzamban ütemesebb ritmusra váltott, nem kellett sok neki tudtam, azáltal 5.ik sebességbe kapcsolva pumpáltam Enyt. Fenséges fény töltötte el agyamat és egészben szerintem Enyt is ,mert mind a ketten jajgattunk, Szûzanyámtól az Atyaúristenig mondtunk mindent, amivel ki lehetne fejezni ezt a mámort….nem hiszem, hogy akadna kedves szó arra, amit akkoriban átéltünk. Tényleg azt hittük, hogy a mennyekben vagyunk mindannyian. „””egy beláthatatlan szeretkezésben, holott nincsenek határok, mert azokat már holnap este megszûntek és ledobtuk magunkról az morális láncokat, mint ahogyan a köntöst szokta az ember, ha fürdeni megy. Itt már szó sem volt errõl ez „szeretett-mûvészet” volt. Adtunk és kaptunk másiktól, ez igazán meglepetés party volt és együttesen fõszereplõk vagyunk. (Ezt a gondolatmenetet elmondtam a Csajoknak is…. Az mondták, ha ezt meg írod akkoriban tõlünk engedélyt nem kell kérned…. meg ez igazán az igazság. Válaszolta Kati.””Szín koszos szeretett volt. És régebben is a mûvészi oldalát palléroztuk. nem egyszerû kefélés egymásután volt ez. Nyugtázza azzal.

Mi alatt az ágyon épp a delíriumban jártunk és egyhuzamban jobban folytattuk Enyvel. Éreztem ,hogy nem kell sok, hogy örökre elszálljunk mindketten, ütemesebb lökések hullámai alapján Enybe engedtem ékességem zálogát. S alatt nem hagyva ott , pumpálva õ követett engem…- Fantasztikus kis csaj vagy, agyba-főbe tudod hogy mi kell egy férfinak, akárki is lesz a párod irigyelni fogom…… mondtam fülébe halkan aztán puszilva nyakát, hátát bájos lassan kicsusszantam Enybõl hagytam had csöpögjön ki nektárom belõle. Kati oda csúszott testvére puncijához és bájos lassan kinyalta puncijából a vége nektárt.
Párom hozzá fordultam és érzékien csókolóztunk.. Majd gyöngén halkan megjegyeztem…….”Szinte patakokban származik rólunk az verejték és más biokémiai anyagok összessége. Te Atya, Úr istenem….. itt szárad a Periodikuson Rendszer a házban. Mondtam, a lányoknak……erre torkukszakadtából, jó nagyot nevettek, csaknem könnyük kicsordult úgy nevettek kijelentésemen. Majd pihentünk kicsit. Feküdtünk vagy 1 visszaállít megint aztán pedig a tervezett esti bevásárlás jött. Gyorsan lefutottam a boltba elintéztem dolgomat. Majd elejétől lakásunkba vettem az utat. Meg reggeliztünk és elmentem megfürödni, de most magamra zártam az becsuk és úgy fürödtem meg. Végezve tusolással kilépve az ajtóból párom ál elõttem, megfogtam kezem és egy égető csókkal ismét….. Boldog születésnapot kívánt. Azzal kezemet megfogva behúzott a szobába az ágyra lökött magasröptű mozdulattal…. én ámbár értve a célzást háton vágódtam. Felém hajolva kezében selyemkendõvel szemem befedte. ….Lazíts…..- Szólt, elengedett és kezébe vette szerszámom. Finoman húzta le makkomról a bõrt és engedte vissza, csókolóztunk ajkaimat égető nyelvével részletesen benedvesítette, ajkaimat harapdálva ujját számba téve izgatott, majd előre masszírozta hímtagom és egyhuzamban több nyállal azt ellátva egyhuzamban csúszósabbá téve. Párom ilyenkor finoman rácsúszott szerszámomra és magasröptű lökésekkel kitágítottam hüvelyének méretét. Finoman mozgott rajtam, éreztem gyönyörteljes mozgásának egy-egy mozdulatát,nem siette el…. jó 10 percig csak léptet közben bensőséges cicusát simogatta, nedvesítette, csiklóját két ujja közéje véve izgatta akklimatizálódik és farkamat és heréimet masszírozta…majd megfordult és most átellenben volt. Mellkasomra helyezte két kezét és azáltal testsúlyát rám helyezve elkezdett ámokfutó iramban megbaszni engem. Nem tudta, hogy mozogjon mennél gyorsabban, hogy egyhuzamban több gyönyörben legyen része. Nyílik az ajtó, ilyenkor hirtelen Eny bejött, arrább mászott erre és punciját számhoz illesztette. Párom erre viccesen ráförmedt…. -Mondta, hogy várd meg sorod…. , nyögdécselése közepette. Eny vette a elhajt és nagy bánatára abba kellett hagynia, amire akkora vágyott. – Irigy dermesztő vagy….- válaszolva. És fullánkos módon nevetve elment…..-Most csak az enyém vagy!! ….- Jelentette ki kedvesem. Mindig is a tied voltam szerelmem….kis cezúra után……..párom megszólalt ………((közbevágva mondandómat)) meg ált teste, abba hagyva korábbi mozdulatát, és csak várt……várt……, mire megkérdezte ….Igen?? És?????????. Ja és leszek….Persze….. Természetesen……….- Válaszoltam szaggatva .És elmosolyodtam…..- Te szokatlan fasz………Úgy utállak………, jelentette ki. Azzal hevenyében szenvedélyesen megcsókolt és mintha alma sem történt szánthatnál rajta azzal a vad ütemmel folytatva előre kielégítését……………Kintrõl harsányan megjegyezte Kati, hogy EZ NÁLATOK AZ ELÕJÁTÉK???!!!. Azzal mi is jót nevetünk kijelentésén….. Tovább nem zavarva folytattuk barátságos légyottunkat párommal. Pozitúra- pozitúrát követve szerelmeskedtünk már egy jó ideje. Mikor párom újra a célterületre tévedt csiripcsup ováció után, csaknem rakéta meghajtó anyagként elhagyva testét a kéj nedv, beterítve testemet. Párom testét átfutó csontjáig hatol a hideg békés váltakozása, egyszersmind testének megfeszülés- elernyedés fázisát követve…. összerogyott és mellém feküdve pihent, s alatt rólam nyalta le a bensőséges testének békés kéjnedvét. Finom mozdulattal álldogáló hímtagomat masszírozta …beszélgettünk egy kicsit…Megköszöntem neki Születésnapi ajándékomat és megnyugtattam, hogy termett semmi baj csak téged szeretlek Szerelmem… nem kell balul éreznünk magunkat, hogy ezt tesszük. ….Tudom!!!. – Mondta Adott egy csókot.. Majd párom feltápászkodott és kiment. Kifelé csörte csak valamikor ádám nőtlen korában mondott…., hogy mehet a következõ………Nevetést követve alkalom az ajtó… majd becsukódik nem tudtam ki van bent a szobában. Csak sejtésem lehetett. Hirtelen magasröptű tollpihe anyaga ért testemhez és haladt orrom hegyétõl bájos lassan… azáltal is fokozva vágtam.. a hasamig. Majd hátra fel majd hátra szép fokozatosan lejjebb és alá egészen nemi szervemet. Ezzel izgatva fel teljesen. Biztos voltam benne hogy Kati az ….-.Csak õ esetleg ennyire kegyetlen….- Gondoltam. Fölém ereszkedett és gyöngén odatette mennyországának kapuját számhoz és hagyta, hogy belenyaljak……. Tudtam, hogy te vagy az Kati……Kis Hmmmmmmm Hagyta el száját..Reméltem is, hogy megismered. – Válaszolta vissza. Azzal megfogta továbbharapózó férfiasságom és fokozatosan verni kezdte. Közben bájos lassan bekente akármi síkosító anyaggal. Lassan behelyezte seggé

idézet

‎\\\”Levette a kabátomat, a ruhámat, meztelenre vetkõztetett, és ott az elõszobában, mindenféle áldozat és elõkészület kétségtelenül (az bejárat alatti résen befújt a csontjáig hatol a hideg szél, és arra sem volt idõ, hogy megbeszéljük hogy lenne jó, és hogy nem lenne jó), ott és akkoriban szeretkeztünk legelõször. Arra gondoltam, hogy jobb lenne, ha szólnék, hogy odatartja abba, keressünk akármi kényelmesebb betölt ….de alatt én is arra vágytam, hogy hatoljon belém, hogy legyen bennem …Lefektetett a földre, és belém hatolt, mielõtt ám nedves lettem volna, de a lanyhul nem zavaros önmagában ellenkezõleg, mert meg kellett értenem, hogy az övé vagyok, és nem kell engedélyt kérnie. … én is akarom, én is csak erre vártam … és én is azt akarom, hogy az csak az ösztöneinkre hallgassunk … A lehetõ leghagyományosabb pózban feküdtünk: én alul széttárt lábakkal, õ meg rajtam, bolondozik járt ki-be, ki-be, én ámbár csak néztem … hogy egy-egy pillanatot belevéssek az eszembe, hogy lássam, ahogyan megváltozik az arca, ahogyan a keze megragadja a hajam, ahogyan a leesik az álla harap, és belehel és csókol. Semmi elõjáték, alma cirógatás, alma simogatás, és alma finomkodás, csak õ bennem és én a lelkében …Erõteljes lökésekkel bevált2 ki-be, ki-be, expressz és lassított, egyszer-egyszer megállt, és õ is nézett engem, de nem kérdezte, hogy jó-e, mert tudta, hogy ez az kedves módja, hogy a lelkeink egyesüljenek. Aztán felgyorsult a ritmus, és tudtam, hogy a …végéhez közeleg, és azt akartam, hogy egyfolytában tartson, mert akkora jó volt – Istenem, amily jó volt – hogy akárki birtokolja a testem … Láttam, hogy azonnal elélvez, és agyba-főbe erõsen szorította a karomat. Egyre erõteljesebb mozdulatokat tett, és egy alkalommal csak felüvöltött … nem felkiáltott, nem harapott a szájába, ám üvöltött … Átfutott az agyamon a gondolat, hogy jószerivel a szomszédok is meghallhatták …, de nem mn és fn …végtelenül áldásos voltam, és elöntött a élvezet …Aztán rám hanyatlott a teste, és nem tudom, hány ideig maradtunk így, egymásba fonódva, simogattam a haját … és láttam, hogy lassanként magához tér, a keze gyöngén cirógatta a karomat, és ettõl az alkotóelem testemen felállt a szõr.\\\” (Részlet Paulo Coelho: Tizenegy perc címû regényébõl)

Vágyak amik jószerivel valóra válnak4

Van egy alapos vágyam ez nem történet,de szerintem más is van így! Szóval szeretnék egy barátnõt látszik ki a földből távon akivel amíg csak esetleg kettesben töltenénk az idõt,beszélgetnénk,nevetnénk és jókat szeretkeznénk! Jól éreznénk magunkat kettesben,minden szeretkezés egyhuzamban közelebb hozna bennünket egymáshoz.Mind ketten mindenre kaphatóak lennénk és kiélnénk a vágyainkat!Akár autonóm is de párkapcsolatban élõ is lehetne a vászoncseléd Debrecenbõl.Részemrõl a titoktartás és a szleng adott és elvárt! Ezen túl együttvéve megtennék hogy jól érezze akklimatizálódik velem! A viszony is érdekelne ki semmi se fér a fogára mivé alakul! Sok ember,nõ vagy személy álma az hogy jó szeretõ partnerre találjon.Remélem beválik mindenkinek,természetesen nekem is! Nagyon vágyom a kiadós,minõségi szexre!Sziasztok Imi Debrecenbõl

Éjszakai Járat

Történt még márciusban hogy egy este pár haverral elindultunk a pesti éjszakába.
Benéztünk egy pesti szórakozóhelyre és hát tomboltunk ittunk stb…
hajnali kettõ fele elfáradtunk és megbeszéltük hogy indulunk hazafele..
ki és értünk az éjjeli megállójába és szerencsére jött is a buszunk.. televolt ugyanis már sábesz hajnal volt stb.. egy-két megállóval késõbb üresebb lett a busz és megláttam egy csodálatos bolsevik hajú elrabol a busz végében(kb akkora 23 egyéves lehetett) a vele átellenben lévõ ülõhely tekintet volt ígyhát én le is csaptam arra a helyre. észrevette hogy próbálok vele szemezgetni de nem érdekelte.. majd alkalmilag hozzáértem a térdéhez a lábammal és elmosolyodott.. onnantól egy alkalommal egyszer szüntelen néztünk és mosolyogtunk egészen odáig amíg felállt és jelezte a leszállási szándékát. abban a pillanatban átfutott az agyamon hogy mi megesik ha leszállok aztán és megszólítom , de akkoriban abban az állapotban nem agyba-főbe érdekelt hogy mi lesz .. így hát aztán mentem majd megszólítottam és beszélgetni kezdtünk..Mártának hívták és 22 egyéves volt.. párpercel késõbb arra lettem apatikus hogy kb 3 kiebrudal lakom a megállótól.. így hát megkérdeztem hogy van-e kedve átjönni? csak mosolygott és mondta hogy igen van és megcsókolt… hazaértünk felvittem a szobámba és vetkõzni kezdett, gyönyörû átlátszó lány volt kis mellek látszik ki a földből vörös haj sima punci és az mellett egy csiripcsup tetovállás.. na gondoltam magamban ez egy látszik ki a földből este lesz.. énis levetkõztem majd fájdalom csókolózásba kezdtünk .. a farkam már dagadt õ ámbár rámarkolt és húzogatni kezdte én ámbár a punciját kezdtem simogatni.. cefetül késõbb a szájával kényeztetett de akkora jól hogy az kimondhatatlan ,, majd intéz cseréltünk.. csak úgy nedvedzett a puncija és csitt nyögött amíg a csiklóját izgattam.. majd bedugtam a péniszemet a szûk kis puncijába tövig és erre felnyögött kéjesen.. egyhuzamban hevesebben csináltunk a csípõje csak úgy ringatózott a farkamon rángatott karmolt és nyögdécselt,, éreztem hogy dédelget ha nagyon dugják.. cefetül késõbb elöl2 kezdtem tolni a elrabol aki csak úgy nyögdécselt hogy csináld még csináld még… majd újra pózt váltottunk és újra én kerültem alulra, úgy lovagolt mint aki semmi se fér a fogára hogy mi a feladata õ ám nagyon ismerete mit hogy kell az ágyban… fokozatosan jött az fény hogy el fogok menni , izzadtunk mint egy szaunában a mellbimbói hegyesen álltak markolászni kezdtem és amíg éreztem hogy nembírom előre leszállt és a kezével fejezte be majd mind le is nyelte . Ez volt életem szűrdolmány legjobb szeretkezése, amíg hasonlóan jövök haza átvirrasztott azt várom hogy amíg pillantom meg Mártát hogy acogat egy efféle jó dugásban legyen részem.