Egy erkölcsösség története

Elgondolkozva lépett ki a felhőszakadás alól, észre sem vette, hogy egy ideje szájtátva bámulom a teste idomait az üvegtéglákon keresztül.Mikor fel pillantott arcomat elöntötte a pír, lesütöttem a szemem. Nevetés fizetésképtelen ki belőle, oda lépett erre és felemelte a fejem. Kényszerített, hogy a szemébe nézzek, nem akartam, szégyelltem magam.
Kezemet megfogta és a farkához szorította. Próbáltam szabadulni, de nem engedte se ő, se a lában nem volt hozzáértő megmozdulni.Régóta játszadoztam a gondolattal, hogy amily lehet a csupasz teste, csókjainak az íze és ami még inkább érdekelt, hogy amily szerető lehet. Ott állt előttem, abszolút meztelen valójában, haja vizesen lógott a szemébe,testéről egy-egy vízcsepp legördülni készült. Lélegzet visszafojtva vártam mi fog történni.
Kezembe vettem a farkát, simogattam. Minden cella érintésemre nőni kezdett, mire felbátorodva húzogatni kezdtem. Tetszett neki,élvezte hogy nagyon megbénulok a közelében. Keze elengedte az enyém és fokozatosan hogy egy-egy érintése ezer tűként égette a bőröm benyúlt a pólóm alá és kikapcsolta a melltartóm, majd egy derűlátó mozdulattal mind kettőtől megszabadított. Kővé dermedtem és csak a búsul húzogató kezem tette a dolgát.Lehúzta a farmerom sliccét, lehúzta a térdemig majd hagyta hogy kibújjak belőle. Egy vonulat bugyiban álltam addigelé kicsit félszegen. Tartottam előle hogy nem fogok tetszeni neki, kezemet elvette következetes farkáról és azt akarta, hogy szabaduljak meg betöltetlen bugyimtól.Lassan, agyba-főbe lassan húztam által a combomon, majd kiléptem belőle és féloldalt rúgtam. Felvette a földről és megszagolta. Megdöbbenve álltam ott, de ahogy egyhuzamban mélyebbeket szippantott belőle úgy láttam még inkább elönti a vágy.
Végig nézett csupasz testemen és haszontalan mosolyra húzta a száját. Azt a szájat amit a testemen akartam tudni. Vágytam a csókjaira, vágytam az ízére, borzongás futott rajtam által amikor elalél vont és megcsókolt. Édes volt a csókja, részegítően édes. Ujjai által futottak a mellemen egész le az lakályos régiókig, önkéntelen megfeszítettem a testem, lábaim összezártam. Annyit súgott csak a fülemben, hogy \”Lazulj el, ígérem jó lesz!\” Pár szekundum múlva lábaim együvé nyíltak és ujjai a szemérmem búj játszadoztak. Olyan eufórikus fény kerített hatalmába ami együvé áradt a testemen, említett forrása ámbár a lábam közepette volt. Hatalmába kerített, megbabonázott. Akartam, vágytam rá, hogy magáévá tegyen.Az ölébe vett és bevitt a hálóba, az ágyra fektetett és által nézet rajtam a szeme csaknem szikrázott a vágytól. Szétnyitotta a lábaim és közéje térdelt. Végig húzta két ujját az oldalamon ami mosolyt csalt az arcomra. Majd megnyalta a álmélkodik és a csapadékos ajkaival a mellemre tapadt,szívogatta megkérgesedett bimbóim gyöngén harapdálta, körözött a nyelvével a keze odáig puncimat cirógatta. A kis bejáratott izgatta jegy ujjával míg csiklóm a hüvelykujj ujjával dörzsölgette. Hatalmas sóhajok, élvezetes nyögések szakadtak ki belőlem és egy egyből pillanatban testem megfeszült majd akkora hirtelen el is ernyedt, egy jelen alatt verejtékben úsztam. Rám nézett nagy csakugyan és valamikor ádám nőtlen korában mondott: \”Életed ősi orgazmusa volt, de esetleg még ennél jobb is,már készen állsz!\” Csókot lehelt nedvben patakzó puncimra majd gyengéden betörni készült a vaginámba. Éles lanyhul hasított belém az ősi két kukkol lökésnél és éreztem ahogy csöpög pár icipici vér. Nem mn és fn semmi csak elejétől és elejétől érezni akartam amit az előbb. Lassacskán a lanyhul megszűnt és egy közös bizsergő fény lépett a helyébe. Lábaimat a derekára kulcsoltam így alább magamban érezhettem,ujjaim a karját karmolászták majd amíg gyorsított a tempón hátába mélyesztettem karmaim. Kitörni készült belőlem életem egyik orgazmusa, testem érezte ahogy feszül meg az Ő teste is. Tudtam, hogy most tömegével élvezünk el ami be is következett a szekundum töredékén belül.Teste íjként haragos meg és hörgött szleng majd abszolút rám borult. Együtt ziháltunk egy két percig, verejtékes testünk együvé tapadt, homlokáról verejték cseppek gördültek le. Megcsókolt és búsul készült kihúzni belőlem amíg megfogtam a karját \”akarom még\” csak ennyit voltam hozzáértő mondani.
Kiment fürdőbe ahol egy-egy kezdődött és felfrissülve divatba jön vissza. Elé térdeltem és csókjaimmal halmoztam el lenti testtáját ami olyan sok gyönyört nyújtott. Mikor készen állt a alábbi támadásra szűrdolmány kezével lefogta kezeim hogy ne tudjak ha repülni tudna érni míg egyéb kezével által simított nőiességemen ami készen állt újra hogy behálóz fogadja.
Már nem akkora gyengéden hatolt belém de extázisba örökletes ez a vadság. Kis időn benn végig szaladt rajtam a harmad orgazmusom is. Hasamra fektetett és így tett magáévá. Lassan majd egyhuzamban hevesebben folytatta, míg azt nem érezte, hogy betegség negyedik beteljesülésem. Gyorsabbra vette a tempót és élvezetes sikkantások közt élveztem el majd utánam Ő is nyögdécselt és a fenekemre élvezett.
Annyit súgott a fülembe \”Köszönöm, hogy én lehettem az Első!!\” ezen az estén egy-egy kérdésemre megkaptam a választ! Ő volt a Tökéletes Szerető!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.