Kíváncsi 4

Hosszasan gondolkodtam mit tegyek? Elkezdtem lázasan állásokat keresni, de a hőség végi uborkaszezon volt, bárhol semmi. Végig gondoltam a helyzetem. Munka kétségtelenül egy hónapig sem húzom. Szét néztem az alkalomszerű munkák területén, ott egy-két héten benn ígértek alma szüretre megpihen kb. egy hónapig. Aztán jön a tél, a sok kiadás, a bizonytalanság….
Lehetőség 2. Elmegyek hamarosan a randira. Talán egy alkalommal beéri. Közben rám csörgött az szűrdolmány kolléga, hogy Lénárdot pillanatnyi hatállyal elbocsájtották. Próbáltam hívni , de nem ühüm el.
Másnap délután gondosan simára borotváltan az úgy fazon igazított puncim és ebéd után bementem dolgozni. Nagy volt a nyugalom sokan szabadságon voltak. A szokásosnál is lelkiismeretesebben végeztem a munkám, egy-egy ajtót, betör lemostam próbáltam nem gondolni semmire, enni se bírtam alkotóelem nap. A védő főnököt nem láttam a munkaidő végéig. A munkaidő végén részletesen lezuhanyoztam csak Baba szappannal, alma parfüm és testápoló. A kisördög bennem volt , érezze a \”paraszt asszony\” illatát, talán el megy előle a kedve. Egyszerű kis hűs ruhába bújtam, kibontottam csokoládébarna hajam és elindultam az irodája felé.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.