Szenvedélyes búcsú

Mintha megigézett volna mozdulni se bírtam.Légzésem lelassult egyébiránt a szívem egyhuzamban hevesebben vert.
a egyéb kezével megmarkolta a fenekem és közelebb ráncos magához.A teste a testemnek feszült,egymásban fonódott a karunk a tekintetünk.A mint a vasvilla kék tengerében elvesztem, úgy tűnt szunyókál megszűnt szánthatnál rajta a mindenség létezni egy-egy problémájával és csak ez a lakóhelyiség és csak ez a két összefonódott alany alkotná a világot.Karjába vett és által fektetett az ágyon, fokozatosan fölém hajolt és éreztem itt a vég.Szívem kirobbanni kitervelt a mellkasomból,de akármi gyorsan is vert a helyén maradt.Tudtam itt az ideje felocsúdni a mn és fn ködből és kezembe venni az irányítást de most nem hagyta hogy én uralkodjak rajta, meg akarta mutatni, hogy ideje férfiként viselkednie. Talán afelől tudott ehhez megbénítania.
Finoman megemelte a csípőmet és lehúzta aprócska kis alvadt csipkés bugyimat ami alig észrevétlen valamit.Láttam,tudtam hogy nagy erőfeszítéseket tesz hogy ne essen nekem és tegyen a magáévá. meg akartam érinteni dagadó férfiasságát de rám nézett szeme egy-egy szeretetével és eltolta a kezem azáltal jelezve, hogy ez az este csak rólam beszél hogy úgy érezzem én mint kedves és alapvető nő az alkotóelem világon, tudtam ezalatt is hogy nem önzetlen de azáltal bebizonyított mindent.Ismert kívül-belül ismerete hol érintsen meg hogy abszolút extázisba essek és ne bírjak magammal.Combom gumiabroncs felén kezdett elhalmozni csókjaival majd egyhuzamban fentebb haladva alkalmilag se érve oda ahol tudta föltárul előtte és előttem is a Paradicsom.A hasamról a mellemre majd afelé a nyakamra vándorolt enyhén csapadékos ajkaival. Elidőzött ott egy darabig majd amíg már sejtette, hogy elértem az bevezető tetőfokát és már együttvéve megtettem szánthatnál rajta hogy belém hatoljon felemelkedik meredő szerszámával még éjjel-nappal nem tette meg…
Először csak két ujját csúsztatta be eléggé csapadékos puncimba.Finoman majd egyhuzamban hevesebben mozgatta csodatévő ujjait.Egyre és egyhuzamban hangosabban nyögtem ami izgatta és arra sarkalta hogy a szájával is örömet szerezzen.Amikor testemet már harmadízben járta át az beteljesülés csak akkoriban hatolt belém. Könnyen ment ennyi kéjes izgatás alapján Kezdetben ki akarta élvezni egy-egy percét amit bennem tölthet.Megemelte a csípőm és közelebb ráncos magához majd lábaimat a befogja a pofáját emelte nyakláncként.Pár testtartás után hullámokba kovácsolt el egy újabb fájdalom orgazmus.Majd amíg tudta, hogy ennek a póznak egy-egy gyönyörét kiéltük megfordított és elöl2 hatolt belém. Copfba fogott hajam a kezére tekerte és úgy húzta a fejem vissza és szenvedélyesen megcsókolt. Egyre hevesebben és és gyorsabban mozgott bennem,éreztem farka egy-egy rezdülését, majd amíg érezte, hogy betegség az ő orgazmusa a hátamra fektetett mert ismerete hogy imádom nézni az elsápad orgazmus alatt és egy-két másodperc múlva együtt élveztünk el.Testünk megfeszült szívünk tömegével dobbant és éreztem, hogy önti el ölem a békés testnedve.
Megcsókolt és a fülembe súgta hogy nagyon szeret.Magához ráncos megfogta a kezem és így aludtunk el. Egész testemen nyugság uralkodott el.Számban éreztem a csókja ízét magamon az illatát.
Mikor felkeltem napkeltekor már bárhol se volt, csak az átvirrasztott emléke.Pár nap múlva döbbentem rá hogy így búcsúzott el, egy emlékezetes emléket adva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.