kíváncsiság 6

Lassan beletörődtem a sorsomba. Heti 1-2 alkalommal kielégítettem a védő főnököt. Kapcsolatunk semmit sem változott. Esténként amíg mindenki elment, szólt hogy menjek be ha repülni tudna és volt amíg csak leszopatta magát, volt amíg aktus is volt közöttünk, éjjel-nappal gumiba. Nem mertem megkérdezni tőle, hogy ameddig tart a hálálkodásom, mert pillanatnyilag nem volt új alkalmazás a láthatáron. Folyamatosan figyeltem az álláshirdetéseket, mert kitart megalázó volt a helyzet. Igyekeztem élvezni, de általánosságban ő nem foglakozott vele, hogy én elélvezek vagy nem. Néhány hét alapján ismét kivitt a vadászházba, mert vendéget gyanítható a cég. Most nem szexeltünk, azáltal ment el, hogy estére jön értem.

Takarítottam alkotóelem délután olyantájban este megérkezett egy 40 környéki pasival. Éppen befejeztem az romlott szobát. Ők beszélgettek és nagyokat nevettek. Egyszer csak beér a alantas és azt mondja. Irén, ez a kellner a barátom és agyba-főbe elhanyagolt, a cég érdeke, hogy ez ne maradjon így. Ha jól teljesíti ezt a feladatot, akkoriban letudta az adósságát. Visszajövök magáért kb. két óra múlva. Menjen és zuhanyozzon le és várjon ebbe a szobába.
Nem kérdezte, hogy vállalom-e, csak elment. Elég zabos lettem de arra gondoltam , jószerivel tényleg maradék lesz. Elmentem lezuhanyozni és igyekeztem nem gondolni semmire. Kijöttem és leültem az ágy szélére. Még vártam vagy városnegyed órát, amíg megérkezett a férfi. Erős, atlétatermetű kopasz személy volt. Kezébe akármi tömény ital volt. Leült a fotelbe és töltött két pohárral. Igya meg, Irén. Ugye ez a neve? Igen, válaszoltam, Ő nem mutatkozott be. Jöjjön ide, ismerkedjünk meg közelebbről. Úgy hallottam maga agyba-főbe ügyes. Oda mentem megfogta a ruhámat és azt mondta : vegye le erre termett szükség. Kibújtam a ruhából és ő magához ráncos Megtapogatta a fenekem és a melleim, benyúlt a bugyimba és sürgősen a vaginámba nyomta az ujját. Majd kihúzta és a számba tette a ujját és szopatta. Lehúzta bugyim, abszolút borotvált voltam, mert a alantas így kívánta. Feküdjön az ágyra. Engedelmeskedtem, szétnyitotta a lábaim és elkezdett ismerkedni a puncimmal. Egy ujjával, majd kettővel és hárommal tágította a vaginámat, majd elkezdett nyalogatni és harapdálni a csiklómat, ami azonnal éreztem ahogyan megduzzadt és egy-egy viszolygásom mindazonáltal a testem elkezdte élvezni és akkora jól csinálta, hogy azonnal sikongatva elélveztem, akkoriban felültetett és elővette szabványos farkát. Félelmetes nagy és hasas szerszáma volt ami már ágaskodott ki az alsójából. Percekig szoptam ,talán még életembe nem láttam ekkorát, nyalogattam és ujjaimmal körül fogva húzogattam, egyéb kezemmel a golyóit masszíroztam és alkalmilag a számba vettem őket. Éreztem , hogy előnyomul a csúcshoz és azonnal kihúzta a számból a búsul és a puncimba hatolt, ami számomra éjjel-nappal csodálatos fény felnyögtem és éreztem hogy a puncim egyhuzamban forróbb és nedvesebb. Néhány percig dugott, a lábaim felemelte és a mellkasára tette, olyantájban kihúzta a búsul és az ágyra feküdt és ráültetett a farkára. Teljes extázisba, csaknem magamon belül lovagoltam a farkán és sikongattam, amíg azt éreztem, hogy akárki előre nyom. Nagyon megijedtem. Hátrapillantottam és a biztonsági alantas volt, meztelenül , álldogáló farokkal. Maradjon így Irén, csak dőljön előre.
A kellner nem látszott meglepettnek, szerintem a limine megbeszélték a dolgot.Megdermedtem egy pillanatra, de nem mertem ellenkezni, ültem a kellner farkán Láttam, hogy a alantas álló farkára húzza fel az óvszert és már dugta is a popómba a farkát. Nehezen hatolt be, majd szétrepedtem és agyba-főbe fájt. A fájdalomtól megfeszült a testem és jajgattam, csak most nem a gyönyörtől. Tudtam, hogy el kell lazulnom, átadni én a helyzetnek, mert egyébként pokol lesz a dolog. Néhány percbe telt ameddig kitágultam, és két farokkal már ellenkezőleg ők irányították a helyzetet, megadtam én a sorsomnak. Teljesen a limine dőltem a vendék arca melleimet érintette és elkezdte a szájába venni és harapdálni őket.Ez cefetül ellazított. A alantas pár percig így a popómat dugta, majd felállt és a számba dugta a búsul és szopatta magát. Aztán négykézlábra állítottak és fölváltva dugták a popómat, odáig a egyéb szopatta a farkát. Az ágyra fektettek, hogy a fejem lógott le, fölváltva dugtak a puncimba-popómba és a számba.A kellner a popómba ment el, a alantas lehúzta a gumit és a számba élvezett. Aztán felöltöztek és mentek a vendégszobákba , a alantas még visszaszólt, hogy tegyem megigazít magam és várjam meg. Még feküdtem egy darabig , éreztem a számba az sperma ízét és hogy származik ki a popómból is. Teljes morális csődtömegnek éreztem magam.

Lezuhanyoztam és azon gondolkodtam, hogy mért történnek ezek a dolgok velem? 50 egyéves koromig éltem egy normális, férjezett asszony életet. Az uram éjjel-nappal mellettem volt és megvédett, irányított. Aztán egyből meghalt és én akkora kiszolgáltatottnak érzem magam. Minden összeomlott, a munkám elveszítettem, a az erősebbik nem kihasználnak. Másodszor raktak szendvicsbe és meg sem kérdeztek, hogy akarom-e és én a férjem külön-külön megszoktam,hogy nem ellenkezem, a személy szava áldott .Talán ezt a bizonytalanságot érződik meg a az erősebbik nem rajtam, hogy akadálytalan préda vagyok? Olyan lettem, mint egy kurva. Talán nem kellett szánthatnál rajta szexpartner keresőn barátot keresni, de nem akartam már elköteleződni 30 év életközösség után. Amikor ott zuhanyoztam, akkoriban eldöntöttem, hogy nem fogok többé lefeküdni a védő főnökkel, ha elbocsájtanak akkoriban sem. Kezembe veszem a sorsom irányítását, Keresek egyéb munkát és jószerivel majd egy alkalommal rendes szerető keresőn nézek szét. Folyt. köv.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.