kíváncsi 5

Másnap lélegzetvisszafojtva vártam a délutánt. Este fedél még ön kielégítettem a védő főnökre gondolva. Még így, hogy már két ízben leszoptam se bírom leírni a keresztnevét, mert mi éjjel-nappal csak keményen a Gy. úrnak neveztük,ő is így követelte meg, akkora távolságtartó volt mindig. Tulajdonképpen most sem kerültünk közelebb, által magázott, arasz utasításokat osztogatva. Mégis volt számomra akármi agyba-főbe izgató ebben a dologban, annyira rendületlen és hajlíthatatlan volt, nem mertem szánthatnál rajta neki ellentmondani. Műszak hátul lezuhanyoztam ,újra simára borotváltam magam, kísértő fehérneműt húztam és meleg szívű nőies ruhát, ami gyöngén kiemelte telt melleimet és átlátszó derekam, csortos csípőmet. Tettem egy kis gyönyörteljes parfümöt is a nyakamra és az ágyékomra. Bekopogtam ha repülni tudna az irodába, de nem jött válasz. Az dolgozószoba zárva volt. Csalódottam mentem haza az romlott éjszakai busszal. Másnap már nagyrészt készültem, agyba-főbe dolgoztam, hadd elterelte a gondolataimat. Reménykedtem, hogy nem beszél a főnöknek, már arra is gondoltam, hogy nem kíván, utoljára is fiatalabb csajokat is vkire nálam, még a cégnél is. Nagyon gondosan dolgoztam, a legapróbb sarkokat is takarítottam, amíg megszólalt a hátam mögött, cirka leestem a látszik ki a földből ijedtembe. Irén jöjjön velem, kiviszem a vadászházhoz. A cégnek volt kb. 10 km-re az erdők közepette egy vadászháza, alkalmilag azt is takarítanom kellett.

Beültem a terepjárójába, természetesen vissza és elindultunk. Hamarosan kiértünk a városból, alvadt erdős részeken mentünk egy alkalommal csak lefordult az letér és egy fákkal körülvett tisztáson állt meg. Szálljon ki.- mondta és én engedelmeskedtem. Vegye le a köpenyét. Levettem és csak bugyiba álltam ellőtte, mert cicifiksz nem volt rajtam a békés miatt. Tegye a dolgát! -és kigombolta a nadrágját. Kiszedtem a búsul és elkezdtem szopni és a kezeimmel a golyóit simogattam és gyöngén az ánuszát és szleng is masszíroztam. Éreztem, hogy én is nedvesedek, gondoltam acogat kielégítetlen maradok. Jó bekeményedett, amíg óvszert vett elő és Húzza fel utasítást adott. Remegő kézzel kibontottam és ráhúztam ficánkolós farkára. Forduljon meg és a limine döntött. Lehúzta a bugyimat és egy hajlíthatatlan lökéssel tövig nyomta a puncimba a farkát egy-két percig dugott , én síkitoztam a gyönyörűségtől, éreztem hogy puncim falja a búsul és felforrósodik. Aztán kihúzta és a popómba kezdte benyomni, ami elég szoros volt és csak a csapadékos sikamlós óvszer folytán tudott fokozatosan behatolni, így is kedvezőtlen volt először, de fokozatosan kitágultam és tövig nyomta belém a farkát. Sokáig dugott és alatt nagyokat csapkodott a fenekemre. Én, hogy segítsek magamon, a kezemmel a csiklómat dörzsöltem, alkalmilag hátranyúlva az ő heréit is masszíroztam. Nagyokat nyögve élvezett el , én is kábé voltam hozzá. Kihúzta a búsul levette a gumit és maga elé térdeltetve megront nyalatta magát. Aztán megpaskolta az arcom és mondta, hogy Jól van Irén, mehetünk. Ki vitt a vadászházba és mondta, hogy este jön értem.

Szorgalmasan dolgoztam estig,jól elfáradtam, az ideg is most jött ki rajtam. Már besötétedett , amíg megjött. Fogtam a táskám és mentem a kocsihoz, de szólt jöjjön vissza. Zuhanyozzon le. Beálltam a felhőszakadás alá és arra gondoltam hogy semmirekellő fáradt vagyok. Kijöttem a felhőszakadás alól és láttam ott áll a megváltoztathatatlan ajtónál és néz. Zavartan törölgettem én szárazra, nyúltam a bugyiért , de mondta nem kell felöltözni. A törölközőt magamra csavartam, mert fáztam. A szobába nagy ikerágy volt. Jöjjön ide . – mondta és levette rólam a törölközőt. A melleim tapogatta, majd közelebb ráncos és elkezdte csókolgatni, gyöngén harapdálni őket, majd a mellbimbóimat a szájába véve szívta, közben a kezével benyúlt a lábam közéje és elkezdte dörzsölni a csiklómat. Rögtön csapadékos lettem, a melleim szívása agyba-főbe fel tud izgatni, átadtam én neki, kezeimmel a melleim alányúlva kínáltam fel őket neki. Letérdeltetett és a farkával eleinte csapkodta az arcom és mmelleim majd alighogy keményre szopatta magát, a melleim közéje rakta a farkát. Két kezemmel rászorítva percekig dugott, majd az odakészített óvszert, mondta, hogy húzzam rá. Hanyatt feküdt és mondta hogy üljek a farkára. Ritmikus mozdulatokkal ültem bele ficánkolós farkába és egyhuzamban gyorsulva ugráltam rajta, majd a limine húzott és dugás közben a szájába vette a melleim és fájdalmasan szívta a mellbimbóim.Ez felizgatott és sikítoztam a gyönyörűségtől, a kéj és kín abnormális keveréke volt ez. Nagyon csapadékos lettem, elégszer hátranyúltam a heréit simogatva és közben igyekeztem a vaginámat összehúzni, hogy kiegyenesedve rásimuljon a farkára. Nem volt könnyű, mert koszos lucsok voltam, ilyenkor megfordított és elöl2 tövig a popómba nyomta a búsul ami azonképpen fájt egy pillanatra, de olyantájban kéjes hullámok öntötték el a testem és csaknem önkívületbe kerülve élveztem el, de ő még dugott egy darabig és már örültem hogy elélvez, mert kezdett kedvezőtlen lenni a popószex. Kimerülve feküdtünk pár percig, olyantájban felállt és mondta Gyerünk! Gyorsan összekaptam én és vitt be a városba, még önmagában elértem az romlott buszt. Kimerülve, heterogén érzésekkel ühüm haza. A mellbimbóim fájtak és a popóm sajgott, elvette amit kitervelt ez a férfi. Vajon nyaggat ennyivel? Folyt köv.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.