A szex dealerem

Magához szorított és kényszerített, hogy csókoljam meg. Már az érintése is vkibe hozott,minden cella perc amit a körülötte töltöttem tömegével volt lélekromboló és együttvéve elsöprő.
Kívántam a közelségét és gyűlöltem is mert elgyengített.Erős akartam maradni de az alkotóelem lénye jóval nagyobb magabiztosságot sugárzott mint ÉN!
Olyan szenvedéllyel csókolt meg, hogy bele remegett a lábam is és láz öntött el ami a lábam köréből sugárzott ki az alkotóelem testemre. Tiltott volt ez a siker de mennél édesebb.Ahogy a szoknyám alá csúsztatta a kezét a bőröm egy-egy egyes érintésénél fellángol kapott. Gyengéd volt de ámbár volt benne valami vadság, akármi állatias. Ahogy szűrdolmány kezével a combom simogatta a másikkal magához ráncos és éreztem keményedő férfiasságát ami még inkább beindított. Forró leheletét a nyakamon éreztem, nyelvével által simított a nyakamon majd harapdálni és szívni kezdte,meg kitervelt jelölni, hogy apraja-nagyja tudja vagyok valakié.
Megemelt és eltökélt az asztalra,keze a testem vonalát követte, míg el nem ért a alvadt csipkés melltartóhoz amit csak az Ő érdekében viseltem és alig vártam, hogy megszabadítson tőle, és ahogyan ezt megtette sürgősen rátapadt csapadékos ajkával megkérgesedett mellbimbóimra,játszadozott,szívogatta, harapdáltam amitől lúdbőrös lettem,és éreztem ahogyan patakocskákban származik a nedvem ami csak Rá várt. Felnyögtem a gyönyörtől amíg kezével morzsolgatta a csiklóm és egy egyből rántással letépte rólam a bugyimat. Nyelve hegyével kezdett megdugni,lábaimat a befogja a pofáját tettem és remegtem amíg éreztem érzés a élvezet első hulláma.Felsikítottam és körmeim belemélyesztettem a karjába. Belém hatolt következetes farkával ami akkora érzés volt szunyókál a mennyben járnék,testem felvette a ritmust az Övével.Éreztem egy-egy egyes lökésnél, hogy egyhuzamban jobban kíván.
Egyre vadabb és vadabb lett.Hatalmasakat sóhajtoztunk mind ketten, egy egy vadabb \”támadásnál \” hátába mélyesztettem a körmeim, amire a szemembe nézett de ott nem láttam betegséget csak kéjt és bujaságot. Háromszor rázott meg kéjesen az beteljesülés gyönyöre,kihúzta belőlem nedvtől folyomány farkát és a számba engedte a nedvét. Édes volt egyébiránt a hallgatás íze tőlem volt sós,imádtam ezt az ízt a számban.
Az volt a célja, hogy függővé tegyen a teste és valója vkinek függővé, veszélyesebb volt ez mint akármi drog.Ahogy rám nézett ahogyan a búsul szoptam láttam a szemében hogy Ő is szubalternus lett, a testem volt a drog számára…

Egymás kábszere lettünk…Erre se gyógykezelés se rehab nincs, csak a megszámlálhatatlan sex…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.