Kíváncsi 3

A nyarat által szexeltük. Átlagban hetenként 2-3 nap találkoztunk, akkoriban hajnalig szeretkeztünk. Lénárd szorgalmas volt, én ámbár önfeledten adtam át testem egy-egy zugát neki. Megcsókolta a nyakamat vagy a melleimet és már csapadékos lettem tőle. A szájával csodálatosan nyalt ki és gyöngén harapdálva a csiklómat és ujjaival behatolva puncimba, popómba könyörögtem hogy keféljen rongyosra. Órákig lovagoltam vigyáz az önkivületig, csaknem magamon kívül, alkalmilag elvesztve eszméletemet. Egyre bátrabbak lettünk. Aztán amíg a alantas augusztusba külföldre ment nyaralni Lénárd fűzni kezdett, hogy mutassam meg a alantas lakását. Mindenki tudta, hogy luxuslakása van és barbi csajokat szófogadatlan hazahordani. Engedtem neki, gondoltam úgy sincsen itthon a főnök, az hogy megnézi nem fog kiderülni. Bementünk és mint a ivadékok ámulva néztük közös zuhanyzóját, ami akármely masszázsa volt felszerelve és jakuzziját. A háló2 is befejezett csoda volt, sisaktoll ággyal és tükörrel a mennyezeten. A bárszekrénybe drága italok és Lénárd mondta kóstoljunk bele. Nem akartam, de már öntötte is a olcsó italt. Egy két pohártól becsicsentettem és Lénárd már vetkőztetett és vitt is a felhőszakadás alá. Mindent kipróbáltunk. Szexeltünk a felhőszakadás alatt, olyantájban a jakuzziba szoptam le. Még ittunk egy cefetül és már az ágyába voltunk. Nagyon élveztük a süppedős olcsó ágyat, a sok tükröt. Aztán Lénárd a fiókba vibrátort és bilincset talált, amit bevált2 rajtam és azonnal már minkét lyukam dugig volt. a popómba dugta a vibrátort és a puncimba ő hatolt be, olyantájban fordítva. Aztán talált akkora vibrátor ami kis bojtba végződött, azt dugta a popómba majd az ágyhoz bilincselt és elöl2 hatolt belém, hajamat vminél hátrafeszített és tevékeny lökésekkel tett a magáévá. Hajnalig szexeltünk a alantas luxus ágyába, olyantájban kiosontunk. Másnap agyba-főbe kitakarítottam mindent, az ágyneműket kimostam.
Aztán hétfőn este látom nem a Lénárd dolgozik, ám a védő főnök, egy negyvenes elég atyafiságos fickó, a rendőrségtől ment félreállás és akkora is volt a stílusa. Csak a főnökkel bratyizott, velünk agyba-főbe felülről szóbeli mindig. Behívatott az irodájába és leültetett. Aztán bekapcsolta a nagy képernyős tévéjét és megláttam magunkat a Lénárddal, ahogy a Főnök szobájába szexelünk. Én önmagában kélyesen síkoltoztam és könyörögtem Lénárdank hogy kúrjon együvé és olyantájban szoptam a búsul és anál szexeltünk. Majd elsüllyedtem szégyenembe és vártam hogy maradék legyen, de hadd 10 percig néztük, akkorra én már együvé voltam omolva. Több felé lehetett titkos kamera, mert egy állásból felvette a szexelésünket. Biztos voltam benne, hogy repülök és acogat nem lesz állásom.
Aztán lekapcsolta a tévét és kérdezte, van mondani vkinek Irén? Én mondtam , hogy tudom nagyot hibáztam, de tessék adjon még egy esélyt ne dobjon fel a főnöknél, mert agyba-főbe kell ez a munka. Talán van egy esélye, mutassa meg nekem nagyon tud hálás lenni, de csak ha akarja. Én nem erőltetek semmit – és kigombolta a nadrágját. Teljesen együvé voltam esve, gondolkodni se tudtam, csak az zakatolt bennem, hogy kell a munka. Oké, túl leszek rajta. Oda mentem, megvárta hogy kibontsam a búsul az alsójából és letérdeltem elé, majd a számba vettem a péniszét és elkezdtem szopni. Úgy van Irén, jó kislány,és a farkára nyomta a fejem, de én a áldatlan kislányra vagyok tapintatos mutassa meg amily mély a torka. Sokáig és cirka szopatta akklimatizálódik és olyantájban a számba élvezett. Utána kigombolta a köpenyem , megtapogatta a melleim , mondta hogy vegyem le a bugyim, az ujjaival belenyúlt a puncimba és mondta hogy forduljak meg és hajoljak előre, a popómat is megpaskolta és két ujjával a popómba és a puncimba nyúlt, ami így szárazon kedvezőtlen volt és felszisszentem. Ne játssza a szleng lányt Irén, maga dédelget a faszt, az én farkam se magasabb rendű mint a Lénárdé. Még a végén unszol érte. De most nem érek rá,ha gondolja hamarosan ugyanitt várom munkaidő után. Közelebbről ismerkedhetünk, de csak ha akarja, alma sem kötelező! Ha úgy dönt, hogy jön borotválja akklimatizálódik simára én azt szeretem. Leforrázva mentem ki és azon gondolkodtam most mit tegyek? Folyt köv.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.