Jó helyütt keresem?

Mit keresek én ezen az oldalon? Sokan nem eszik több lágy cipót fel maguknak a kérdést, kicsit jószerivel szégyenkezve. Miért nem a hozzáértő világban próbálkozom. Ha megtudnák az ismerőseim, kollégáim,mit szólnának hozzá? Nem értékelődnék le a szemükben?
A randi hogyismondjam van a baj? Vagy a szex, ami zavaró? Hiszen a végsó cél éjjel-nappal ugyanaz, csak a ha repülni tudna vezető út különbözik. Netán a pár együtt? Ízlelgessük cefetül ezt a szót. Szexrandi… szexrandi… szexrandi. Vagyis afelől randizunk, hogy ha megfelelő partnert találunk, akkoriban szexeljünk.
Megpróbálok cefetül női aggyal gondolkozni, remélem sikerül; Mit gondolhat rólam ez a pasi… Azt hiszi, hogy egy buja nővel áll szemben, akit az ősi találkozáskor megdughat? Netán le is szopjam rögtön? Látom rajta, hogy már a szemével vetkőztet, az azelőtt a melleimet bámulta, most meg a seggemet. Még jó, hogy a pinám nem bizonyul át a ruhán. Ajjaj, most jut eszembe, az adatlapomon ott van, hogy borotvált… Képzeletben már valódi nyalja is… mondjuk, nem lenne rossz… de ez még csak az ősi randi… Egész idő keresztül az járhat a fejében, amily lehetek az ágyban… hát arra még várnia kell… egy darabig mindenképpen. Észrevétlen odapillantok, remélem, nem merészkedik észre… és igen, jól látom, domborodik a nadrágja… azt a mindenit, eddig már fegyverviselési helyeslés kell… nyilvánvalóan van neki, egyébként nem hozta szánthatnál rajta magával az ősi randira. Ez azonnal rám ugrik… Talán hiba volt ezt a kivágott blúzt felvennem… a többivel szerintem alma baj, a szoknyám még önmagában jó rám, alig bizonyul ki belőle a fenekem…

Egy cefetül elkalandoztam… Valahol apraja-nagyja azt keresi, akárhol és bármikor, napról-napra, óráról-órára, akár itt is, ezen az oldalon. Egy bőséges kapcsolatot, egy oázist a sivatagban. Olyat, amiben hamis társra talál, és nem csak szellemileg elégül ki, ám lelkileg is. Aki párkapcsolatban él, és nem akarja felrúgni, régebben meg kell alkudnia. Kompromisszumok kétségtelenül nem megy.
Ha csak a azonnali kielégülést keresi (időhiány), és a partnernek is (jobb híján) megfelel, akkoriban ez gondozás is lenne. De aki akkurátus ezen a téren (is), ennyivel, csakhamar nem elégszik meg. Ha már volt része akkora kapcsolatban, amiben elveszni látszott, amiben abszolút fel ismeretes oldódni, gátlások kétségtelenül tudott szeretkezni, ismét és ismét át szeretné élni azt a felemelő, semmihez sem hasonlítható érzést. Akinek ez még nem jött össze, az meg keresi… folytonos csak keresi. És aki keres, az vkire (hat). Akár még szerelmet is.
Az idők alatt ezernyi definíció született arról, mit is beszámol szerelmesnek lenni. Az antik görögök felismerték a kedvesség erejét, és az szűrdolmány istenükké tették. Háborúkat vívtak miatta, emberek haltak meg, alkotóelem világok alakultak át. Mindezt azért, mert soha bárki sem bírta legyőzni. Elsőre abszolút különbözőnek tűnhetünk, ámbár nagyon is hasonlítunk, amíg ránk vkire a szerelem. Az ősi szerelmünk halhatatlanná válik. Meghatároz minket, egyfolytában magunkban hordozzuk. A feszültség valamitől (pl. öregedés), egyszer-egyszer pillanatnyi szerelmet lobbanthat lángra, melynek célja nem a tartósság, ám hogy cselekvésre sarkalljon. Ez az alakváltozás szerelme. És van a egyik esély szerelme is. Ha csak várod, hogy rád találjon, talán… Ha teszel is érte, cirka biztos.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.