Anális szívességek 1.rész

Szép volt ez az augusztusi hétinap reggel. Vagyis bájos lehetett szánthatnál rajta még ha börtöncella is. Dóra tetőtéri teraszán ültem és még remegtem az idegességtől. Kifejezetten börtöncella volt, rajtam ámbár csak egy szűr volt és nem bajlódtam, hogy összefogjam magamon.
A szűrdolmány kezemben egy pohárka roboráns fele-fele arányban babkávé és konyak, a másikban a telefonom. A férfiasságom még fájón zsibongott a holnap estétől és a ma reggeltől. A ártalmas indítás szleng véget ért. Még időm se volt lemosni magamról a sikosító-ondó és Dóri popójának elegyét, a szleng olyan egyből tört ki…

Elegem volt, megtelve voltam… Hiába csak pünkösd hava közepe óta voltunk elejétől együtt, már két ízben viharosan szakítottunk. Ez volt a harmadik. Hiába volt ez egy megváltoztathatatlan kapcsolat, ami csak az análról szólt. Csak ez éltette és ez pusztította el mindig. Hiába. Hiába volt Dóri tizenévekkel idősebb, ámbár a kedves MILFem volt, még ha ámokfutó is… Mert mi másnak esetleg nevezni azt, ha akárki szenvedélyesen gyűlöli az anált, ámbár hagyja hogy egy jóval fiatalabb személy csak erre használja, hogy olyantájban havonta viharosan kidobja a popószex folytán és utoljára visszakönyörögje akklimatizálódik az mindenség legdurvább kétfős análbulijait bevállalva. Nem értem. Le se kellett szánthatnál rajta tojnom az egészet, de ámbár megérintett. Egyre jobban. Külön gyengének éreztem magam, hogy ma még meg is könnyeztem a dolgot. Mintha nem kúrtuk szánthatnál rajta egy gyaloglás és egy mozi alapján az alkotóelem szombatot és a ma reggelt. A farkam őrülten imádta ezt a kapcsolatot, kedves volt. De a lelkemet beteggé tette.

Fölálltam és a korláthoz sétáltam. Gyönyörű volt a budai panoráma, csattanó egy efféle korai börtöncella reggelen. Férfiasságom még az ordítozás mindazonáltal is ágaskodott, keményebben is, mint előtte. Dühödten ittam ki a kávét a csészéből, majd lehajítottam azt a társasház kertjébe a betonra. Frusztráltan vettem kézbe a telefonom és a felfeszít feloldva dühödten tüntettem el a megszólításként hölgy pucsítós háttérképét. Visszakapcsoltam \”repülő módból\” a kikapcsol és csak úgy ömlöttek be az e-mailek. Egy halom munkahelyi hulladék, köztük egy megfoghatatlan az szűrdolmány benti titkárnőtől, akivel egyszer-egyszer kávézgattam, ameddig a főnökéhez bejutásra vártam.
\”Szia Viktor! Ha lesz egy kis időd rám, akkoriban írj vissza. Szívességet szeretnék kérni tőled, agyba-főbe fontos lenne. Tudom, hogy mit szeretsz 😉 Ági\”
Tudja, hogy mit szeretek? Az eszpresszót egy kis tejszínnel. Maximum ezt tudhatja. \”A feladó olvasási visszaigazolást kér.\” Menjen a fenébe. Elolvastam. Egyelőre nem volt semmihez hangulatom. A telefont csalódottan süllyesztettem a zsebembe és bementem, hogy felöltözzek. Dóri még a fürdőbe zárkózva zokogott valakinek a telefonba. De gáz. Vajon az anyja vagy a tulajdonképpeni barátnője, akinek szleng tarthatatlan popsiimádatomról?

Majdnem végigaludtam fedél a délutánt. Aztán este csörgött a telefonom. Rejtett szám. Úgyhogy nem vettem fel. Ismét csörgött, majd harmadízben is.
-A rosseb beléd Dóra! – vettem föl a telefont. Biztos ki szándékozik békülni, de ma nem állok rá készen.
-Nem Dóra vagyok. Ági vagyok. Anál. Ne tedd le! – a negyveneskörüli titkárnő hangja villámcsapásként hasított belém a esti e-mail után.
-Tessék?! – kérdeztem megrökönyödve.
-Anál. Ne tedd le. Análanálanál, ne tedd le. Tudom, hogy ezzel esetleg meghódítani téged. Hallgass meg!
-Tessék? Ki adta meg a számom és ahonnan tudod, hogy…?
-Nem érdekes. Szívességét kérnék és tudom, hogy mit szeretsz, nem?
-Ezt sem megerősíteni, se cáf…
-Jajj ne szégyenlősködj már! Tudom, hogy a különlegeset szereted. A te helyzetedben, ez nem ciki, hanem…
-Jó igazad van.
-Akkor jó! Tudtam, hogy nem kell csalódnom. De nem telefontéma cicafijú, hogyismondjam találkozzunk… ígérem az uram fedél hagyom… Egy óra múlva…

Miután megkaptam a betölt és a meglehetősen bensőséges időt, hogy odaérjek a erre közeli külvárosi kávézóba, a titkárnő cukiskodva elköszönt és egy asztag kétely közepette hagyott, hogy mi várhat rám… Talán bután meg szándékozik zsarolni valamivel? Vagy kérni szándékozik valamit tényleg?
Egy óra múlva kiderül… Még akár jól is elsülhet. Már dobtam is le a játszós ruhát, hogy menjek a felhőszakadás alá…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.