Ildikó bevásárlása

Egyik nyári péntek délután a haverokkal Petivel és Tomival önmagában az Aréna plázában vásárolgattuk a Tesco-ban. Csak a legszükségesebbeket. Vodka, chipsz, üdítő. Ami egy sima esethez kellhet.
Amikor a kasszához értünk és a szállítószalag mellett álltunk megláttam Ildit. Pont mögöttünk állt sorba. Tele volt a bevásárlókocsija.
Ildi volt Feri anyukája, Ferivel jó tíz éve cakompakk végeztünk a gimiben. Ildi hamis bomba milf volt. A srácokkal, bár sose lett kimondva, de már apraja-nagyja verte ki rá gondolatban.
Eltelt 10 év, egyébiránt rajta ez meg se látszott. Szép arc, ragyogó haj, puha bőr és magasröptű parfüm illat. Lábán magassarkú, testen akkurátus ruha, amiben bájos combjai ki látszottak. Ha nagyon nézte az ember, csaknem átlátszó volt az a ruha! Sexy szöszke ragadozó, akin az idő vasfoga nem fog.
Ahogy mögénk állt sürgősen felismertük egymást. Illedelmesen köszöntünk. Erre ő mondta bízvást tegezzük le, ugyanis úgy vminek elég nagyok vagyunk már.
A sor nagy volt afelől hát a rendszeres kötelező köröket lefutottuk a társalgás alatt. Hogy vagyunk, mit csinálunk? Elárultuk ma este cefetül bulizunk ilyesmi, hőség van utoljára is.
Rengeteg cucca volt, 3 szatyornyi. A társalgás során elmesélte használhatatlan a kocsija így BKV-znie kell.
Egy efféle hölgynek ki tud ellenállni. Felajánlottuk hogy mivel nem lakozik messze, elvisszük a cuccait. Nekünk nem gond.
Így is történt. Mikor oda értünk, mondta előszeretettel megkínál minket egy itallal, de nem utasíthatjuk vissza. Gondoltuk egy kóla és megyünk a dolgunkra.
Ildi nem csak dögös, de szándékos nő is!!!
A konyhába bevittük a cuccunkat, mire ő behajolt az italokért. A ruhája abszolút fel csúszott. A tanga csak alaposan takarta a pináját és a popsiját. Mind a hármunk mint a vasvilla oda tapadt. Jó 1 percig matatott a hűtőben, de körűbelül óráknak tűnt. Mikor egyből 3 butélia sörrel a kezében megfordult, kukkol rövid nadrágon alatt jól látható, álldogáló faszú huszonévest elhagyott maga előtt. Aki próbáltak a testéről lekapni a szemüket. Persze hiába.
A zaj amit a hűtő, a szatyrok, vagy akármi okozott megszűnt! Csend állt be.
Elmosolyodott, majd így szólt.
– Máshogy is meg köszönhetem a segítséget.
Ismét nyugalom lett, majd oda lépett hozzam, alatt a sütőház pultra tette a söröket és lesmárolt. Irgalmatlan jó cuppanós volt. Sokáig tartott. Én a seggebe kapaszkodtam a cuppanós közben, ami irtó kezes és duzzadt volt.
Mikor maradék lett akkoriban láttam a 2 akadálytalan kézével a 2 haverom búsul fogja. Először esetleg ruhán keresztül, de addigra már a fiúk kiszabadítottak és Ildi verte nekik…
Felraktam az ebédlő asztalra a seggénél fogva, négykézláb. A beszed nem önmagában finom ehhez hasonlóan vettük le iránta miközben felraktuk az asztalra és be fordítottuk a alkalmas pózba. Felváltva volt elől 2 szereplő akik személyileg szopattak, még egyikünk elöl2 nyalta. Én kezdtem a nyalást. Nedves volt alapból a pinája és agyba-főbe jó ízű. Bő nyállal a seggere is kitértem.
Minden agyba-főbe gyorsan történt. Bele se gondoltunk hogy Feri vagy a ura otthon lehet. Szerencsére bárki se volt.
Ezután levettük a földre, mint akármi árucikket. Közben Izzót az alkotóelem nő és kijelentette mindenkinek jut egy lyuk. De mindenkinek kell lennie egy-egy hol.
Nem vitatkoztunk hiszen jó ivadékok vagyunk, a szatyrokat is elvittük neki.
Jó 3/4 óráig keféltük, a lelket is kibasztuk belőle. Pihenő ideje nem volt, csak amíg cseréltük egymást.
Száj vagina segglyuk száj….ez volt a menü. A haja boglyas lett a végére, a melle és popsija vörös, a rúzsa elkenődve, egy-egy testnyilas kitágítva. Test izzad, mocskos. A pinába 0,33 következik üvegek villámsebesen csúszhattak volna, de azt most kihagytuk.
A hátul térdre ereszkedett és mind a hárman fölváltva a szájába ürítettünk. Engem végzett ki másodiknak. Úgy csinálta mint a egyéb két haveromnak. Szemembe nézett kúszik állva, bal kézzel verte a faszom, alatt a faszom maradék a szájában. Jobb kezével kapaszkodott a bal lábamba, és esetenként időre simogatott is a lábam.
Rengeteg geci jöhetett ki belőlem, de egy icipici se ment kárba. Másnál se! Minden cella elélvezést külön, sürgősen megköszönte és meg is dicsért minket azonnal. Mint akármi kis kutyát. Ez kitart fura volt számomra, de jól döglött az elismerés.
Ezután felöltöztünk, Ildi csak a butyiját vette vissza. Hagyta hogy cefetül legeltessük még a szemünket. Azt mondta az italokért nagyon megküzdöttünk és fogalma sincsen mikor lesz jó a kocsija. De hétfőn újra nagy bevásárlást tart….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.